bu kocaya sabir mi etmeli terk mi etmeli

Ben anlattığın kadarıyla çok ciddi bir sorun göremedim,ama böyle mutsuzsan, onsuz daha mutlu olurum diyorsan da, doğum sonrasını bekle bence!

Bilmiyorum hamileliktenmi olsa gerek daha bi dayanmz oldum..bebegm dogmadan hersey duzelsn yoluba girsin istiyorum ama duzelmk yerine daha ckmaza giriyor

Anladım baya sıkıntılıymış. Allah yardımcınız olsun. Peki ayrılma şansınız var mı? Hani ayrılın demiyorum ama blöf yapacak kadar bile bir kapınız var mı?

Esimin umrunda bile degil ben buyum benim durumumu biliyordun istemiyorsan git diyor dilediginle evlen diyor...gidecek olsam artik geri donusu olmaz..zaten beklettim erteledigim bi hayatim hayallerim var

Cok sorguluyorum aslinda bebegim biraz buyuyunceye kadar sabirmi etsem yoksa bosuna zamn kaybetmeyip kendi duzenimi kurayim
Bence bu zamani kaybetmeyip kendi düzenini kurmalisin, tabi bu benim görüşüm ama en iyisini yine sen bilirsin bu hayati sen yaşicaksin... Başkasi değil ve cocuklarin yasicak

Zaten esim git istersen dilediginle evlen diyor ise o iş bitmiş arkadaşım birini gerçekten seven erkek sineği yanastirmaz

Bence bu zamani kaybetmeyip kendi düzenini kurmalisin, tabi bu benim görüşüm ama en iyisini yine sen bilirsin bu hayati sen yaşicaksin... Başkasi değil ve cocuklarin yasicak

Gitmek istiyorum cocuklarimla sesiz sakin huzurlu bi hayat kurmak istiyorum..ilk baslangic zor olacak biliyorum ama suanki halimde pek kolay degil elim kolum bagli..gitsem gidiyorum kendi topragimla ugrasirim evlatlarimi biryerlere birakmaya gerek kalmadan parami kazanirim kimsenin degil kendimize ait bi hayatimz olur..ama yalnizlik mucadele edebilcekmiyim cunku insan yalnizken daha savunmasz oluyor biraz korkuyorum

Ay
Zaten esim git istersen dilediginle evlen diyor ise o iş bitmiş
birini gerçekten seven erkek sineği yanastirmaz
Aynen oyle aslinda herseyin farkindayim umursamaz tavirlari yuredimi acitiyor ustelik beni haketmeyen biri tarafindan boyle seylere magruz kalmam daha cok uzucu..birde babasini ornek aliyor annesi babasinin elinde cok eziyet gorup aklini kaybedip olmus..sonra evlendklerine hayir etmems giden gitmis hic umursamams..esimde onun yolunda devm ediyor

Gitmek istiyorum cocuklarimla sesiz sakin huzurlu bi hayat kurmak istiyorum..ilk baslangic zor olacak biliyorum ama suanki halimde pek kolay degil elim kolum bagli..gitsem gidiyorum kendi topragimla ugrasirim evlatlarimi biryerlere birakmaya gerek kalmadan parami kazanirim kimsenin degil kendimize ait bi hayatimz olur..ama yalnizlik mucadele edebilcekmiyim cunku insan yalnizken daha savunmasz oluyor biraz korkuyorum
Kendi savaşını vermelisin, bu şekilde düsünursen korktuğun basina gelir. Cocuklarin var senin onlar sana can yoldasi olur. Bir bakmissin sonra , karsina cok iyi insanlar cikmis. Dereyi görmeden paçalarini sivama. Bu hayatta kimse tek kalmaz , Tek kalmak Allah'a mahsus'tur. Ilk önce sen güçlü olucaksin'ki kimseye minnet etmemek icin , hiçbir şeyden korkmaman için..

Kocam iyi biri vicdanlı ama bna karşı değil!!insan eşine iyi değil başkasına Nasıl iyi oluyor işte onu hiç anlamıyorum...
Hamilesin canım kendini üzme ve eşininde seni üzmesine müsade etme!! hamilelikte biraz hassas olunuyor düşüncelerini duygusal buldum gitmeler felan bence yapma!!sana sağlıklı bir bebek ve huzurlu bir yuva diliyorum sağlıcakla kal....

