Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
E siz ortaya konu açmışsiniz bizde yazdik. Siz bizim allahi hatırlamadığımizi söyleyeceksiniz bizde tamam mi diyecez. Bence siz destek beklediniz. Ayrıca konuyu açtıysaniz bana da sormuş oldunuz
ya çok fena eleştirmişsiniz :) ben de çok kıskanç biriyim ve ani sinirlenip böyle saçmalayabiliyorum seni anlıyorum ablacım :) bizler hayatımızdaki erkeği büyüten kadınlarız. ondan başka birini düşünemeyip en yakışıklı en değerli o sanıyoruz. biz tek seçeneğimizi o görüyoruz diye başkalarının önüne serili binlerce seçeneği görmüyoruz. oluyor böyle şeyler. hiç birimiz eşimizin gözünün önünde güzel biri olsun istemeyiz. konu sahibi ablacım bence sen rahat ol ve eşinin gözüne sokma böyle kıskançlıklarını kendini bir başka kadınla kıyaslarsan kendi değerini düşürürsün.
daha akıllıca davranırsan dışarıdan senin ne kadar kıskanç bir kadın olduğun değil de eşinin sana ne kadar düşkün olduğu görülür.
Ben kendimi hiç kimseyle kıyaslamıyorum ve kıyaslamam da hele ki eşime güvensizlik gibi bir durum asla yok bugüne kadar da hiç olmadı yorum yazanların çoğu kendi kocaları gibi sanıyor herkesi benim zoruma giden bugüne kadar hep bana danışılarak yapıldı herşey sadece işçi alımı değil herşey yeni bir işçi alınmış ve bu kız ve benim haberim yok tabiki kizacam kusecem bide o lar aynı durumda olsaydı görürdüm. Israrla anlamamaya yemin ettiler resmen. Ayrıca düzgün okuyan anlıyormuş çok teşekkür ederim sonunda beni anlayan biri cıktı ve dediğin gibi o işten çıkarma mevzusu bi an sinirle ağzımdan çıkmıştı
E siz ortaya konu açmışsiniz bizde yazdik. Siz bizim allahi hatırlamadığımizi söyleyeceksiniz bizde tamam mi diyecez. Bence siz destek beklediniz. Ayrıca konuyu açtıysaniz bana da sormuş oldunuz
Boşver kendini iyi tanımlamış aslında..pamuk şeker çabuk erir sağlam olmaz ve çok yenince mideyi yakar.sagligada zararlıdır..bakma görünüş güzelde öz de ohooo neyse
Boşver kendini iyi tanımlamış aslında..pamuk şeker çabuk erir sağlam olmaz ve çok yenince mideyi yakar.sagligada zararlıdır..bakma görünüş güzelde öz de ohooo neyse