Bu kocaya güvenilirmi?

Para kenara koyun bence. Guvenmemelisiniz zaten kardes, nesine guveneceksiniz bu adamin?

Bir de is bulabilir misiniz? Calismaya baslayin, o zaman ailenizin veya kimsenin destegine guvenmek zorunda kalmazsiniz, gerekirse bosanirsiniz derim.
Ben kendimde o cesareti bulamıyorumki.kimsem yok yanımda ailem beni akrabalarıma rezil etti herşeyimi anlattı gururum yıkıldı ha anlatsın ama ozaman o adamın yanına gitme boşan desin bunları anlattıktan sonra kocandır otur evinde demesin ozaman.en önemlisinde eşimi seviyorum o benim herşeyime koşuyor bende onun o olmadan nasıl yaparım düşünemiyorum aldatmayı bile düşündüm ama ilk önce Allah'tan sonrada oğlumdan korkuma yapmadım

Kimse kimseyi değiştiremez eşinin içinde o varmış onu yapmayı tercih etmiş. Önemli olan şuan ki davranışları şuan bu yazdıklarınızdan hangilerini yapıyor. Olumsuz huylarını tamamen terk etti mi

İleride daha üzücü ve zor günler geçirmemek için , yuva yıkılmasını tabiki istemem ama çocuğunuzun ve sizin de huzurunuz için boşanın derim ben... geleceği görmek şimdiden zor değil bence.

O telefona bakamadım üzüntüden hasta ederdim kendimi sonra ayrıldık zaten yüzüne vurdum evden kovdum.sonra barıştık ama annesi iyi akıl veriyordu anlaşamıyorsan boşdan diyormuş ve annesiyle aram çok iyidir.şok oldum sen kadınlık yapmıyormuşsun dedi kaynanam bana

Evet terketti sayılır ama halen işlerine beni karıştırmıyor sen sus Yemen'e gezmene bak diyor gerçekten devamlı gezdirir ama işte gezmekle parayla olmuyor bugün var yarın yok bilemiyorum.gerçekten çok doğru içinde varmış.evlenmeden önce arkadaşlık sitesinde kadınlarla yazışıyordu ayrılmıştık zorla barıştık adamın içinde var doğru diyosun

Çok zor bir imtihan. Rabbim yardimciniz olsun.
Her zaman şu duayi edin: Rabbim bizleri eslerimizle ve evlatlarimizla imtihan etme.

Güvenilir ya da güvenilmez diyemem. Çünkü her insan hata yapabilir. Baskalarina anlatmamaliydiniz çünkü o zaman hic unutamiyor insan. Siz belki unutabilirsiniz ya da unutmak isteyebilirsiniz ama elalem unutmaz, unutturmaz..
Dua edin. Sabredin. Cunku yuva yikmak kolay bir sey degil. .

niye degişmiş, konuşmuyor musunuz hiç? seviyorum ama yüzünü görmeye tahammül edemiyorum demiş. niye acaba?
Ya çünkü bunaltıyordum ozamanlar parayı ne yaptın yada eve gel arkadaşınla gitme vs şeyler bekarlığa özendi birazda arkadaşları istediği gibi takılırken o takılmıyor diye bunaldı

Bunu da gidip annesine mi anlatıyormuş, ben dediğim gibi bir kadının her zaman guclu olmasından yanayım. Guclu olacağız ki bu yaptıklarını yapamayacaklar.. Ne de olsa ayrılamaz beni seviyor barışır diye düşünerek kafasına ne eserlerse yapıyorlar. Zor biliyorum ama hepsi bizde bitiyor.

İşte o yüzden, öncelikli olarak kendini maddi anlamda garantiye alman gerekiyor.

Aynen öyle öyle zorki karanlık kapkaralık.huzur yok çocukla bir başıma kimsem yok arkamda herkes ayrı telden çalıyor.güveniyorum derken ileriyi görememek mahvediyor beni en çokta kimsesizlik

Aynen öyle öyle zorki karanlık kapkaralık.huzur yok çocukla bir başıma kimsem yok arkamda herkes ayrı telden çalıyor.güveniyorum derken ileriyi görememek mahvediyor beni en çokta kimsesizlik

"Kimsesiz hickimse yok, herkesin var bir kimsesi, kimsesiz kaldim Yetiş ey kimsesizler kimsesi" diyin o zaman. Allah size sabir versin. Allah gonlunuzu ferahlatsin.. Rabbim size bir çıkış bir ferahlik yolu versin. .

