• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bu kombin nasıl olmuş sizce?

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
kızıma halasının düğünü için aldıklarım (elbise geldi ayakkabı ve çantayı yeni sipariş ettim ):

attachment.php

T029306Z4-BEYAZ_01_276x385.jpg

T830432CH-KREM-RENGi_01_276x385.jpg

yorumlarınızı bekliyorum :42:

elbise ve ayakkabı çok hoş bence. Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama bence çanta bu kombine pek gitmemiş. Eline alabileceği şık bi portföy daha güzel olur gbi geliyor bana:34:

elbise ve çanta çok hoş..
ama ayakkabıyı beğenmedim.. daha güzel olabilirdi

fiyatı çok fazla olsun istemedim o yüzden bu ayakkabıyı aldım zaten topuklu çok fazla giyebilecek bir yaşta değil onun ayakkabısı da bana büyük gelir fazla giyilemez yani:)

kızıma halasının düğünü için aldıklarım (elbise geldi ayakkabı ve çantayı yeni sipariş ettim ):

attachment.php

T029306Z4-BEYAZ_01_276x385.jpg

T830432CH-KREM-RENGi_01_276x385.jpg

yorumlarınızı bekliyorum :42:

Elbisenin rengi çok hoş ama bence bu elbiseye daha ince topuklu bir ayakkabı gider. Hatta ayakkabının renkleri cuk oturmuş ama topuğu bozmuş. Çanta da saplı olmak yerine küçük bir el çantası olabilirdi. Tabi bu benim fikrim. Maazur görün lütfen :)

teşekkür ediyorum düşünceleriniz için
bunları 12 yaşındaki kızım kullanacak daha ince bir topukla yürüyemeyebilir ya da düğünde çabuk yorulur diye incesini almadım çanta taşımaz bile aslında fiyatı çok uygundu öyle aldım:)

Bence 12 yaşında bi kız için harika seçim olmuş elbise çok cici ayakkabılar da yaşını düşünürsek ideal hele renk çok çok hoş tam yaz rengi nazar deymesin inşallah küçük hanıma nazarboncuğunu unutmayın bence mutlu günlerde giysin :) :nazar:

Back
X