Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu kombin nasıl olmuş sizce?

elbisenin rengi ve modeli çok güzel fakat kızınız 12 yaşındaysa bu elbisenin altına gümüş renkli bir babetin daha şık olacağını düşündüm ben..

düğün oldu,kızım salonun en şıkı,en güzeliydi elbette çantayı iade etmiştim siyah bir çanta kullandı daha iyi oldu

bence 12 yaşındaki bir çocuk için ayakkabı ve çanta çok abartılı olmuş. daha yaşına uygun babet tarzı şeyler giydirebilirsiniz. bu tür ayakkabıları zaten büyüyünce giyecek.

bence 12 yaşındaki bir çocuk için ayakkabı ve çanta çok abartılı olmuş. daha yaşına uygun babet tarzı şeyler giydirebilirsiniz. bu tür ayakkabıları zaten büyüyünce giyecek.

haklısınız ama bu yaştaki kızlar topuklu giyneye çok hevesli oluyorlar,özel bir gün olduğu için sakınca görmedim ben de.ayrıca kızım 12 yaşında ama daha büyük gösteriyor o nedenle taşıyabildi ayakkabıyı
çanta ise eline bile pek almadı aslında ve abartılı değildi

Ya bence topuklu giysin ve alışsın annem saolsun beni hiç alıştırmadı 24 yaşındayım nerdeyse hala babet giyecem allahtan yeni yeni başladım topuklu giymeye.

vaov süper bayıldım
ne kadar kısa modanın elbiseledri
mini mini
umarım bacaklarınız güzeldir çok kısa elbiseler
kısa giyen herkese dıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…