sasırdım cunku lısedeyken falan kafamızı takarız boyle seylere26 yaşım
gercekten bu bır sorun degıl ısmınızle alakalı yalan soylemedıysenız sorun yok sevgılınız ıkı ısmınız oldugunu bılıyor aılenızın nasıl hıtap ettıgının ne onemı var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sasırdım cunku lısedeyken falan kafamızı takarız boyle seylere26 yaşım
Evet olabilir.Ailem sanemi daha çok seviyor dersiniz. Çok basit değil mi?
Ne bileyim açıkçası bana hala tuhaf geliyorsasırdım cunku lısedeyken falan kafamızı takarız boyle seylerı gercekten bu bır sorun degıl ısmınızle alakalı yalan soylemedıysenız sorun yok sevgılınız ıkı ısmınız oldugunu bılıyor aılenızın nasıl hıtap ettıgının ne onemı var ?
nesı tuhaf ?Ne bileyim açıkçası bana hala tuhaf geliyor
Laf sokmak için bile olsa Cvp yazdığına göre olmuş demekki.Böyle bir dert :))) bu bölüme konu olabiliyor mu cidden ?
Ohoo güzel kardeşim ona bakarsan dünyada hergün birşey oluyor. Bu sadece duyulanı. Allah rahmet eylesin tabide. Şimdi bu site kadınların birbirine destek olması gereken bi site. Ben uygun görmüş yazmışım sende kalkmış başka dertlerden bahsediyorsun tamam o zaman kız kanserden vefat etti internette işin ne çık burdan takılma buraya o zaman
Genelde öyle yapardım gerçekten bu iş yerimde hiç önemsememiştim. Tanıştıktan sonra düzeltmedim.nesı tuhaf ?
yanı tuhaf gordugunuz kısım nedır aılenızın sıze ısmınızle hıtap etmesı mı
bukadar hassassınız madem sadece bır ısmınızı secın ve dıger ısmınızı soyleyen olursa duzeltın onu kullanmıyorum dıyın ozaman ?
kımse bu mekan basında bekleyıp drderın yazsada laf soksak dıye beklemıyor bız sızı tanımıyoruz 5 dk sonra da unutucaz emın olunLaf sokmak için bile olsa Cvp yazdığına göre olmuş demekki.
4 sorununa tek cvp teşekkürler ilgin için canımsın..1)siz bir soru sordunuz bende cevapladım
2)benimle bu şekilde konuşamazsiniz lütfen seviyenizi biliniz
3)istediğim saatte istediğim konuya mesaj yazarım
4)ilkokul çocuğunun soracağı soruyu sormayın eğer elestiriye açık değilseniz
Sende haklısın uzun uzun yazmadım en başında millet okurken baymasın diye özet geçtim. Basit kaçtıkımse bu mekan basında bekleyıp drderın yazsada laf soksak dıye beklemıyor bız sızı tanımıyoruz 5 dk sonra da unutucaz emın olun
gercekten bunun neresınde sorun var bızler anlayamadık soruyoruz ısrarla bana tuhaf gelıyor dıyorsunuz tuhaf olan nedır ? anlayamadık sızı
cok basıt bır gun ıs yerınızde ya aslında ben dıger ısmımı kullanıyorum alıskanlık hep dıger ısmım kullanıldı bu ısmımı soyledıgınızde baskasına seslenıyorsunuz sanıyorum dersınız olur bıterGenelde öyle yapardım gerçekten bu iş yerimde hiç önemsememiştim. Tanıştıktan sonra düzeltmedim.
Yoo diğer cevaplara bakarsan gayet güzel konuştum çünkü insanlar dik dik konuşmadı. Yemin ederim konu tam olarak bu ve yaşımda doğruArkadaşlar boşuna yazmayın gozardı edin..çocukça bir soru ve cevapladigımizda birde alayci vaziyette cevap veriyor..bence sen 26 değilsin..bu saatte uykuda olman gerek
Laf sokmak için bile olsa Cvp yazdığına göre olmuş demekki.
Tamam.Yavaşşşş..
Sanem ismini kendiniz seviyor musunuz?Ne bileyim açıkçası bana hala tuhaf geliyor
Ne acılar ne acılarErkek arkadaşımla aynı iş yerinde tanıştık sevgiliyiz evlenmek niyetindeyiz buraya kadar herşey normal. İki isim var.
iş yerimde ilk isimimden dolayı deniz dediler ama ailem sanem diyor
erkek arkadaşımda deniz diyor. Sanıyor ki herkes bana deniz diye hitap ediyor. Şimdi ailem onun yanında bana sanem dediğinde neden deniz demiyorlar diyecek yani böyle bi garip bir düşünce içerisindeyim ne yapmalıyım.