bu konuda ben mi haksızım acaba?

morscum çok haklısın canım senin mantığına herzaman güvenirim ama işte tek sorun ikisinin gitmesi değilki ilk kez eşi ile bir kaç gün sonrada tatile çıkabilir belki yadırgarsınız ama ben kızkardeşim ve eşi ile geziye gitmiştim gemi ile eşim sabahtan akşama yaz kış demeden köle gibi çalışır beni kıskanmıştı onsuz eğleniyorum diye belkide onun olduğu bir gün birlikte eğlenmeliydik

ordan buradan duyduğunuz trilyonda bir olayları anlatın, burada siz.
inanılmaz üzüldüm ,bu yazılara inanılmaz .
ağabey, erkek kardeşinden karısını kıskansın, abla kızkardeşinden.
baba ,amcadan kızını sakınsın.
buyurun..
herkesi paranoyak yapın.
kardeş kardeşe, kocama karıma yan baktın diye girişsin..
buyurun.
hey yarabbim ya.

.

hiç kimse öyle düşünmek istemez asla ama bu yazılanlar hurafe değil gerçek maalesefyasakkelime

okypete sonuna kadar katiliyorum..ne kadar art niyetli milletiz..aklimiz hep uckurda..cok dizi izlemekten mi acabaa:a015:bu yaprak dokumune uyan bi senaryo olur ancakk

inan mors ,o kadar üzüldümkü bu yazıları görünce. ben teyzemin oğuluna
ağabeyim gibi bakarım ,oda bana kardeşim gibi. birde kardeşin kardeşe karşı sakınması. beni çileden çıkardı...
neler oluyor bize neler oluyor. ailelerimize..

ağabeyim gibi bakarım ,oda bana kardeşim gibi. birde kardeşin kardeşe karşı sakınması. beni çileden çıkardı...

vallahi bunları bize değil uçkuruna sahip çıkamayan o ahlaksızlara sorun

hiç kimse öyle düşünmek istemez asla ama bu yazılanlar hurafe değil gerçek maalesefyasakkelime

bunlar ,zaten çok ender olaylar ,olmasalardı, tvlere çıkmazdı
. yapmayın ya.paranoyak olduk resmen..
bu müge anlı ve benzerleri yüzünden.
azınlıkta ve anormal olan şeyleri bunlar oluyor ama diye koymayın önüme. o zaman ensestte var seri katillerde. bu kadar paranoyakça yaşarsak. evin kapısına atnalı büyüklüğünde kilit koyun ve aileniz dahil kimseyle iletişime girmeyin..

Seninle ilk defa fikir ayrılığına düştük sanırım oky cim olumunekankayizsmile

Benim teyzemin başından geçen bir olayı anlatayım sana...

Teyzem 2 çocuk annesi evine bağlı bir hanımdır.Eniştem de komiser.

Ortanca teyzemin kızı gel zaman git zaman eniştemle görüşmeye başlıyor .Eniştemin demesine göre eniştemi baştan çıkarmaya çalışıyor .Kuzene göre de o onu baştan çıkarmış ilk önce...

Eniştem evde yalnızken teyzem bu kuzeni evde yakalamış hatta demiş sen ne arıyorsun burda,o da sizi görmeye gelmiştim sen de evde olmayınca girmek istemedim ama eniştem sağolsun hemen gelir teyzen gir deyince girdim ben de felan...

Teyzem ilk önce anlamıyor tabi güveniyor sonuçta öz ablasının kızı .

Velhasıl demem o ki bu teyzemle kızı aileden dışlandılar.Eniştemle teyzem boşanmanın eşiğinden döndü.Her ikisinde de suç vardı ama bilet teyzem ve kızına kesildi.

İşte oky kuzum durum böyle.Bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin.Benim başımdan böyle kötü bir olay geçti ondan beri böyle huyluyum bu meselelere karşı .

valla,ben böyle şüpheyle yaşayamam. benim ağabeyim var.farzetki ablam olsun. ben ablam olmadan o evde kalamıyorsam başlarım bu işe.
böyle ahlaksızlar yüzünden ahlaklı insanları zan altında tutmak. yakışıyormu bize.
bumu yani. herkes herkese şüpheyle yaklaşsın.
abla kızkardeşi dikizlesin kocama nasıl bakıyor diye ,ağabey kardeşini karıma ne dedi diye tetikte izlesin..
.böyle hayat mı olur.
ben aileme güveniyorum. kuzenimede. varmı bunun ötesi

ya arkadaşlar kardeşine de güvenmeyecekseniz yaşamayın bu dünyada ya. valla ablam bana bu gözle baksa direkt bitiririm kardeşliğimi ben. bana güvenmese. abla mabla tanımam,yok olurum hayatından. aile kavramlarınıda yok etmeyelim bu kadarda değil.

