Bu kocayla işim zor valla

valla canım bazen erkekler böyle olabiliyor.
en kötüsüde iyi niyetli bişi yapar yada söylersin
yanlış anlayıp burnundan getirirler.
bide senden değilde,ondan özür dilemeni sağlaması bencillik!!!
Alacan bi sırık elinen eşek sudan gelene kadar dövecen:kızgın:.(eşeğide geç getirecen bu arada)

çok sinirlendim!kusura bakma.Allah böylelerinin eline düşmüş kadınların yardımcısı olsun.

canım benden 2 yaş büüyksün sana akıl vermek hattim değil ama ben boşan demiyorum inan boşan diyenler bile bu duruma katlanır önemli olan bu adamın daha önce böyle olup olmadığı, eğer son günlerde daha sinirliyse eğer bu konudaki gibi saçma sapan birşey için kalbini kırıyorsa piskolojik sorun var demektir ama evlendiğin günden beri aynıysa o zaman bende arkdaşlara katılırım çünkü hayata bir defa geliyoruz bir daha böyle bir şansımız yok cehennem olan hayatını cennete çevirmen senin elinde, yada bir tercih daha piskoloji okumadım ama piskolok bir ablamın sayesinde çok şey öğrendim akşam eşin gelince yanlız kalıp onunla görüşmek istediğini söyle niçin sana haksızlık yaptığının hesabını sor senin ne kadar üzüldüğünü anlatmaya çalış ve tavır koyy hiç birşey olmamış gibi davranma çocukların nasıl yıprandığından senin nasıl bunaldığına kadar anlatmaya çalış anlamasını sağla ve duygu sömürüsüde yap konuyu abartıp, aslında zaten konu başlı başına abartılı ama elinden geldiği kadar konunun üzerine git ve bunu haketmediğini defalarca belirt inan işe yarayacaktır sana belli etmese bile seni takmıyormuş gibi gelse bile içinde azda olsa merhamet duygusu varsa inan bu söylediklerini düşünüp kendinden ve çocuklarından utanacaktır emin ol şuan ona karşı sinirlisin evet ama uzlaşmak inan boşanmaktan daha iyidir önemli olan uzlaşabilmek canım kendine iyi bak

liza özeline baktım eşine nefret dolusun acaba o yazınıda bugünmü yazdın merak ettim yoksa genel düşüncelerinmi

arkadaşım,
kocanın "kafanı kırarım" demesi açıkça sana saygı duymadığını gösteriyor. tatsızlık, yanlış anlaşılma falan her çiftin arasında olur da, benim takıldığım bu saygı duymama durumu.

hayat senin hayatın, ister boşan ister boşanma ama sana saygı duymayan insan seni çok ezer bilesin.

çocukların adına üzüldüm.nasıl oluyo da kızınla haber yolluyo kafanı kırarım diye.o çocuk ne düşünüyo,neler yaşıyo acaba.eğer bi çıkış yolun yoksa ki zaten ben hep boşanmama taraftarı olmuşumdur,eşinin kıskanç olduğunu bile bile üzerine gitme.ondan çok şey bekleme ki her gün daha fazla ne üzül ne de çocuklarını üz.ama evde çocuklarının olmadığı bi gün içinden ne geçiyosa bağır çağır yüzüne haykır eğer güzel konuşmadan anlamıyosa.en azından içini dökmüş olursun.rahatlarsın.o da belki bazı şeyleri yüzüne vurulmadan anlamıyodur.Allah yardımcın olsun.
ben yeni yılda sen ve senin gibi çaresiz kadınların ve de çocukların mutlu olmasını diliyorum.şu erkeklerin,özelliklede hiç yontulmamış olanlarının biraz kadın ruhundan anlamasını diliyorum.Allah yardımcınız olsun