İşte o yüzden, öncelikli olarak kendini maddi anlamda garantiye alman gerekiyor.
Bunuda anca çalışarak yaparım şuan oğlum 5yaşında 7yaşına doğru çalışmayı düşünüyorum kimseye güvenemem çocuğa bakamazlar zaten annem oralı bile değil

"Kimsesiz hickimse yok, herkesin var bir kimsesi, kimsesiz kaldim Yetiş ey kimsesizler kimsesi" diyin o zaman. Allah size sabir versin. Allah gonlunuzu ferahlatsin.. Rabbim size bir çıkış bir ferahlik yolu versin. .
Âmin sağolasın arkadaşım çok şükür tabi Allahım var ona tutundum o beni kurtardı o günlerden çok şükürki

Allah yardımcınız olsun, evleneli henüz bir yıl olmadı ama anladım ki evlilik sabır işi insanlar en kolayı boşanın der ama çalışan geliri olan henüz çocuğu olmayan bir insan için bile çok çok zor bir karar defalarca bu kararı verip yapamadığımdan biliyorum ve söylüyorum. Allaha sığının evinizi eşini sürekli nazara karşı, kötülüklere karşı okuyun büyü tarzı şeylere inanmam ama maalesef ki var böyle şeyler ve insanlar o kadar kötü ki yaparlar... eşinizin yüzüne "Ya Vedüd" zikrini okuyun bolca. "Ya Halim, Ya Kuddüs" zikride geçinemeyen eşler için tavsiye edilir günlük bolca okuyun ve dua edin. Allah eşinizin kalbine hidayet versin doğru yolu göstersin yanlış insanlardan uzak tutsun evine bağlasın inşallah.

hayırda ortada 2. telefonun olması bariz 2. kadın olması anlamına gelir we size wurmuşta ben anlamm weremedim neyi oldurmaya çalışyosunuz ben asla boşan diyenlerden diilim ama ewliliktede affedilmiycek şeyler war aldatma+dayak ee daha ne yaşamayı bekliosunuz?

Âmin kardeşim ya çalıştığım zamanda oldu yuva yıkmak kolay ama çocuk için babayla anne ayrı nekadar zor bilirim ben öyle çalışkan bi çocuktumki annemle babam ayrılınca mahvoldu hayatım ailecek sofraya oturamamak düzen kalmaması mahvetti beni burda anneyede çok görev düşüyor çok sevmesi lazım evlatlarını 2kat daha ama o moralle ilgilenmiyorlar geçim derdine düşüyorlar.çok zor herkes bana afferin yuvanı bi arada tutmaya çalışıyorsun diyo ama eşimden sevgi görmesem belki o gücüde bulamam tek korkum birine aşık olursa kayıp giderse ne yaparım çok dua ediyorum Allah kimsenin huzurunu bozmasın.büyüye bende pek takılmam ama eşimin o sıralar ilgilenmediği annesi yanlış anlamayın annesine pek düşkün değil oğluna hayatta aramaz umrunda olmazdı.ama o sıralar msj atıp evdekiyle aran nasıl diye sorması çok garibime gitmişti eşim bile büyü yapmış olabilir diyo bazen.hocaya bile gittim yani hep bi çare aramak çok zor.hoca bana büyü yapmışlar ama sen bunu bozmuşsun dedi bişey yapmamıştım ama çokça dua etmiştim hocada para alan biri değil yani bilmiyorum artık.ama arkadaş seçimi çok önemli Allah hayırsız kişilerle karşılaştırmasın kimseyi

Arkan yoksa vede çocuğun varsa en çok çocuğun için endişeleniyorsun o çocuğa kim bakacakta çalışıp boşanıcaksın kolaymı ev geçindirmek anne babam eve niye gelmiyo çok özledim dediğinde ona anlatabilmekki babasına çok düşkün ben yaşadım ne çektiğimide bilirim kimse yoktu arkamızda annem intihar bile etti neler yaşadık neler bende o güç yok bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…