- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Konuya yorum yazanları okusaydın,8-9 aylık olup hala ayakta gitmek zorunda olanlar var. Olay sadece ben değilim, otobüs maceram zaten bitti bugün benim.Onlar niye rica etsin ya,niye rica edelim?Ben bunu anlayamıyorum. O yayılan,keyif çatan erkekleri bile savunuyorsunuz burada.
bir de şöyle bi durum var. mesela kalabalık bi otobüsteysek ve hamile bi kadın bindiyse bana göre bi kızın değil de bi erkeğin yer vermesi gerek. erkekler dururken bi kızın yer vermesi saçma geliyor bana. çünkü taciz olayları falan oluyor, ayakta kalabalığın içinde duran kızı çok rahatsız ediyorlar, o yüzden kızların kalkmak istememesini de anlıyorum, erkekler varken yer vermek bu sebepten dolayı bize düşmemeli. gerçi onlarda nerde o düşünce nerde o centilmenlik. ben kaç kere böyle bi durumda etrafıma bakındım, o lanet olası erkeklerden biri bile kalkmayınca mecbur ben kalkıp yer verdim, ondan sonra da kalabalığın içinde dikilirken çok tacize uğrayıp kavga çıkardım. yer versen bi türlü vermesen bi türlü. ne lanet bi toplum oluyoruz bazen.