Çalış temizlikçilik yap adamdan da nafaka al geçin ama bu adamı çekme. ınsanlar mutlu olmak için evlenir canım mutsuz olmak için değil anladın mı? ınsanlar evlenmiş olmak için evlenmemeli mutlu olmak için evlenmeli. Bu nedenle de flört dönemi şart evleneceğin insanı tanımak ve değerlendirmek açısından. Mutsuzsan boşan tabiki bu kadar beklediğin hata. Silkin ve kendine gel adamı tepene çıkartan sensin aşağı indirecek olan da sensin. ılk adım bir işe girmek ve boşanma davası açmak. Ya da 70 yaşında hala kocamdan nefret ediyorum çok mutsuzum diye ağlayıp durursun. Bu 40 yılı nasıl geçireceğin sana bağlı. Mutlu mu mutsuz mu? Seçim sana ait.Tabi farkındaysan.

eşin aşırı derecede kıskanç. sanırım bu hep böyleydi. tv deki bir çocuğa tatlı dedin diye kolunu bükmesi çok yalnış. üstelik araya birde çocuğunu sokup git annene söyle özür dilesin yosa kafasını kırarım demesi çok yalnış. çocukların da psikoljisi bozulacaktır. bir de bu halde 3. çocuk istiyor. sen çocuklarım için evli duruyorum demişsin. eğer çalışıyorsan maddi olarak özgürsen hiç durma derim. eşinin yapısı bu ise düzelmez ve laftan anlamaz. son zamanlarda yaşadığın birşeyse çözümlenebilir.
ama hayata bir kere geliyoruz. sana saygı duymayan tv deki gölgeden seni kıskanan bir insanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
ben de eşimde tv de bir oyuncuyu beğenip yorum yaparız. bazen takılırız birbirimize. bunlar çok normal şeyler.
buna bir dur demen lazım. herşeyden önce sen insansın robot değil.

canım, hemen sinirle acele kararlar verme..
arkadaşlardan bazıları ayrıl hemen yazmış ama bu hemen söylenecek bir laf değil..
evet kızılacak bir durum.. eşinin büyüdüğü ortamı ve ahlak- kıskançlık vs anlayışlarını, takıntılarını sen bizden iyi bilirsin.. dikkat etmek gerekiyor demekki.. eşin çok kıskanç olabilir, tamam.. kolunu bükmesi, kafasını kırarım demesi de çok sinirli olduğu için olmuştur.. sakın polyanna gibi yazmışsın deme, biliyorum eşinin bu yaptıkları çok çirkin şeyler.. ama boşanma sebebi mi? ha cidden bir şiddet/dayak/ sürekli küfür varsa o ayrı.. ben eşimle çok iyi anlaştığım halde bazen yeri gelir kavgada neler söyleriz.. hepimiz böyle değilmiyiz..
benim takıldığım tek nokta şu oldu: bu çirkin lafları çocuğunuza söyletmesi.. eş olarak kıskanç, geri kafalıdır, ama belki başka yönlerden sınıfı geçer, fakat babalığı konusunda sınıfta kalabilir..
birde ben alttan aldığım zaman iyi oluyor demişsin.. evet erkekler kavga zamanı asla yola gelmez.. asla anlayamaz, asla ben haksızım demez.. alttan alacaksın, ve aranız iyiyken bu meseleleri halletmeye çalışacaksın.. ama sen şöyle yapmıştın, şunu demiştin tarzında değil.. bu aranız iyiyken kavgaya yol açar.. ben şunu düşündüm böyle hissettim, böyle olsa daha iyi olmaz mı.. böyle davransak evlilik için çocuklar için daha iyi olmaz mı diyerek.
allah yardımcın olsun cnm

televizyonda veya başka bir yerde bir ergene bile olsa yakışıklı karizmatik gibi cümleler kurmak erkeği sinirlendirebilir bence siz şöyle düşünün liseli bi kıza kocanız cok tatlı ya dese...şahsen ben istemem bu cümleyi....bu tarz yorumlar kavga getiriyor...

sana cok tatli dedigin icin bu hareketi yapan kiskanclik krizine giren bu adam tv de güzel bir hatun ciktimi salyalarini akitarak baktigina eminim yazik vallahi yazik koskoca 2 cocuk annesi bir kadina yapilan üstelik cocuklarada yansitmis kendi cocugunuzun yaninda sizi ezik büzük bir insan konumuna sokmus esiniz zor bir insan allah yardimciniz olsun

ikimizde 31 yaşındayız.
aslında çocukların bu tür olayları anlamaması için dikkat ederim ama kafasını kırarım diye tehdit gönderdi ya o anda nefret ettim yemin ederim.
bazen kıskançlık durumları çok aşırıya kaçıyor.belki de rahatsız bilemiyorum ama asla doktora gitmez.

