Bu kocayi assam mı kessem mii

Sorunun sende olduğunu sende biliyorsun. Aşırı kıskancsin ve abartıyorsun.Allah eşine sabır versin
Biraz özgüven sağla yada adami sal artik
Özgüvenle alakası yok canım düzgün okumamışsın sanırım diyorum ki bugüne kadar hangi işçi alınırsa alınsın benim haberim olurdu ve görüşmede bende olurdun onayım alınırdı ama bundan hiç haberim bile olmadı tesadüfen gördüm ben bunu anlatmaya çalışıyorum buna kirildim

Onu zaten bir sinirle söyledim eşimin öyle bisey yyapacağını sanmıyorum ama yinede bana sormadan yaptığı için çok kızgınım

Is hayati bu her dk.soramaz. Fazla tepki gostermissin bence. Icinde varsa zaten her turlu yapar engelleyemezsin. Biraz kendine guven, biraz esine guven bitti gitti. Cok da saapma yani :) Durduk yere karpuz kabugu sokmanin alemi yok.:)

Hayır bizimki özel bir kurum ve oraya tüm işçileri biz seçiyoruz devletten gelmiyor bugüne kadar tun işçilerde bana danışarak hareket eden kocam hiç haberim yokken bu kızı almış böyle birseyi ilk defa yapıyor o yüzden zoruma gitti
Anladım canım da nereye kadar böyle davranacaksın. Hem kendini hem de eşini yorarsın. Bir de kalpleri yalnız Allah bilir. Kızın niyetini bilemezsin. Dışarıdan yorum yapıp günahını alma.

Meraba kızlar hepinize hayırlı geceler. Çok sinirliyim çok kötüyüm o kadar moralim bizimki cocugumla bile doğru duzgun ilgilenemedim bugün. Kızlar bugun eşimin iş yerine gittim oğlumla sürpriz yaptım. Taksiden bi indim eşim ve kizli erkekli böyle 10 kişilik bahçede oturuyorlar muhabbet ediyorlar buraya kadar sorun yok çünkü hepsini çok yakından tanıyorum ailecek görüşürüz bütün işçilerin aileleriyle. Birde baktim ki aralarında tanimadigim bir kız böyle 25 yaşlarında falan eşime bu kim diye sordum yeni servis ablamız dedi çok çok kırılsın ve çok bozuldum çünkü önceden çaycı bile alınsa eğer bayansa görüşme yapılacağı gün bende giderdim kafama yatarsa ise alınırdı şimdi hiç işçi alacağından bile haberim yoktu ve kızda böyle güzel bi kız yani hakkını yiyemem eşime çok sinirlendim hemen yarın o kızı işten çıkarmasını istedim gözü göz değildi zaten çok imali bakıyordu bugün bana edimlere tartıştım ve küstüm sizce haksız mıyım ben bu adama ne yapım asayim mi keseyim mii çok moralim bozuk ve sunuda belirteyim ben cok asiri kiskanc bir insanım belkide abartıyorumdur peki sizce ?

ne kadar vicdanlısınız böyle..
mübarek ramazanda maşallah..

Özgüvenle alakası yok canım düzgün okumamışsın sanırım diyorum ki bugüne kadar hangi işçi alınırsa alınsın benim haberim olurdu ve görüşmede bende olurdun onayım alınırdı ama bundan hiç haberim bile olmadı tesadüfen gördüm ben bunu anlatmaya çalışıyorum buna kirildim
Gözü göz değil dediniz?
Kız çirkin olsa hiç sorun olmazdı dimi?

Anladım canım da nereye kadar böyle davranacaksın. Hem kendini hem de eşini yorarsın. Bir de kalpleri yalnız Allah bilir. Kızın niyetini bilemezsin. Dışarıdan yorum yapıp günahını alma.
Tabiki orası öyle sanırım biraz abartmışım ama eşimle kıskançlık için tartışmadık ve onu kıskandığını pek ona yansitmam tartışma nedenimiz her işçiyi alike bana danışıyordun bundan haberim bile olmadı tesadüf gördüm buna kirildim ben

Gözü göz değil dediniz?
Kız çirkin olsa hiç sorun olmazdı dimi?
Hayır canım güzel ve çirkinle alakası yok çok çok aşırı güzel bir bayan olsaydı eşim bile ise almazdı onu yanlış anlamayın benim için değil orda bekar erkeklerde çalışıyor ve biliyorsunuz bekar ve güzelsiniz her köşeden bir hayranınız çıkar eşim iş yerinde bu tarz şeyleri sevmez ve o yüzden alımlı güzel ve yakışıklı insanları ise almaz

Eşine bile asam mı kessem mi diye burada konu açıyorsan ki hiç hoş değil o adamcağız bu şekilde arkasından konuştuğunu bilse kırılır. Aziz mübarek gün şahsen kızı 10 saniyede art niyetli ilan etti elle tutulur tek sebebin yok. Kanıtın olur rahatsız eder ilişkinizi o zaman eyvallah. Daha yeni başlamış işe tok açın halinden ne anlar. Özel sektör böyle insanların vicdanına kalıyoruz ekmeğimizden oluyoruz. Allah merhametli insanlarla karşılaştırsın. Size kızdığım sadece bu. Eşinizle mutlu olun elbet ama yaptığın yanlış. Teşekkürler.

Herkeste bu mübarek ramazan ayı yazmış. Çünkü sizde biliyorsunuz ki mübarek günler olmazsa asla Allahi hatırlamıyorsunuz günahtan kaçmıyorsunuz. Çok şükür vicdanim merhametim hepsi yerinde namazimda niyazimda bir kizim bir sinirle bunu yazmış olabilirim yada ağzımdan çıkmış olabilir yadırgamaya hakkınız yok çünkü ben bu konuda ki fikrinizi istemedim abartmış miyim dedim

He özgüvenin o kadar yüksek ki ise alınan herkesi teker teker kontrol edip onay verme gereği duyuyorsun..öz-güven de tam he..bizde yedik)))

Ne kadar ayıp bende 25 yaşındayım. Kimsenin evli adamlarına göz koyulmayacagini anlayacak yaştayiz. Ayrıca 1 dakika da ne anladınız da imali bakıyor. Gözü göz değil diyebiliyorsunuz. Hiç tanımadığınız bi kadın için. Eşiniz de böyle yapacağınızı bildiği için söylememiştir.

Çalışmıyorsanız hemen kendinize bi iş kurun yada bulun. Hiç boş zamanınız kalmasın. Bu düzeyde kıskançlık olur mu? Eşinize de yazık, size de yazık, o çalışana da yazık.
Meşgul olun ki böyle şeylerle uğraşmayın
Kusura bakmayın ama , Ben ayıpladım açıkçası sizi

Back
X