BU KOCA MİLLETİ HEPMİ AYNI

Zaten bir anda kızıp hemen geçen biri oldugunuzu anlamıştım. O da bundan şikayet edebilir. Yani demek istediğim benim eşimde temizlik bulaşık sevmez yemek yapmayı sever bende ona yemek yaptırıyorum yani sevdiği işi. Tabi arada süpürürken falan şunlarıda makineye koyar mısın diye güzellikle söylüyorum.. Siz biraz o evde diye fazla iş bekliyorsunuz gibi geldi bana kendi açınızdan haklısınız ama eşiniz bunu kaldıramıyorsa bunu sorun etmeyin size hakaret edince karsılık vermeyin ki yanlışını anlasın yoksa doğru gibi gelir ona devam eder. Madem kızıyorsunuz hemen barısmayın sizin kızmanız bir anda olup bittiği için ciddiye alınmıyor kızılacak şeye kızın ve gerçekten küsün yoksa kızmalarınız önemsizleşir

evet en büyük hatam hemen gözüm dönüyo ve bende onu delirtiyorum ama 5 dk sonra ben sakinleşip kedi gibi ona yanaşıyorum ama o düşman kesiliyor. :( çok iş beklemiyorum aslında kırk yılda bi ben geç gelirsem ki genelde kendi ben yapayım der geneldede yapmaz o kızıp söylenmeseydi ben yine yapmadın diye kızmam hayatta o bazen koltuğa uzanır ohh tam hayal ettiğim evlilik der bende gülerek ama ben böyle hayal etmemiştim derim güleriz. konuşmalarınız çok mantıklı geldi bana sizden daha çok tavsiyeler bekliyorum. bide benımki hiç bi iş yapmayı sevmiyorki :)

evet en büyük hatam hemen gözüm dönüyo ve bende onu delirtiyorum ama 5 dk sonra ben sakinleşip kedi gibi ona yanaşıyorum ama o düşman kesiliyor. :KK43: çok iş beklemiyorum aslında kırk yılda bi ben geç gelirsem ki genelde kendi ben yapayım der geneldede yapmaz o kızıp söylenmeseydi ben yine yapmadın diye kızmam hayatta o bazen koltuğa uzanır ohh tam hayal ettiğim evlilik der bende gülerek ama ben böyle hayal etmemiştim derim güleriz. konuşmalarınız çok mantıklı geldi bana sizden daha çok tavsiyeler bekliyorum. bide benımki hiç bi iş yapmayı sevmiyorki :)
Benim eşimde sizin gibi bir anda kızıp geçiyor ama benimki geçmiyor o yüzden eşinizi anlayabiliyorum.. Benim eşimde kızıyor sonra yanıma geliyor barıs diye bende dünya senin ettafında dönmüyor diyorum senin kızman geçince benimki gecmek zorunda değil olmuyor.. Yani demek istediğim burda ne konular okuyoruz adamlar iş yapmayı bırak durup dururken eşlerine ne eziyetler ediyorlar sizin eşiniz en azından bence çabalıyor ama kendi içindede ben erkeğim diye düşünmeden edemiyordur.. Evlilikte en önemli şey bence empati. empati kurmaya çalışın onun ne hissettiğini anlamaya çalışın bence kendinizi bu kadar üzecek kötü bi evliliğiniz yok.. kadın erkek eşitliği demek ben yapıyorsam o da yapacak demek değil günümüzün en büyük problemi bu bu konuda çok fazla birşeyde demek istemiyorum birazdan kadın hakları savunucuları beni mahvedebilir ama hayatın düzeni bu fıtrat meselesi..

Kaç yıllık evlisiniz? Biz artık küs kalmamayı öğrendik mesela. Tartışsakta,kızgın olmakta küsmüyoruz. Zor oldu ama böylesi daha iyi. Küslük oldukça huzursuzluk uzuyorda uzuyor.
ay nasıl yaptınız bizimlede paylaşın ;)

ay nasıl yaptınız bizimlede paylaşın :KK66:
Sinirliyken değil sakinden Konuşmayı öğrendik. Rahatsız olduğumuz şeyleri anlattık ama suçlar gibi değil. Dertleşiyoruz bir nevi.
Kolay olmadı tabi. 7 senelik evlilik toplamda 13 yıl birliktelikten sonra başardık. Şimdi evimizde küslük yok maşallah.
Tabi bunda karakterinde etkisi var. Ne eşim ne de ben kin tutamayız. Ama ne insanlar var işi inada bindirip unutmuyorlar bir türlü. İşte onlara nasıl bir yol izlemek Lazım bende bilmiyorum :)