Birde arkadaşlar sırf çocuklar yüzünden evli kalıyorum da diyemem.
Kendi ailemin ortamı daha çok huzursuz ediyor beni.
Şu anda katlandığım adamın ailesi falan yok ortada en azından.
Ama haksızlığa uğradığım zaman nefret ediyorum işte.
bilmiyorum evli kalıyoruz bir şekilde.
iletişimimiz,ben her lafıma dikkat ettiğim ve alttan aldığım zamanlarda iyi oluyor.
Bazende tamamen kesiyorum letişimi.
bugün olduğu gibi.

cnm benim işin çok zor da...benim anlıyamadığım sen çocuklarım için evli kalıyorum diyorsunda..bir çocuk babasından annesine karşı "kafasını kırarım" lafını duyunca bu ne kdr sağlıklı oluyor onu anlamadım.şayet gerçekten çocukların için bu adamla boşanmıyorsan, farkında olmadan çocuklarına en büyük kötülüğü sen yapıyorsun.Evdeki ortamı anlattıklarına göre kafamda canlandırıyorumda,siz çocuklarınızda şu an görünmeyen yaralar açıyorsunuz ki,unutulup gitti sandığın bu hareketler hayatı boyunca onları etkileyebilir...sadece uyarmak istedim.kib.

kötü şeyler oldu gene.
karşılıklı kızgınlığımızı bastıramayınca malesef patlama yaşandı.
ayrıntısına girmek istemiyorum çünkü moralimi tekrar bozacam diye korkuyorum. patlama olunca biraz rahatladım. Koca bir kapı camını indirdi. çocuklar üzüldü ama ben karar verdim bu sayede.
her işte bir hayır vardır.biraz bekleyip sakin bir zamanda ciddi ciddi boşanma mevzusunu konuşmaya karar verdim.
gerçi boşanmayı kabul edeceğini sanmıyorum, düzeleceğini de ama....

(neyse kızlar çok teşekkürler paylaşmak ve görüşlerinizi almak güzeldi)

canım benim ya ne kadarda kötü olmuştur çocukların.peki çocukların kaç yaşında.onlarında fikrini aldınmı hiç?ne diyorlar bu duruma?

arkadaşım eşim

boşanmayı kolay kolay kabul edecek bir insan değil(koyu doğulu)
o yüzden netleştirmeden kesinleştirmeden çocuklarla paylaşmayı istemedim.gerçi düşündüm büyük kızım 2 ye gidiyor. boşanma nedir biliyormu onu soracaktım demin.
bir anda vazgeçtim. masum bakışlarına gölge düşürmek istemedim.
küçüğü 3 yaşında.

yani ben bıçak kemiğe dayandı diyorum ama bakalım bizimki ne diyecek.
korkuyorum açıkçası. boşansam bile beni rahat bırakmaz bu kişi.

arkadaşım eşim

boşanmayı kolay kolay kabul edecek bir insan değil(koyu doğulu)
o yüzden netleştirmeden kesinleştirmeden çocuklarla paylaşmayı istemedim.gerçi düşündüm büyük kızım 2 ye gidiyor. boşanma nedir biliyormu onu soracaktım demin.
bir anda vazgeçtim. masum bakışlarına gölge düşürmek istemedim.
küçüğü 3 yaşında.

yani ben bıçak kemiğe dayandı diyorum ama bakalım bizimki ne diyecek.
korkuyorum açıkçası. boşansam bile beni rahat bırakmaz bu kişi.

