- 18 Mayıs 2019
- 277
- 217
- 18
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Meraba kızlar hepinize hayırlı geceler. Çok sinirliyim çok kötüyüm o kadar moralim bizimki cocugumla bile doğru duzgun ilgilenemedim bugün. Kızlar bugun eşimin iş yerine gittim oğlumla sürpriz yaptım. Taksiden bi indim eşim ve kizli erkekli böyle 10 kişilik bahçede oturuyorlar muhabbet ediyorlar buraya kadar sorun yok çünkü hepsini çok yakından tanıyorum ailecek görüşürüz bütün işçilerin aileleriyle. Birde baktim ki aralarında tanimadigim bir kız böyle 25 yaşlarında falan eşime bu kim diye sordum yeni servis ablamız dedi çok çok kırılsın ve çok bozuldum çünkü önceden çaycı bile alınsa eğer bayansa görüşme yapılacağı gün bende giderdim kafama yatarsa ise alınırdı şimdi hiç işçi alacağından bile haberim yoktu ve kızda böyle güzel bi kız yani hakkını yiyemem eşime çok sinirlendim hemen yarın o kızı işten çıkarmasını istedim gözü göz değildi zaten çok imali bakıyordu bugün bana edimlere tartıştım ve küstüm sizce haksız mıyım ben bu adama ne yapım asayim mi keseyim mii çok moralim bozuk ve sunuda belirteyim ben cok asiri kiskanc bir insanım belkide abartıyorumdur peki sizce ?