birde yemek yemek bana ızdırap gibi geliyor biliyor musun..
aayy Allahın gücüne gitmesin açlar aklıma geliyor ama fazladan yemeye uğraşsam hemen çocuklar gibi kusacak gibi oluyorum..
resmen nefret ediyorum ben yemek yemekten..bir an önce bitse diye tabağıma bakıyorum
ilaç adı verilmiyo bu sitede cnm sanırım..ama ilaçla yemek yemekte olmuyoki.. ii bi doktor bulabilsem gitmeyi çok istiyorum.
kızlar meraba yaklaşık 8 aydır psikiyatrinin verdiği ilacı kullanıyorum yeni bıraktım gayet ii geldi ilaç ancak bi sorun var ben çok iştahsız bi insanım bu ilaçla 8 ay iyi yedim ama ilacı bırakınca tekrar aynı devam ediyorum yemek yemek istemiyorum resmen bu sorunun çözümü yokmuzayıf bi insaım artık zayıflığı geçtim yemek yiyemediğim için sağlığım bozuluyo tahliller yaptırdım ama hiçbişe çıkmıyo aranızda bnm gibi sorun yaşayan varmı??
yaa öyel mi..ama yazıyor herkez..
valla merak ettim şimdi cidden..tanıdığım doktor var ona sorarım..
mailimi verebirim ilaç ismi içinnnn
iyi doktor ne yapacak ki..
sonuçta boğazndan geçmiyorsa..
Walla bende oleyım ıste
Acı tukettım acıdan sonra tatlı. Fılan degısık tatlarınaldıkta acıkıyordum
Nse sıgarayıda kestım oda baya ıstahı kapatıyo
Her yemekten tadımlık alıyorm hatta doktorum guldu yanı. Dedı herkes senın gbı olmaya calısıyo dedı. Onemlı olan saglıklı olman dedı senın dedı kılo alman dogumlangerceklesır anca dedı zorlama kendını. Dedı metobozlıma hızlı ve zayıflık ıcın bısınyapamassın dedı bu arada 49 kıloyum
Nse dr abartma sen saglıklı olduna dua et dedı
Sımdı her yemekten tadımlık alıyorm muhakak bıtırmyee zorrrrrrrlaaaaaa gayret edıyorm. Vıtamın kaybetmemem lazım Cunku onemlı bır rahatsızlık gecırdım. Genıtal ucuk ve sıgıl. Vıtamın ve sebze cınko takwıyesı cok cok cokkkk onemlı
benim ama kullandığım ilaç iştah açsın diye değilde pskolojim bozuktu o yüzden kullandım bu arada iştahımda o ilaç sayesinde açılmış oldu :) yani doktoru şu açıdan düşünüyorum belki bizim bilmediğimiz başka nedenleri olabilir diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda iştahımızı açılır :) bende bide şu oluyo eğer kalabalık ortamdaysam ozaman güzel yiyorum mesela bize misafir geldiği zaman yada ben biyere gittiğim zaman gibi
bu çoğu kişide olur tatlım..
bende öyleyim valla, misafrlkte daha iyi yerim, yada kalabalıksak..
işte psikolojk bir sorun olduğu buradan belli :)
İşinize yarar mı bilmiyorum şu polenler var satılan arı sütü falan da...Benim acayip iştahı açıyor..
Arkadaşım söylemişti,polen almıştık :) bir yemek yemeğe başladım kendimden korktum hemen bıraktım..bir daha asla
kilomdan memnunum hatta 2 kilo versem süper olacak :))
bende işte her yemekten tadımlık gibi yiyorum diyebilirm ama yemek yiyemedimi kendimi kötü hissediyorum bu sefer baş dönmelerim oluyo kanım düşüyo doktorla bende konuştum bu konuyu oda bana senin doktorunun dediklerini dedi :)
ben mesela sigaraya bağlıyorum.
6 yıldır kullanıyorum ve son 6 yıldır iştahsızım ve kilo alamıyorum..
bende tahliller yaptırdım kanım falan normal.
ama bende anlamıyorum işte..aynı dertten muzdaripiz
hangi ilaç bende kullansam olur mu ki??
bu arada vitabiol diye bir vitamin aldım ben geçen..
yine burada bi ark. söylemiş iştah açıyormuş..
vitamin ilacı
Bendede bas donmesı basladı hatta seker fılan sandım kendımı seker hastası vb
Doktor ıkı saate bır muhakka bır sey ye deıdiiii
Sabah 8 de kavaltını yapıosan
10 da elma ye meywe ye dedı ıste
12 de ogle yemegını ye dedı sulu ve katı
Saat 2 de bır bardak ayran ıc dedı
4 oldumu gene bınmeywe ye dedı
Son 6 da bıtır aksam yemegını. Meywe su tuket dedı
Sımdı bole duzenlı yaptım bır hafta gercekten sonrakı haftabyapmadım homur homur yemege basladım ıkı haftadır bas donmem fılan kalmadı yanı
Ne bulursam yıyorum yemem gerekıyo ıste:)
canım özel msj atamıyorum benm mesaj sayım henüz 100 olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?