BU KOCA MİLLETİ HEPMİ AYNI

işet bende yapmacık olamıyorum ya neysem o. bide sanki susunca benı ezik görücek daha çok üstüme gelicek hep aynısını yapıcak sanıyorum. haklı gördüğüm zaman kendimi bi dünya kelime ediyorum evet. ama oda beni hiç anmaşıyor yanı ben ne dersem deyim ona mantıksız geliyor derdiğimi yazdığımda ne saçmalıyorsun diyor sanırım farklı yönlerden bakıyoruz hep. ben ona bu kadar seyi yazdım mesela bugun çocukmuyuz küsme nedir nasıl dayanıyosun falan oda ne saçmalıyosun ben 1 dsem sen 3 diyosun yazmış sadece kendi açısından bakmıyormu sizce :KK43:
Birde demişsiniz ki susarsam beni ezik görüp üstüme gelecek hayır susarsanız sizi kadın gibi görecek kadın dediğiniz biraz susar ya hani bizim toplumumuzda çok konusanda dırdırcı olur bir zaman sonra bıktım dırdırından deyip uzaklasır. Bir kez deneyin kavga anında size bagırırsa susun ve üzgün durun surat asmayın üzgün durun alınmış gibi küs gibi. Sizin karakterinizdekiler olmadıkları gibi gmrünemezler o an ne hissederlerse o ama öfkeyle kalkan zararla oturur..

vallah bayıldım size artık hep size danısıcam sözlerini dinlicem aksam sıkı bir konuşma yapayım eşimle :)
Estagfurullah benimki genel yorumlar her evlilikte tutmayabilir ama erkekler biz kadınlar kadar karmasık değil.. Yeni evlisiniz zamanla sunu anlıyorsunuz o erkek evet benden güçlü bunu acı da olsa kabul etmek zorunda kalıyoruz öyleyse gücünü bana karsı değil benim için kullansın öyleyse onunla savasmamın bir anlamı yok. üstünlüğünü kabul edin onun fıtratını yok saymayın ama bildiğinizide yapın yanii...yeni evliyken insan ipleri bastan sıkı tutayım diyor çünkü çevre öyle aşıladı halbuki alakası yok. yinede benim stratejilerime çok takılmayın içinizden geldiği gibi doğal olmak en güzeli sadece aklınızın bi köşesinde dursun bunlar..sonucta eşiniz sizi böyle sevdi.. Benim demek istediğim kötü yanlarınızı törpülemek..

Birde demişsiniz ki susarsam beni ezik görüp üstüme gelecek hayır susarsanız sizi kadın gibi görecek kadın dediğiniz biraz susar ya hani bizim toplumumuzda çok konusanda dırdırcı olur bir zaman sonra bıktım dırdırından deyip uzaklasır. Bir kez deneyin kavga anında size bagırırsa susun ve üzgün durun surat asmayın üzgün durun alınmış gibi küs gibi. Sizin karakterinizdekiler olmadıkları gibi gmrünemezler o an ne hissederlerse o ama öfkeyle kalkan zararla oturur..

şöyle susuyorum bazen bana kızıyor ama anlamadığım bir konu benım için doğru ama onun için yanlış olan bir konu görüşlerimiz farklı olduğu için susuyorum. çünkü ne desem kabul etmiyor. ama bazen eşim diyorki öyle sinirleniyorsunki gözlerin dönüyor senın diyor :(

Ben haksız da olsam eşime sarilirsam eğer asla geri çevirmez beni.. en çok bu huyunu seviyorum sanırım. Direk affeder uzatmaz. Aksine ben uzatırim genelde... naz yaparım bol bol :

Estagfurullah benimki genel yorumlar her evlilikte tutmayabilir ama erkekler biz kadınlar kadar karmasık değil.. Yeni evlisiniz zamanla sunu anlıyorsunuz o erkek evet benden güçlü bunu acı da olsa kabul etmek zorunda kalıyoruz öyleyse gücünü bana karsı değil benim için kullansın öyleyse onunla savasmamın bir anlamı yok. üstünlüğünü kabul edin onun fıtratını yok saymayın ama bildiğinizide yapın yanii...yeni evliyken insan ipleri bastan sıkı tutayım diyor çünkü çevre öyle aşıladı halbuki alakası yok. yinede benim stratejilerime çok takılmayın içinizden geldiği gibi doğal olmak en güzeli sadece aklınızın bi köşesinde dursun bunlar..sonucta eşiniz sizi böyle sevdi.. Benim demek istediğim kötü yanlarınızı törpülemek..

haklısın bir çok insanın yorumuna bakarak yargılamak değil örneklerle açıklayarak destek oluyorsunuz. teşekkür ederim :) yeni evli olduğum için bu konularda akıl almaya çok ihtiyacım var. çünkü eşim Elazığlı ve ailesi nedeniyle biraz kapalı ve çok farklı yetişmiş çok saygılı. bense biraz rahat yetişmişim ona göre oturma kalkma konuşma pat diye heran herseyi söyleyebiliyorum çok inca ben farketmediğim şeylere kızabiliyor ve çatışabiliyoruz. ama allaha şükür büyük sorunumuz olmadı hiç.

