bu konu gerçekten sıkıntı haline geldi

izin vermediğimden bağırdım çağırdım zaten cnm..bazen çok anlayışsız diyorum bazende bıktı artık saç sorunumdan diyorum

Ay bıktıysa yol alsın gitsin allasen! Niye suçlanıyorsun ki kendi kendine... Senin elinde mi bu sorunu yaşamak ya da yaşamamak...

inş atlatıcam kızlar ya inanın çok bunalmışım zaten bu konu yüzünden bugün birde böyle demesi yıktı beni...açılmam yok şürediyorum ben o şeklinde şemalinde tövbe tövbeeee

bu yazını görmemişim canım evet büyük bir patavatsızlık etti...
birde bu saç sorunun ömür boyu böyle mi olcak peki diyor ne kadar saçma benim sıkıntımı biliyon ne demek ömür boyu mu allah korusun yaa
yani ay düz yapamam şunu yapamam cevabı deli ediyor beyefendiyi..

evet arkadaşlar zaten stresten ileri geliyor egzama iyice stres yaptı bugün beni...bazen çok anlayışsız sırf kendini düşünen insan oluyor ya deliriyorum..

konunu gördüm hem üzüldüm hem sinirlendim arkadaşım. O kadar zorluğa göğüs gerip ayakta tuttunuz ilişkinizi. Kendi düşüncelerimi söylemek istemiyorum bu konuda.

sen çok güzel çok alımlı bi kızsın sevgilinin bu kelimesi senin kendine olan güveninden zerre kadar eksiltmesin.

çok teşekkür ederim canım ...eksiltmez hiçbir zaman sadece bir bunalımın üstüne tuz biber olma diyelim...
aslında ona da hem kızıyorum hemde o kadar kafası ağrıdı ki bu konum yüzümden ama patlamamlıydı bu şekilde ....
şimdide aramış arada sinemaki yapıyordum bemiks ampulum bitmişti sana bemiks aldım diyor kalbimi tamir etcek aklınsa kırıldım bir kere...

Canım saclarının cözümü yok mu peki ?
Bir uzmana görünsen bakımlarla yaglarla birşeyler yapsan...

göürndüm canım egzama tedavisi görüyorum yani şampuan falan verdi onu kullanıyorum ...saç dökülmesi kimsede yok galiba...benden başkamafoldumben

İnşallah bu günleri geride bıraktığımız günleri de görürüz arkadaşım. hayat kalitem o kdar düştü kii.

düşmesin arkadaşım ben biliyorum atlatıcaz...allah dermansız dert vermesin elbet bunun da vardır bir baş ağrısı egzama olduğuma bile mutlu oldum biliyormusunuz en azından tedavisi olur kurtulurum diye 2 .5 yıl neden bilinmedi de...allaha hep şükredelim...bugünler geride kalcak

ben sorunum olan her yere kaynamış biraz soğumuş ısırgan çayı sürerim, gerçekten çok faydasını gördüm. egzamaya da iyi geleceğini düşünüyorum. saçlarını yıkadıktan sonra ısırganla durula bir şey sürmeden bekle aynı zaman da iç.kocakarı ilacı oldu biraz ama, dene bence. çok fazla kimyasal kullanmamaya çalış, yürüyüşe çık bol oksijen al, sarımsak yemeyi ihmal etme.

sevgilin de elinden gelen bir şey olmadığı için öyle davranmıştır. senin bu konuya bu kadar duyarlı olmanı anlayamamış olabilir. ki anlamazlar.:)) önemli olduğunu bilse bile.

bence çok tatlı bir çift olacaksınız. a.s.

Erkekler işte arada böyle patavatsızlıkları olur, üzme kendini :)

Benim de saçlarım çok dökülüyordu, ben berko zinco diye çinko içerikli şampuan kulnamya başladım, 6.yıkamadan sonra aşırı dökülmem durdu diyebilirim. Ama senin egzaman varmış, bu yüzden birşey kullanacaksan süreceksen önce doktoruna sor.

Bu arada çok geçmiş olsun...

kötü niyetli düşünme canım.benim sevgilimde aşırı kıskançtı saçımı hep topuz yaptırıyordu,bende sinirlendim özen göstermedim ve dökülmeye başladı.bi bakıma haklı yani sevgilin.

özen göstermeyince daha çok dökülüyor,ille maşa fön yapmana gerek yok canım daha zararsız yöntemler bulabilirsin.

canım güzel besleniyormusun?yani meyve sebze falan yiyiyormusun?vitamin eksikliğindende çok oluyor.birde saçını dışarı çıkmadığın zamanlar tarama.yani her taradığında dökülüyor.en azından evdeyken tarama.üzülme vardır bir çaresi düzeleceğine eminim ben.nişanlında bence çok ayıp etmiş.ama ben seni çok ii anlıyorum çünkü benim erkek arkadaşımda hoşuna gitmeyen birşey olduğunda pat diye söyler yüzüme karşı hiç çekinmez.en sinir olduğum huyu budur.bence sen takma.bakımlıymışsın daha ne istiyor ?bu erkekler iyice şımardı

erkekler kadında saç olayını çok önemsiyor sanırım
benim belime kadar saçlarım 1 cm kessem bile sevgilim hemen farkeder
canım forumdaki şeylerden yarralandın mı dökülme için
seni en başta böyle gördüyse bence bi sorun olmaz ayrıca keyfi bi durum değil ki sağlık sorunu
insanların bi an boş anı olur ya bnce o anına denk gelmiştr nişanlıln
inşallah düzelir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…