Bu kocayla işim zor valla

cahillik gider eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler dr olmuş ama adam olamamış
Allah yardımcın olsun canım

Afedersiniz ama manyak mı bu adam?Çalışmıyor musunuz?Tasarımcı olduğunuzu yazmışsınız.
İş araştırmaya başlasanız.Yoksa sizi çalıştırmıyor mu?

manyak gibi birşey çalıştırmıyor ama çalışsam katil olur herhalde.yaptığı kıskançlıkları yazsam nasıl katlandın dersiniz.

çok üzüldüm ben sana inan
ailene anlatamazmısın

Dün arkadasimdan esinden bahsediyordu, ayni konuyla ilgili.
Seda sayan ve onur san birlikteligini bilirsiniz.
Tv'de cikmislar bi ara, o sira arkadasim "Su güzelim cocuk, annesi yasta biriyle birlikte ya inanamiyorum" gibi birsey söyleyince, esi cok sinirlenmis.
Ne demek güzelim cocuk demis. Oysa ben aralarindaki yas farkindan bahsediyordum, o konuyu nereye cekti dedi.
Yani erkeklerde var bu. Cok sacma evet, kendileri istedikleri kadinlara güzel diyebiliyorlar, ama esleri diyince olay oluyor.

Ama esin fazlaca abartip, birde kolunu bükmüs. Hakakten sorunlu bir insan sanirim.
Allah sabir versin canim, ama sanada yazik.
Cok üzülüyorum baski altinda kalan kadinlara. Allah'im hic bir kadina yasatmasin.
Biraz cadi olmakta sanirim fayda var.

sağol arkadaşım
annem herşeyi biliyor ama artık ona da fazla anlatmıyorum.üzülüyor ama bişey yapamıyor.
yani kendim ettim kendim buldum hesabına çekiyorum.
sevdim de istedim yoksa vermiyorlardı.
iyi görünüyoruz dışarıdan ama hep çeken benim kimse anlayamaz beni

canım ya zor bir karar bence bu kararı şuan verme çünkü sağlıksız oğlur şuan sinirlisin, öfkeyle kalkan zararla oturur ama benim eşim hep aynı kaba anlayışsız duygusuz diyorsan ozaman bence konuş eşinle inceldiği yerden kopsun annene gelince oda anneilk iç güdüsüyle yaklaşmış o yüzden tabiki boşanmana sevinecek hali yok ama sen kararlı olduktan sonra zamanla herkez alışır bence tavizkar tutum sergileme eğer kesin kararım bu diyorsan geri adım atma belkide kıymetini anlar ve burnu sürtünmüş olur,böylelikle barışmış olursunuz eğer seni gerçekten seviyorsa hatasını anlar.tabi sende seviyorsan affedersin umarım böyle sorunlarla bir daha karşılaşmassın

Ne alaka çocukları ona verirler ben çalışmıyorum da ne demek? Çocukların yeri annesinin yanıdır.Bunca zamandır hiç mi aklına gelmedi bir boşanma avukatını arayıp haklarım nelerdir ne kadar nafaka alırım çocuklarım bende kalır mı diye sormak. Önce ona niye açıyorsun ki konuyu izin ister gibi. Önce avukata açacaksın konuyu. Haklarını öğreneceksin ondan sonra onla yüzleşeceksin.ılk adım boşanma avukatına gidip bilgi almak. ıyi ki bir doktor olmuş ne kadar çok gözünde devleştirmişsin sen bu adamı.

kıskançlık...en kötü şizofren hastalıgından beter gibi birşeydir... kesınlıkle tedavi olmalı. ama böyle cahıl bır adamı ikna etmen imkansız gıbı bırşey.bence kapılarını kapat sohpet etme bu adamla, boşanman zor gıbı. ama yanındayken bıle onu çıkarabılırsın hayatından evlatlarınla haşır neşir ol. senı duyamasın iletişimi sıfırla. içinden geldıgını de sanmıyorum zaten. belkı azıcık törpüler kendını.

Kimseye anlatamıyorum kızlar içim içimi yiyor dünden beri.
dün tv izlerken liseli bir çocuk çıktı. tamamen annelik içgüdüsüyle "ne tatlı bu" falan dedim. Vay senin nasıl koca adama öyle dersin deyip kolumu büktü. çok kötü hissettim o anda o kadar kötü oldum ki sadece ahlaksız bişey mi söyledim diyebildim.odaya gidip yüzüm gözüm şişene kadar ağladım. Kızımı yanıma yollayıp gelsin benden özür dilesin yoksa kafasını kırarım dedirtti ya!
sonra gittim ben tamamen sanki benim çocuğummuş gibi bir duyguyla söyledim dedim çok gücüme gitti bu yaptığın dedim.
defol gözüm görmesin dedi.

neyse bugün ona o kadar doluyum ki görmek bile istemiyorum. Sinirlendikçe beddua edip duruyorum içimden.haksızlığa uğramak çok kötü bişey.

Birde kızlar daha dertlerimin en beteri var:anlayacağınız üzere ben bu adamla çocuklarım için evli duruyorum.Çok sinirli, kıskanç ve geri kafalı bir insan.
İki kızım var şimdide bir çocuk daha istiyor resmen psikolojik baskı yapıyor.nefret ediyorum ondan ya.
ben istemiyorum çocuk falan diyemez hale geldim.
Her lafı her sözü ayrı keder

Ya inanın internet te olmasa kime derdimi anlatırım bilmiyorum....

ohaoldumsmileaaaa, pisikopatın önde gideni.

Hasta ruhlu adam:mymeka:

çalışıyosan boşa o adamı, nafakanı bilmem neyini al, çocuklarını da al paşa paşa yaşa..
ne gerek var ....nefret ettğin birini çekmek zorunda mısın sen???
hangi devirde yaşıyosun?? bi de kalkıp yanına gidiyosuni açıklama yapıyosun..o kim oluyo yaaaa..hem suçlu hem güçlü..senden ne üstünlüğü var..erkek olması mı ???
fiziksel gücüne mi güveniyor bu adam..
çok sinirlendim canım, kendimi senin yerine koydum da inan bana çalışmıyo olsam bile ne ypar eder o adamdan ayrılırdım, huzur içinde büyütürdüm çocuklarmı..
insana işyerinde bile nefret ettiği insanlarla aynı ortamı solumak zor geliyo, ki sen bu adamla aynı evi, yatağı paylaşıyosun ..geçer mi bi ömür??daha gençsin..:delphin:

sanırım senin dayanma gücüne göre bu evlilik sürecek tabi bu arada sende bayağı yıpranacaksın ,
yani boşan demek ile hemen boşanılmıyor cesaretli olması gerekiyor insanın birde kadınların düzenini bozmasıda çok ayrı bir şey ama şu kesin insan yaşlandıkça sabır da azalıyor
hataya düşüpte terkrar sevmediğin bir adamdanda çocuk yapma derimboshayallersmile

çok üzüldüm canımm gerçekten şuan nasıl durumun hep aynı mı

iyi olun ya çok üzülüyorum bu bölümleri okurken..

aslına bakarsan bir çok sorun sadece olumlu düşünerek aşılabiliyor.
teşekkürler tatlım

evet ve bazen sabır gerektiriyor bazı şeyler boşanmak da çare olmayabilyor.evliliğin çaresi olabilir belki ama başka sıkıntılara yol açıyor oda kendne iyi bak:71:

Back
X