Ben haksız da olsam eşime sarilirsam eğer asla geri çevirmez beni.. en çok bu huyunu seviyorum sanırım. Direk affeder uzatmaz. Aksine ben uzatırim genelde... naz yaparım bol bol :
maşallah. şanslısınız demekki.

şöyle susuyorum bazen bana kızıyor ama anlamadığım bir konu benım için doğru ama onun için yanlış olan bir konu görüşlerimiz farklı olduğu için susuyorum. çünkü ne desem kabul etmiyor. ama bazen eşim diyorki öyle sinirleniyorsunki gözlerin dönüyor senın diyor :KK43:
Bu kadar takılmayın zamanla hersey oturacaktır saygıyı kaybetmeyin yeter en önemlisi bu. elazığlı ve kapalı bir aile yani annesi sizin gibi değildir büyük ihtimal erkek egemendir. Böyle alıstıgı için küslüğü kırgınlığı çoktur biraz daha sakin davranın her şey yoluna girer.

Bu kadar takılmayın zamanla hersey oturacaktır saygıyı kaybetmeyin yeter en önemlisi bu. elazığlı ve kapalı bir aile yani annesi sizin gibi değildir büyük ihtimal erkek egemendir. Böyle alıstıgı için küslüğü kırgınlığı çoktur biraz daha sakin davranın her şey yoluna girer.

inşallah teşekkür ederim

Yeni evlisiniz catismalar olur kusmeler varismalar olur ama erkekler cocuk gibidirler gururlarini fazla kullanirlar ama boyle küs kalan erkekte çok yipratir birde sizi iyi biliyorki boyle devam ediyor mutfak toplanmamis diyede tartismada ilginc gerci bagzi erkekler onemserler ilgilenir evin durumuna ama sizin yazdiklarinizda sizinde dik kafali oldugunu belli kadinlar erkeklerden fazla düşünce kabidesine sahiptir o yuzden fazla ustune gitmeyin anlamz umursamaz boyleleri sadece sabirli kötü durumlar olmadigi sürece altan alin erkek milleti iste idare ihtiyaclidir

Birbirinize salak manyak derseniz sayginizi kaybedersiniz. Saygi olmazsa sevgi de biter.
Neden hep sen alttan aliyorsun ki... onunki vurur da sende gurur yok mu? Hep alttan alan sen olursan bu kusluklerin suresi de uzar gider. Nasil olsa o geliyor der. Unutma iki gelene bir gidilir derler. O da alttan alacak gerektiginde. Ayrica fazla naz da asik uslandirir. Kusme kotu birsey. Bu huyuni unutsun. Neyse derdi konussun etegindeki taslari doksun. O ne oyle ergenler gibi. evlenmis koca adam olmus ama akli ergen kalmis.

kusken gece esime sarilirsam o da bana geri sarilir, sonrasi malum :27: buzlar aninda erir.
ama esimin agir hatali oldugu durumlarda sarilmam, gunlerce soguk soguk takiliriz. yavaaas yavaaas erir buzlarimiz.
salak malak gibi hakaretleri asla kaldiramam. o zaman buzlarin erimesi kuresel isinmaya kalir, oyle soyleyeyim .

kızlar benım koca haklıda olsa j-haksızda kendisi surat yapar konuşmaz hep benden özür bekler benden yanaşmamı bekler. benım açımdan bakmıyor hiç. çok ince düşünüyor bunu kac defa konuştum anlattım ama olmuyor hep aynı. mesela geçen gün mutfağı toplayacaktı söz vermişti ben ıkı gun toplayamadım eve bi gittim allahım neler saydı bu kadar dağınık olunurmuymus ıkı kişiymişiz bu kadar bulaşık neymiş :KK70: bende kızdım dedim kaç günlük o ben dagıtıyosam topluyorum girme bidaha mutfağa dedim oda salak malak dedi bende karşılık verdim küstük :) gelgelelim 3 gün oldu hala küs adam. uyurken sarılıyorum olmuyor. farklı yollar deniyorum olmuyor adam düşman kesiliyor. az önce sinirlendim yazdımda yazdım bende. bende sana küsüm yazdım bugun konuşmak istemiyorum çocukmusun sen yazdım. ama içimde hiç rahat olmuyor :KK43:
Bosver, kendi kendine kussun.

Hele bi salak desiiiin :KK59:. İki tane oğlum var salarım üstüne :cool:. Şaka bi yanada küsmeyelim biz. Çünkü benim ondan başka kimsem yok . varda yok :KK14:

Back
X