- Konu Sahibi pembebocek
-
yok aramızdaki yaş farkının çok olması derken,annemle benim aramdaki yaş farkını kastettim,kuşak farkı yanioncelikle yaşını ve erkek arkadaşının yaşını öğrenebilir miyim canm? büyük demişisn de
ahhh lise aşklarıçok güzeldir eğer ayrılırsan da unutması çok zordur...
ama canım benim ailen de senin iyiliğin için söylüyor.. laf gelsin istemiyorlar. her ne kadar kimse görmüyor desende mutlaka gören çıkıyordur .. ayrılsanda çözüm değil derslerini çok etkiler.. bence annenlere ayrıldığınızı veya ara verdiğinizi ve görüşmiyceğinizi söyleyin ve görüşmeyinde zaten.. sadece telefonda görüşün.. biraz duygularınıza ket vurun yani.. daha çok küçüksün karşında daha neler çıkar diyenler de çoktur eminim:106: aslında doğruda söylüyorlar.. birşeyler yaşadığın için terk edemiyorsan bence hata yapıyorsun.. tabiki çoook birşey yaşamadıysan.
zaten sınavlara ne kaldıki birkaç ay görüşmeseniz birşey kaybetmessiniz.. ama aşkından da ölme yani derslerine yansıtma tek tavsiyem o çünkü aynı şeyi ben yaşadım dersaneye giderken aşkımdan gözüm dönüyordu daha iyi bölümleri kazanma şansım varken normal biryeri kazandım ve o çocuktan da ayrıldım sonra.. pişmanmıyım evet çoook pişmanım... ama böyle olması gerekiyormuş ve şimdi de bulunduğum yerden memnunum ama daha iyisi de olabilir di..... hayat sadece lise dönemindeki aşklar gibi sıkıntı verse keşke ama o kadar çok gösteriyor ki... yaşadığın şeylere inanamıyorsun.. kendini dizginle ve ani karar vermekten her zaman kaçın derim ben tecrübeyle sabittir. :79::79:
Farklı okullardayız ve günde en fazla 2 saat mesajlaşıyoruz zaten derslerimi etkilemiyo,asla pişman olcağım geriye dönemeyeceğim şeyler yaşamam.Ama şunu da belirtmek isterim ki her zaman böyle olmuyor.Seviyorsan vazgeçme ama bunu yalan söyleyerek yapma.Ben hiçbir zaman yalan söylemedim anneme.Ayak direttim,güzelce konuştum ama gizlim saklım olmadı ve asla pişman olacağım bir şey yaşamadım onunla.Eğitimimi hele hiç aksatmadım.Bence annenle arkadaş gibi olmaya çalış,bunun için de onunla konuşmayı dene.Bu sadece bu olay için değil,hayatının her döneminde annenle her şeyi konuşabilmen çok önemli.
denedim ama anlamıyo işte sorun burdaYaşadığın şey çok saf çok güzel eminim.Öncelikle o saflığı kaybetmeyin ilişkinizde ikinizde çok gençsiniz çünkü..
Daha sonra annenle konuş tatlım Deki anne ben onla güzel bi arkadaşlık yaşıyorum sadece ve bu derslerime zarar vermiyor.Ayrıca ben ne yaptığımı şuan hayatımın ilk sırasında üniversite kazanmak olduğunuda biliyorum.Seni üzmemek için ayrılmayı denedim ama başaramadım çok mutsuz oldum de.Eminimki annende seni anlayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?