ela cım hayatım nişanlın üzmek istememiştir seni
hassas noktana dokundugu için bu kadar koymuştur sana
diyorsun ya önceden böyleydim ama şimdi değilimnişanlınbu durumu seni üzdüğünü unutup eskisi gibi değilsin demiş
bazen odunluk yapıyorlar
sen de söylersin bu nednelerden dolayı taramaya bile korkuyorum sen maşa yap filan diyorsun de
canım benim üzülme lütfen
bu arada adaşız benim ismimde ela...
herneyse bu sorunun yüzünden doktora gittinmi yapabiliceğin bişiler varmı
erkek arkadaşının seni üzmek isticeğine inanmıyorum canım ben...
ama yinede ayıp etmiş..
4 dermatoloğa gittim kansızlık çıktı azaldı dökülmesi derken egzama başladı sitresten o da ayrı bir yoğunluk kattı işe ..adaşım açılmam yok saçlarım çok çok az da değil onca dökülmeye ama psikoljim bozuldu artık nişanlım fönlü kızlara mı bakıyor diye paranoyak olcam ya..düz saç hastası
canım ben senin saçlarla ilgili olan konulardaki mesajlarını da okuyorum.
nişanlın seni seni sevmiyor beğenmiyor değil. bence seni o şekilde tanımış ve öyle alışmış galiba. şimdi o yüzden bu durumun devamını istiyor.
bir diğer konu, sen de saçlarını kafana fazla takıyorsun, bi ara ben de bakımlar vs. çok şey yaptım ve mükemmel olsun istedim. 1 kırık görünce kafaya takıyordum. bunlar da strese girip acaba saçlarım bugün çok mu kötü, uçlarındaki kırıklar belli oluyor mu gibi düşünceler girdi aklıma. dökülüyorlar diye korktum, stres yaptım o zaman daha da çok dökülmeye başladı.
bi arkadaşım var. çok da güzel bakımlı sürekli temiz ve şık gezen biri. ama sevgilisi her özel günde kıza makyaj malzemesi alıyor, seni bakımsız görmüycem diyor. önce kız bunu sorun yaptı, beni yeterince bakımlı bulmuyor mu diye, ama öyle değilmiş, çocuk kızı hep ilk tanıdığındaki gibi süslü püslü görmek istiyor.
yine de anlayacaktır hatasını, sonuçta senin elinde değil, sağlığınla ilgili..
canım benim ki kadar döküldüğünü düşünmüyorum saçlarının
inan bende çok fazla sorun yaşıyorum bu yüzden hergün yatağımdan yastağımdan yerlerden tonlarca saç topluyorum..evde bakım yapıyomusun peki gürleşmesi için
merhabalar arkadaşlar bu forumun uzun süre takipçisiyim...özellikle saç problemi alanında yazılarım vardı..ben 2-3 yıldır yoğun saç dökülmesi yaşıyorum..zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor aşırı derecede..ne fön çekilebiliyor ne taranıyor çoğu zaman saçım ama oldukça bakımlı giyimine makyajına temizliğine son derece önem veren biriyim hatta çevremde bile bebek yüzlü lakabıyla sesleniyor ailem eşim dostum...derkennn ben nişanlıyım..nişanlımla allah nazarlardan saklasın mutluyuz...nişanlımda bakımlı,yakışıklı parfümsüz dışarı çıkmayan jölesi kafasından eksik olmayan kısacası bakımlı biri...en takıntılı olduğu konu bir bayanda saçç maalesef...malesef diyorum kendisi ile tartıştım bugün sorunumu biliyor bunalıma bile girdim bir ara bu konu yüzünden hep destek oldu sağ olsun kel olsan ne çıkar sen benim eşim olcaksın dedi iyi hoşş...
ama bugün bana ela niye saçına artık özensizsin demez mii yıkıldım neymiş fön çektircekmişim maşa yapcakmışım ya sorunumu biliyosun saçlarım çok dökülüyor zor tarıyorum bir taktım kafaya ben kendime bu kadar bakarken bir kulp bulmasına özensiz dediği de topuz yapıyorum son 1 haftadır..delirdim bugün ağladım elimde olsa seve seve gidip kuaföre fön çekin dicem istemem mi içim gidiyor ama sorunum ciddi hatta egzamadan dolayı azdı tedavi görüyorum..yani kızlar çevremde ne bakımsız kızlar kadınlar görüyorum eşleri nişanlıları tapıyor benim ki beni bakımsız görünce davranışı bakımlı gördüğünden çok farklı...çok canım sıkılıyor uzun süre beraber olmasam dicem güzellik delisi offf bugün ki sözü şu niye allahım saçla çok takıntılı sorunlu insanı verdin bana dedi ben bağırınca ona sinirden ipler koptu çok mutsuzum...dilerim o yakışıklılığına zeval gelsin de beni beğenmemezlik yapamasın...çok kırgınım çok üzgünüm..
Böylesine şekilci erkeklerden hiç hazzetmiyorum... Elbette dış görünüm önemli. Ama şekilcilik bambaşka bir şey. Sizi bu şekilde rencide etmeye zerre kadar hakkı yok. Kendi değerinizi bilin ve kendinize böyle saygısızlıklar yapılmasına izin vermeyin nolur...
egzama için doktorun ne diyor
muhakkak ilacı kremi şampuanı vardır egzama çözülmeyecek sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?