• Beğen
Reactions: tse
Sinirliyken değil sakinden Konuşmayı öğrendik. Rahatsız olduğumuz şeyleri anlattık ama suçlar gibi değil. Dertleşiyoruz bir nevi.
Kolay olmadı tabi. 7 senelik evlilik toplamda 13 yıl birliktelikten sonra başardık. Şimdi evimizde küslük yok maşallah.
Tabi bunda karakterinde etkisi var. Ne eşim ne de ben kin tutamayız. Ama ne insanlar var işi inada bindirip unutmuyorlar bir türlü. İşte onlara nasıl bir yol izlemek Lazım bende bilmiyorum :)
Vallahi helal olsun zor ama imkansız değil demi ;) bi yerden sonra yürek dayanmıyor kavgalara ;)

Benim eşimde sizin gibi bir anda kızıp geçiyor ama benimki geçmiyor o yüzden eşinizi anlayabiliyorum.. Benim eşimde kızıyor sonra yanıma geliyor barıs diye bende dünya senin ettafında dönmüyor diyorum senin kızman geçince benimki gecmek zorunda değil olmuyor.. Yani demek istediğim burda ne konular okuyoruz adamlar iş yapmayı bırak durup dururken eşlerine ne eziyetler ediyorlar sizin eşiniz en azından bence çabalıyor ama kendi içindede ben erkeğim diye düşünmeden edemiyordur.. Evlilikte en önemli şey bence empati. empati kurmaya çalışın onun ne hissettiğini anlamaya çalışın bence kendinizi bu kadar üzecek kötü bi evliliğiniz yok.. kadın erkek eşitliği demek ben yapıyorsam o da yapacak demek değil günümüzün en büyük problemi bu bu konuda çok fazla birşeyde demek istemiyorum birazdan kadın hakları savunucuları beni mahvedebilir ama hayatın düzeni bu fıtrat meselesi..

çok haklısınız zaten oda aradı az once bana anlamsız seyler yazıcana kendine bak ben bir söylüyosam sen 3 söylüyosun dedi :(

maşallah diyelim size nazar değmsin darısı başımıza.

Vallahi helal olsun zor ama imkansız değil demi :KK66: bi yerden sonra yürek dayanmıyor kavgalara :KK66:
Yok canım niye imkansız olsun. Bir kere yapınca ve o hafifliği hissedince zaten anlıyorsun bugüne kadar yapılanların ne Saçma olduğunu.

mesela eşim bir kere çok kızmıştı bana ve ben başka bir sebepten sanırken alakasız bir şey çıkmıştı. E konuşmasaydık nereden bilecektim. Kızgınlığı geçene kadar ben ne alakasız Şeyler düşünmüşüm.

maşallah diyelim size nazar değmsin darısı başımıza.
Âmin canım. Bütün küsen çiftlerin başına :KK37:

çok haklısınız zaten oda aradı az once bana anlamsız seyler yazıcana kendine bak ben bir söylüyosam sen 3 söylüyosun dedi :KK43:
Bence biraz hatayı kendiniZdede bulmaya başladınız.. Erkekler hiç susmadan konusan kadınlara tahammül edemiyor siz sıralarken derdinizi anlattıgınızı sanıyorsunuz ama o bunalmış bir şekilde ne dediğinizi anlamaya calışmadan susmanızı bekliyor sonucta yine istediğinizi elde edemeyip birde sizi anlamadığını düşünüp daha çok kozıyorsunuz bence sakinleşin fevri olmayın olaylar karsısında bir anda parlamayın o zaman sizi daha çok anlamaya çalışacaktır. Birazcık mağduru oynayın yanii

evet en büyük hatam hemen gözüm dönüyo ve bende onu delirtiyorum ama 5 dk sonra ben sakinleşip kedi gibi ona yanaşıyorum ama o düşman kesiliyor. :KK43: çok iş beklemiyorum aslında kırk yılda bi ben geç gelirsem ki genelde kendi ben yapayım der geneldede yapmaz o kızıp söylenmeseydi ben yine yapmadın diye kızmam hayatta o bazen koltuğa uzanır ohh tam hayal ettiğim evlilik der bende gülerek ama ben böyle hayal etmemiştim derim güleriz. konuşmalarınız çok mantıklı geldi bana sizden daha çok tavsiyeler bekliyorum. bide benımki hiç bi iş yapmayı sevmiyorki :)
ya 3 aylık evlilikte normal bunlar ne kadar sevgili olursanız olun evlilik başka birşey biz de ilk 5 ayda ne kavgalar ettik küstük ve ben barışmak istedim her seferinde kadınların yapısında var biraz galiba :) ama şimdi 5 yıllık evliyiz küsme falan kalmadı sayıyoruz birbirimize gülüp geçiyoruz zamanla olacak bazı şeyler :)

