Bu kizin derdi ne?

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
Merhaba sevgili hanimlar

Kafama takmiyayim diyorum ama cildirmak üzereyim. Neyse direk konuya gireyim

Erkek arkadasimla yaklasik bir yildir birlikteyiz ve birbirmizin sosyal medya sifrelerini biliyoruz. Erkek arkadasim is geregi paylasim yapiyor kendisinden resim vs yoktur. Tabi sayfasi acik herkese takipcisi cok cevresi vs dahil kendiside cok kisiyi takip ediyor. Sorun yok buraya kadar.
Gel gelelim icimde his olusturan bir iki kizi takipten cikardim. Ve baktimki kizin biri hemen yazmis “beni geri takip etsene“ diye. Erkek arkadasim cevap yazmadi ben tabi izliyorum baktim kiz yine yazdi bayagi israrciydi dayanamadim yazdim erkek arkadasimin adina.
O ara Erkek arkadasim aradi: o kiz benim taa lise döneminden iki günlük ciktigimdi biraz erkek meraklisii icin rahat edicekse ver gereken cevabi ama hic ugrasmaya degmez her erkege böyle o, hayatim.“
Neyse ben tabi kizla konusuyorum sevgilim adina ve yüz vermiyorum bildiginiz ama kiz yapismis yüzsüzce ve resmen o an erkek arkadasimi izliyormus (ayni bölgedeler) diyorki suan cay iciyorsun bu mesajlaricnasil yazabiliyorsun bana ben soklardayim tabi ve böylece en sonunda acikladim ona: bak ben kiz arkadasiyim bir insan sana yüz vermiyorsa bilki hayatinda biri vardir fazla yüzsüzlüge gerek yok. Rahatsiz etmezsen sevinirim.
Oda hemen özür diledi bilmiyordum kendimi suan senin yerine koydum ve anliyorum vs gibi laflar etti. Tamam konu kapandi ve engelledim.
Aksama engelledigime pisman oldum ve kaldirdim cünki merak ettim acaba sayfayi hikayeleri yinede izlicekmi diye sonucta sayfa acik.
Birden bir msj atti kedi gibi kiz olmustu aslan
“korkma erkek arkadasini yiyecek degiliz engeli kaldirmasaydin bari aman aman sen sorunlumusun nesin“
Bende sigortalar atti.
Diyorum neden yaziyorsun hala israrla derdin nedir cözelim sonra bizi rahat birak? Inanirmisiniz verdigi cevap “icimden öyle geliyor ondan yaziyorum.“ Eee gelde delirme kendimi zor tuttum agir konusmamak icin. En son dedim gurursuzluk etme kendine bu hareketleri yakistirma harcanirsin. Ve engelledim. Böyleleri yüzündeb yuvalar yikiliyor.
Erkek arkadasim pek takmiyor hatta gülüyor cünki kizin normal olmadigini bildigini söylüyor ilgilenmeyelim diyor.

Dün de ne ögrendik biliyormusunuz?
Simdide kiz erkek arkadasimin kuzenlerine yaziyormus ekran görüntüsü yolladilarda.
Özetliyeyim: “biz tanisiyoruz XX ile eski nedenlerden dolayi az cok tahmin edebiliyorsundur. Ama eski bir dostumdur severim kendisini ha kiz arkadasi beni ogün engellemis o ayri. O kimdir sorunlumudur nedir? Bana ne hakaretler etti bi bilsen. Tanirmisin kendisini?“ bu tür sohbet gecmis aralarindan. Benim kim oldugumu cok ögrenmek istiyor ve kötülüyor beni tanimadan.

Siz olsaniz ne yapardiniz? Ben sinirden patlamak üzereyim
Kötü olan erkek arkadasimla cok mesafe var aramizda farkli sehirlerdeyiz. O kizda sürekli cevresinde olan biri yani ayni semtteler
Ne yapabilirim inanin hic bilmiyorum fazlada seviyesiz olmak istemiyorum o kiz gibi.
Bu arada yaslar 25-27 arasi. Zaten bu yasda bunu yasadigima üzgünüm

evliyim eşimin sosyal medyasını takip edeni takip ettigi kişileri bilmem
kendi sorumlulugunu alacak yaşta
sevdiginizin bahsettigi gb erkek manyagı bir insan ise neden arkadaş olmuş neden takip ediyor
bir tık ile insan özelini koruyabilir
siz geride durmayı deneyin
korumacı olucam diyip otoriteye kayabilirsiniz

Ya zaten engeli kaldirmaman fark etmezdi fake hesap acip yine bakardi yani engeli kaldirayim mi bakacak mi kismi sacma olmus.

Sevgilinizden eminseniz ne gerek var arkadaş listesinden başkalarını silmeye bunu yaparak kendinizi küçük düşürmüş oluyorsunuz engellediyseniz nasıl yazdı?

hem kızın özel mesajı falan da yok olsa görürdünüz yani asılmada yok kızı görünce güvenilmez olduğunu neye dayanarak anladınız?

kuzenine neden yazsın konu çok saçma yani bir de cevap vermek falan baya gereksiz olmuş bu tür müdahaleler hiç hoş değil şifre bilmeniz bunu yapabileceğiniz anlamına gelmez alt tarafı sosyal medyafa ekli biri sevgilime güveniyorsam niye sileyim ortada birşey yokken bu kadar özgüvensiz misiniz?

kendince inada indirip çocuğu elinden almaya çalışacak bir tip hissi uyandırdı bende. erkek arkadaşının üstüne gitme çok ama kıza dikkat et.

İlk engellediğinde, senin deyiminle kedi gibi olduğunda öylece bırakacaktın.
Kızı kışkırtan biraz da sen olmuşsun ama bundan sonra kesinlikle iletişime geçme. Engeli falan da kaldırma.

Siz kaşınmışsınız
Karşınızdaki kişiyide kendisini kıskandığınızı düşündürüp havalara sokmuşsunuz

İlişki kurma yönteminiz gayet saygısızca bana göre. Şifreleri bilmek, kafanıza göre arkadaş silmek, sonra sevgilinizin dilinden yazışmak... Bunlar gerçekten normal değil. Niye birbirinizi kontrol etme gereksinimi duyuyorsunuz? Sevgilinize güvenmiyorsunuz ki arkadaşlarını didikliyor, bir de onları eleme hakkını filan kendinizde görüyorsunuz. Tamam karşınızdaki kız sorunlu ama yaptıklarınız da normal değil ki... Niye hiç tanımadığınız, aslında sizin muhatabınız bile olmayan bir insanla böyle seviyesiz konuşmalar içine giriyorsunuz? Kendiniz düşmüşsünüz bu duruma. Yerinizde olsam o bildiğim şifreyi bundan sonra bilmiyormuşum gibi yapar, sevgilimle daha seviyeli, düzgün, normal bir ilişki kurmanın peşine düşerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…