Konuyu okunca üzüldüm çocuklarınız daha küçükmüş aslında ..
Yavrularınızın bu ortamda olması onların psikolojisini çok etkiler..
Eşiniz doğulu demekki eminmisiniz ileride bir boşanma olursa sizi rahat bırakmaz..
Lütfen bu kadar üzülmeyin bu ülkenin yasaları var hakimi polisi var yanınıza bile yaklaşamaz artık suçu iyice ağırlaşır o zaman
Çok sakin kafayla oturup düşünün ikinizde eğer olmayacak gibiyse yollarınızı ayırın o zaman hakkınızda hayırlısı olsun

kaba kuvvet gösteremiyor ben bilinçliyim biliyor.

ama benim asıl nefret ettiğim tarafı zaten psikolojik şiddet duygusal şiddet.

geçende duygusal şiddetle iligili bir yazı okudum zaten.
tamamen bana yapılanlar:(

Kimseye anlatamıyorum kızlar içim içimi yiyor dünden beri.
dün tv izlerken liseli bir çocuk çıktı. tamamen annelik içgüdüsüyle "ne tatlı bu" falan dedim. Vay senin nasıl koca adama öyle dersin deyip kolumu büktü. çok kötü hissettim o anda o kadar kötü oldum ki sadece ahlaksız bişey mi söyledim diyebildim.odaya gidip yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Kızımı yanıma yollayıp gelsin benden özür dilesin yoksa kafasını kırarım dedirtti ya!
sonra gittim ben tamamen sanki benim çocuğummuş gibi bir duyguyla söyledim dedim çok gücüme gitti bu yaptığın dedim.
defol gözüm görmesin dedi.

neyse bugün ona o kadar doluyum ki görmek bile istemiyorum. Sinirlendikçe beddua edip duruyorum içimden.haksızlığa uğramak çok kötü bişey.

Birde kızlar daha dertlerimin en beteri var:anlayacağınız üzere ben bu adamla çocuklarım için evli duruyorum.Çok sinirli, kıskanç ve geri kafalı bir insan.
İki kızım var şimdide bir çocuk daha istiyor resmen psikolojik baskı yapıyor.nefret ediyorum ondan ya.
ben istemiyorum çocuk falan diyemez hale geldim.
Her lafı her sözü ayrı keder

Ya inanın internet te olmasa kime derdimi anlatırım bilmiyorum....

Hmm canim madem cocuklarin icin bu adamla evli duruyorsun, cocuklarina böyle huzursuz bir evde büyüttügün icin onlara cok daha fazla zarar veriyorsun bunun bilincinde olmalisin. Cocuklarin en basta huzura sevgiye ve ilgiye ihtiyaci vardir. Bir cocuga yapabilecegimiz en büyük kötülük onlari huzursuz ve mutsuz bir ortamda yetistirmektir ben böyle bir ortamda büyüdüm ve inan bunun hayatima ve psikolojime cok büyük negativ etkisi oldu!

Esine söyleyecek birsey bulamiyorum. Yorum yapmaya bile degmez. Umarim kendin ve cocuklarin icin bunlara tahammül edecegine daha kendinize daha iyi bir gelecek saglamak icin ugrasirsin.

arkadaşlar okumuş etmiş toplumda yer edinmiş biri.aile hekimi.
ama gel görki benim psikolojimi bozdu.
erkek şarkıcı dinlerken dikkatli baktırmaz tv ye yani öyle bir insan

ben çok kötü bir çıkmazdayım arkadaşlar.
şimdi velayet konusu olacak. acaba 10 senedir çalışmayan bana mı verir ona mı.
gerçi ben aradan çekilsem iyi bir baba olacağını biliyorum.
inanın sorun olmasın diye çocukları verebilirim dahi.

annemle biraz konuştum. boşanıcam dedim.sen ne yapıcan boşanınca. o neyapacak falan diyor.
sanki ikimiz tek başımıza olamayız. sanırım annem bana çok dırdır edecek boşansam mafoldum.çok kötü olacak.
ama ben direticem elimden geldiğince boşanmak için.

Olamazsa da bir şekilde intikam almak istiyorum.
ruh sağlığım iyi değil şu an.
benim aile sırrımı terapiste falan anlatamazsın dedi ve ona da karşı çıktı zamanında.
İntikam duyguları var içimde

Afedersiniz ama manyak mı bu adam?Çalışmıyor musunuz?Tasarımcı olduğunuzu yazmışsınız.
ış araştırmaya başlasanız.Yoksa sizi çalıştırmıyor mu?

Back
X