Bence biraz hatayı kendiniZdede bulmaya başladınız.. Erkekler hiç susmadan konusan kadınlara tahammül edemiyor siz sıralarken derdinizi anlattıgınızı sanıyorsunuz ama o bunalmış bir şekilde ne dediğinizi anlamaya calışmadan susmanızı bekliyor sonucta yine istediğinizi elde edemeyip birde sizi anlamadığını düşünüp daha çok kozıyorsunuz bence sakinleşin fevri olmayın olaylar karsısında bir anda parlamayın o zaman sizi daha çok anlamaya çalışacaktır. Birazcık mağduru oynayın yanii

işet bende yapmacık olamıyorum ya neysem o. bide sanki susunca benı ezik görücek daha çok üstüme gelicek hep aynısını yapıcak sanıyorum. haklı gördüğüm zaman kendimi bi dünya kelime ediyorum evet. ama oda beni hiç anmaşıyor yanı ben ne dersem deyim ona mantıksız geliyor derdiğimi yazdığımda ne saçmalıyorsun diyor sanırım farklı yönlerden bakıyoruz hep. ben ona bu kadar seyi yazdım mesela bugun çocukmuyuz küsme nedir nasıl dayanıyosun falan oda ne saçmalıyosun ben 1 dsem sen 3 diyosun yazmış sadece kendi açısından bakmıyormu sizce :(

ya 3 aylık evlilikte normal bunlar ne kadar sevgili olursanız olun evlilik başka birşey biz de ilk 5 ayda ne kavgalar ettik küstük ve ben barışmak istedim her seferinde kadınların yapısında var biraz galiba :) ama şimdi 5 yıllık evliyiz küsme falan kalmadı sayıyoruz birbirimize gülüp geçiyoruz zamanla olacak bazı şeyler :)

İnşallah ama ben küs geçen zamana büşa geçmiş diye bakıyorum. inşallah bizde atlatırız insan korkuyor sonuçta ilk zamanlar önemli geçin,p geçinemeyecegını anlar insan tabi allaha şükür okadar buyuk dertlerimiz yok :)

işet bende yapmacık olamıyorum ya neysem o. bide sanki susunca benı ezik görücek daha çok üstüme gelicek hep aynısını yapıcak sanıyorum. haklı gördüğüm zaman kendimi bi dünya kelime ediyorum evet. ama oda beni hiç anmaşıyor yanı ben ne dersem deyim ona mantıksız geliyor derdiğimi yazdığımda ne saçmalıyorsun diyor sanırım farklı yönlerden bakıyoruz hep. ben ona bu kadar seyi yazdım mesela bugun çocukmuyuz küsme nedir nasıl dayanıyosun falan oda ne saçmalıyosun ben 1 dsem sen 3 diyosun yazmış sadece kendi açısından bakmıyormu sizce :KK43:
Ama sanırım saydınız saydınız sonra küsme cocuk musun peki siz ona sayarken o çocuk muydu da saydınız yanlış anlamayın sizi suclamıyorum aslında kötü niyetiniz yok belli ama siz küsünce küs siz barısınca barıs olmuyor işte hiç bir kavgada tek taraf suclu değildir burdada öyle üstüne gitmeyin.. Ben bir gün eşime saydım saydım sayarken bi an durdum dedimki sanki dırdırcı kadınlar gibi oldum deyince bütün kavga bitti ikimizde güldük. Kendinizi eleştirin onun karsısında bende söyle yaptım haklısın deyin ama sende böyle yaptın aslında kötü niyetin yok biliyorum falan deyin o da zamanla kendini eleştirecektir. Erkekleri direk eleştirince suclayınca erkek oldukları için haksızda olsalar savunmaya geçiyor güç gösterisi için ben erkeğim anlamında tepki veriyorlar sonrası boş kavgayla geçiyor kimsenin eline bişey geçmiyor yoruldugunuzla kalıyorsunuz. Ben bunları hep yasadım tabi her erkek bir değil genel bi yorum benimkisi..

Ama sanırım saydınız saydınız sonra küsme cocuk musun peki siz ona sayarken o çocuk muydu da saydınız yanlış anlamayın sizi suclamıyorum aslında kötü niyetiniz yok belli ama siz küsünce küs siz barısınca barıs olmuyor işte hiç bir kavgada tek taraf suclu değildir burdada öyle üstüne gitmeyin.. Ben bir gün eşime saydım saydım sayarken bi an durdum dedimki sanki dırdırcı kadınlar gibi oldum deyince bütün kavga bitti ikimizde güldük. Kendinizi eleştirin onun karsısında bende söyle yaptım haklısın deyin ama sende böyle yaptın aslında kötü niyetin yok biliyorum falan deyin o da zamanla kendini eleştirecektir. Erkekleri direk eleştirince suclayınca erkek oldukları için haksızda olsalar savunmaya geçiyor güç gösterisi için ben erkeğim anlamında tepki veriyorlar sonrası boş kavgayla geçiyor kimsenin eline bişey geçmiyor yoruldugunuzla kalıyorsunuz. Ben bunları hep yasadım tabi her erkek bir değil genel bi yorum benimkisi..

vallah bayıldım size artık hep size danısıcam sözlerini dinlicem aksam sıkı bir konuşma yapayım eşimle :)

Back
X