Ay
Aynen oyle aslinda herseyin farkindayim umursamaz tavirlari yuredimi acitiyor ustelik beni haketmeyen biri tarafindan boyle seylere magruz kalmam daha cok uzucu..birde babasini ornek aliyor annesi babasinin elinde cok eziyet gorup aklini kaybedip olmus..sonra evlendklerine hayir etmems giden gitmis hic umursamams..esimde onun yolunda devm ediyor
Işte olay aile de başlıyor allah ıslah etsin iyi örnekler almalı insan bir babada iyi örnek olmalı çocuğuna allah yardimcin olsun cnm bebegini dogur sonra bir hal yoluna bakarsın

Kocam iyi biri vicdanlı ama bna karşı değil!!insan eşine iyi değil başkasına Nasıl iyi oluyor işte onu hiç anlamıyorum...
Hamilesin canım kendini üzme ve eşininde seni üzmesine müsade etme!! hamilelikte biraz hassas olunuyor düşüncelerini duygusal buldum gitmeler felan bence yapma!!sana sağlıklı bir bebek ve huzurlu bir yuva diliyorum sağlıcakla kal....
Böyle çok koca var gerçekten çevremde dışarıda bir idol adeta evde de terör estirir çok yakın bir arkadaşımın eşi öyleydi yani var arkadaşım bu modeller dışarı şirin gözüküyorlar iste

Hamileymissin belki düzeltir aranizi ama böyle git höt möt diyen bir "adamdan" kusura bakmada bi ... olmaz.!

Zor bir durum Allah yardım etsin ama ailevi sorunları önünüze getirmesi, git başkasıyla evlen demesi ağır şeyler. Borç herkeste olabilir, hepimiz bazen kısıyoruz birşeylerden. Ama diğer sorunlar bence daha ciddi.

Şu an hamilesin ve doğum olacak, bebeğin çok küçük olacak. Şu an yeni bir hayata atılmayı yapabilir misin? Gelecekle ilgili düşüncen mantıklı, yalnız hissetme kendini evlatların olacak yanında. Ama şu an bence biraz erken bunun için...

Tskederim cnm

Zor bir durum Allah yardım etsin ama ailevi sorunları önünüze getirmesi, git başkasıyla evlen demesi ağır şeyler. Borç herkeste olabilir, hepimiz bazen kısıyoruz birşeylerden. Ama diğer sorunlar bence daha ciddi.

Şu an hamilesin ve doğum olacak, bebeğin çok küçük olacak. Şu an yeni bir hayata atılmayı yapabilir misin? Gelecekle ilgili düşüncen mantıklı, yalnız hissetme kendini evlatların olacak yanında. Ama şu an bence biraz erken bunun için...

Bende suan cok karisigim ne yapcagimi bilmedgmden tavsiyelerinizi almaya ihtiyacm var.birde daha oncede bir cok defa ayrildik yine baristk yalnizlk zor geldi korktum yalnz olmaktan tum hatalarini affettim.ama suan tahammul edemiyorum duzelsin istiyorum ama olmuyor sorunlara bencilce yaklastgi icin cozum olmuyor.bugun tartistgmzdada ben calisiyorum siz yiyorsunz diyor senin bana ne faydan var diyor.halbuki tum sorumlulugunu benim ustume yikan biridir kendi nazli bebek gibi fedakarligimi sesszligimi iyi niyetimi kullaniyor

Siz idare ettiginiz,sustugunuz,yuttugunuz sürece evliliginiz devam eder.
Fakat nekadar dayanılır?
böyle bir ömür gecermi? Bilmiyorum.
Zor bir hayat.
Allah yardıncınız olsun.

Siz idare ettiginiz,sustugunuz,yuttugunuz sürece evliliginiz devam eder.
Fakat nekadar dayanılır?
böyle bir ömür gecermi? Bilmiyorum.
Zor bir hayat.
Allah yardıncınız olsun.

Iste bende bunu basariyorum keske gormezden gelmeyi kendimi uzmemeyi basarabilsem sabredebilsem duzeltip mutlu olmak istiyorum ama olmuyor.maddi sorunlar cok ciddi boyutta olmazsa evlatlatimla ilgilenir o yokmus gibi davranirdim.maddi sorunlar bizi iyce cikmaza sokuyor

Iste bende bunu basariyorum keske gormezden gelmeyi kendimi uzmemeyi basarabilsem sabredebilsem duzeltip mutlu olmak istiyorum ama olmuyor.maddi sorunlar cok ciddi boyutta olmazsa evlatlatimla ilgilenir o yokmus gibi davranirdim.maddi sorunlar bizi iyce cikmaza sokuyor
Tek taraflı fedakarlık sizi yormakdan baska bisi yapmaz.
Umursamamak da yapıyla alakalı bisi
Hani yaradılısla yapısal.
Bebeginizde gelicek Allah size bagislasin ama maddi olarak ozaman biraz daha bocalicaksinız.

Maddiyat bir cok aileyi,evlilikleri vuruyo ne yazıkki.
Hersey cok pahali insanlar haklı her konuda.
Sırf faturlar ve gıda ihtiyacları icin calisiyo artik insanlar.
Yani maaslari ancak ona yetiyo.
Sonumuzu hak getire.

