Bu konu değişik

sasırdım cunku lısedeyken falan kafamızı takarız boyle seylere
gercekten bu bır sorun degıl ısmınızle alakalı yalan soylemedıysenız sorun yok sevgılınız ıkı ısmınız oldugunu bılıyor aılenızın nasıl hıtap ettıgının ne onemı var ?

sasırdım cunku lısedeyken falan kafamızı takarız boyle seylerı gercekten bu bır sorun degıl ısmınızle alakalı yalan soylemedıysenız sorun yok sevgılınız ıkı ısmınız oldugunu bılıyor aılenızın nasıl hıtap ettıgının ne onemı var ?
Ne bileyim açıkçası bana hala tuhaf geliyor

Tuhaf gelen ne 2 isimli birine hitap şekilleri tercih edilemez mi? Hic mi okulda vs iki ayrı isim kullanılmadı

nesı tuhaf ?
yanı tuhaf gordugunuz kısım nedır aılenızın sıze ısmınızle hıtap etmesı mı
bukadar hassassınız madem sadece bır ısmınızı secın ve dıger ısmınızı soyleyen olursa duzeltın onu kullanmıyorum dıyın ozaman ?

Ohoo güzel kardeşim ona bakarsan dünyada hergün birşey oluyor. Bu sadece duyulanı. Allah rahmet eylesin tabide. Şimdi bu site kadınların birbirine destek olması gereken bi site. Ben uygun görmüş yazmışım sende kalkmış başka dertlerden bahsediyorsun tamam o zaman kız kanserden vefat etti internette işin ne çık burdan takılma buraya o zaman

1)siz bir soru sordunuz bende cevapladım
2)benimle bu şekilde konuşamazsiniz lütfen seviyenizi biliniz
3)istediğim saatte istediğim konuya mesaj yazarım
4)ilkokul çocuğunun soracağı soruyu sormayın eğer elestiriye açık değilseniz

nesı tuhaf ?
yanı tuhaf gordugunuz kısım nedır aılenızın sıze ısmınızle hıtap etmesı mı
bukadar hassassınız madem sadece bır ısmınızı secın ve dıger ısmınızı soyleyen olursa duzeltın onu kullanmıyorum dıyın ozaman ?
Genelde öyle yapardım gerçekten bu iş yerimde hiç önemsememiştim. Tanıştıktan sonra düzeltmedim.

Laf sokmak için bile olsa Cvp yazdığına göre olmuş demekki.
kımse bu mekan basında bekleyıp drderın yazsada laf soksak dıye beklemıyor bız sızı tanımıyoruz 5 dk sonra da unutucaz emın olun
gercekten bunun neresınde sorun var bızler anlayamadık soruyoruz ısrarla bana tuhaf gelıyor dıyorsunuz tuhaf olan nedır ? anlayamadık sızı

1)siz bir soru sordunuz bende cevapladım
2)benimle bu şekilde konuşamazsiniz lütfen seviyenizi biliniz
3)istediğim saatte istediğim konuya mesaj yazarım
4)ilkokul çocuğunun soracağı soruyu sormayın eğer elestiriye açık değilseniz
4 sorununa tek cvp teşekkürler ilgin için canımsın..

kımse bu mekan basında bekleyıp drderın yazsada laf soksak dıye beklemıyor bız sızı tanımıyoruz 5 dk sonra da unutucaz emın olun
gercekten bunun neresınde sorun var bızler anlayamadık soruyoruz ısrarla bana tuhaf gelıyor dıyorsunuz tuhaf olan nedır ? anlayamadık sızı
Sende haklısın uzun uzun yazmadım en başında millet okurken baymasın diye özet geçtim. Basit kaçtı

Genelde öyle yapardım gerçekten bu iş yerimde hiç önemsememiştim. Tanıştıktan sonra düzeltmedim.
cok basıt bır gun ıs yerınızde ya aslında ben dıger ısmımı kullanıyorum alıskanlık hep dıger ısmım kullanıldı bu ısmımı soyledıgınızde baskasına seslenıyorsunuz sanıyorum dersınız olur bıter
hala cozumu var kolay yanı

Arkadaşlar boşuna yazmayın gozardı edin..çocukça bir soru ve cevapladigımizda birde alayci vaziyette cevap veriyor..bence sen 26 değilsin..bu saatte uykuda olman gerek

Arkadaşlar boşuna yazmayın gozardı edin..çocukça bir soru ve cevapladigımizda birde alayci vaziyette cevap veriyor..bence sen 26 değilsin..bu saatte uykuda olman gerek
Yoo diğer cevaplara bakarsan gayet güzel konuştum çünkü insanlar dik dik konuşmadı. Yemin ederim konu tam olarak bu ve yaşımda doğru

Sanem ismini kendiniz seviyor musunuz?
Ailenizin size hangi isimle hitab ettiğinden O na neki? Neden şaşırsın? Ayıp değil günah deği. Sonuçta iki isminiz olduğunu biliyor.
Belkide sorun sizdedir, normal düşüncedeki bir insan böyle bir konuyu dert etmez. Oturup bunu duyunca ne düşünecek diye dert edinmişsiniz.

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde tanıştık sevgiliyiz evlenmek niyetindeyiz buraya kadar herşey normal. İki isim var.
iş yerimde ilk isimimden dolayı deniz dediler ama ailem sanem diyor
erkek arkadaşımda deniz diyor. Sanıyor ki herkes bana deniz diye hitap ediyor. Şimdi ailem onun yanında bana sanem dediğinde neden deniz demiyorlar diyecek yani böyle bi garip bir düşünce içerisindeyim ne yapmalıyım.
Ne acılar ne acılar🤦🏻‍♀️

İki ismin varmış ne olucak yalan söyleyip ismini değiştirmemişin ya isteyen deniz desin, isteyen sanem dertlendiğiniz şeye bak allah hep böyle dert versin:KK69:

Back
X