Bende suan cok karisigim ne yapcagimi bilmedgmden tavsiyelerinizi almaya ihtiyacm var.birde daha oncede bir cok defa ayrildik yine baristk yalnizlk zor geldi korktum yalnz olmaktan tum hatalarini affettim.ama suan tahammul edemiyorum duzelsin istiyorum ama olmuyor sorunlara bencilce yaklastgi icin cozum olmuyor.bugun tartistgmzdada ben calisiyorum siz yiyorsunz diyor senin bana ne faydan var diyor.halbuki tum sorumlulugunu benim ustume yikan biridir kendi nazli bebek gibi fedakarligimi sesszligimi iyi niyetimi kullaniyor

Anlıyorum. Zaten sorumluluk sende olmasa bile, ben çalışıyorum siz yiyorsunuz demesi saçma. Çünkü size bakmak zorunda. Millet boşanınca bile nafakasını alıyor.

Tabi ki boşan demek çok kolay. Bir de yaşayana, yalnız kalana sormak lazım. Sabrın bittiği yerde insan bırakıyor tabi ki ama, o noktaya gelene kadar neler neler yaşanıyor.

Bence eşine gelecekteki isteklerini anlat. Eğer bu evlilik düzelmezse ve sen değişmezsen, bebeğim doğup kendini toparlayınca sakin bir hayat kuracağım evlatlarımla de. Yani bir nevi ona son bir şans tanı. Zaten hamile halinle biraz zor görünüyor. Zaten bekleyeceksin ;) Belki bir işe yarar. He baktın ki olmuyor, adamda değişiklik yok. Bebek biraz büyüyünce o zaman tekrardan düşünürsün yapacaklarını...

İlk çocuğunuz kaç yaşında. Oda küçükse iki bebekle kırsal bir yerde yaşam sandığınızdan daha zor olacaktır. gitmeyi düşündüğünüz yerin şartlarına göre de durumunuz artı yada eksi değişebilir. Çocuklarınızın okulu yaşadığınız yerdeki sosyal çevre 2 küçük çocukla nasıl olur iyice tartıp düşünmek lazım. Rahat edebilecek misiniz? Gitmeyi düşündüğünüz yerde tanıdıklarınız var mı? Azda olsa destek görebilmek iyidir. Ama ben sizin yerinizde olsam şartların hepsi iyi bile olsa en azından bebeğinizi doğurup az çok ele getirdikten sonra ayrılmayı düşünürdüm. Küçük çocukların ateşi bitmez, hastalığı bitmez. Psikolojik olarak yeni bir hayat için en azından bir miktar hazır olun ki zorluklar sizi çabucak yıldırmasın derim. Bilmiyorum bir ümit belki eşiniz ikinci çocuktan sonra düzelir kıymet verir size. Hala anlamadıysa dahayallerinizin peşinden gidersiniz zaten

İlk çocuğunuz kaç yaşında. Oda küçükse iki bebekle kırsal bir yerde yaşam sandığınızdan daha zor olacaktır. gitmeyi düşündüğünüz yerin şartlarına göre de durumunuz artı yada eksi değişebilir. Çocuklarınızın okulu yaşadığınız yerdeki sosyal çevre 2 küçük çocukla nasıl olur iyice tartıp düşünmek lazım. Rahat edebilecek misiniz? Gitmeyi düşündüğünüz yerde tanıdıklarınız var mı? Azda olsa destek görebilmek iyidir. Ama ben sizin yerinizde olsam şartların hepsi iyi bile olsa en azından bebeğinizi doğurup az çok ele getirdikten sonra ayrılmayı düşünürdüm. Küçük çocukların ateşi bitmez, hastalığı bitmez. Psikolojik olarak yeni bir hayat için en azından bir miktar hazır olun ki zorluklar sizi çabucak yıldırmasın derim. Bilmiyorum bir ümit belki eşiniz ikinci çocuktan sonra düzelir kıymet verir size. Hala anlamadıysa dahayallerinizin peşinden gidersiniz zaten

Kizim dort bucuk yasinda.egede oldugu icin biraz kafam rahat mutlaka zorluklar olacaktir ama esim yanimda olsada olmasada orada bi duzen kurucam bi meslegim yok isim yok en azindn tarimla ugrasarak gelirim olsun istiyorum..esimin isi surekli ve duzenli degil ayrilmasak bile cocuklara gelecek saglayamaz yine benim elimi tasin altina koymm gerekecek.
Birde maddiyatim iyi oldumu esime muhtac olmadimmi daha iyiz ne zamn onun eline baksam bizi perisan ediyor

Back
X