Buna ben de katılıyorum ama şahsen benim burda asıl kızdığım şey adamın sen naparsan yap deyip eşini bırakıp tatile çıkabilecek kadar umursamaz ve rahat olması. O kadar acil miymiş tatil yani öldün mü, beklesene karını 1 hafta. Senin ihtiyacın var da eşinin yok mu be adam. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

adamın hiç tereddüt etmeden bırakıp gitmesi bi olay zaten
sen orda çalışırken o orda tatil yapcak
insan karısı kocası yanında olmadan ne anlar ki tatilden
bi de bu kdr sakin olup buraya yazabilmek de ayrı bi olay garip gerçekten
konu başlığı da hala acaba ben mi haksızım
daha neler

valla,ben böyle şüpheyle yaşayamam. benim ağabeyim var.farzetki ablam olsun. ben ablam olmadan o evde kalamıyorsam başlarım bu işe.
böyle ahlaksızlar yüzünden ahlaklı insanları zan altında tutmak. yakışıyormu bize.
abla kızkardeşi dikizlesin kocama nasıl bakıyor diye ,ağabey kardeşini karıma ne dedi diye tetikte izlesin..
.böyle hayat mı olur.

arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo

kızlarımızı güzel yetiştirmeliyiz aklı başında gözü açoık kötülük olacak diye bir şey yok illa ama ablasının üzülebileceyini düşünüp gitmemesi gerekirdi kesinlikle

.böyle hayat mı olur.

Ama burda durum farklı oky cim..

Konu sahibinin eşi sen gelmezsen gelme diyip tatile gidiyor hem de eşini almadan,eşinin iznini beklemeden.Demek ki adamda var bir duyarsızlık vurdumduymazlık.

Benim kocam beni bırakıp tatile gidecek ve ben bozulmayacam öyle mi bana ters biraz.
ılla bozulurum .

Konu sahibinin eşi aramıyor bile bindim ettim vardım gibisinden .Valizini bile eşinden habersiz hazırlayıp koyuyor kenara.

Soğukluk da var biraz.Kardeşi arıyor konu sahibini kıskanıyormusun diye soruyor.

Adam dememiş bile karıcığım senin de gelmeni isterdim bekleyelim de beraber gidelim vs gibisinden ..Demeyi bırak aramıyor bile kadını.

Bunlardan dolayı ben tedbirli olmasından yanayım konu sahibinin.

Ki bunlar yaşanmamış olsaydı neden güvenmesin canım öz kardeşine tabiki güvenecek .Ama bu yaşananlardan bu tavırlardan sözlerden sonra kafasında soru işaretinin olması doğal.

Son düzenleme:
benim komşum var karı koca çok yaşlı adam 80 yaşında kadının tabağı vardı bende içine birşeyler koydum götürdüm kapıyı çaldım amca açtı .... abla evdemi dedim evde evde gel dedi gidim içeri kimse yok evde otur diyo bana kendimi dışarı attım hemen ne salağım 80 yaşında diye güveniyorum kimseye söylemedim eşimede

benim adi teyzem hiç annemi aramazdı babamın durumu iyiydi babamı arar yağ çekerdi para isterdi borç obabam hiç annemi takmazdı sormazdı gönderirdi iş yerindende arardı babamı hep bunlar çok samimi konuşurdu ben ozaman çocuktum garibime giderdi ama teyzem annemi bir gün bile aramadı

arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo

yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.

sempatiksalakcinni
yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.

sempatiksalakcinnikimse sana güvenme demiyorki osenin sorunun bizde güvenip güvenmememiz gereken kişileri biliyoruz

yani inşallah biliyoruzdurkafamçokkarıştı

Ama burda durum farklı oky cim..

Konu sahibinin eşi sen gelmezsen gelme diyip tatile gidiyor hem de eşini almadan,eşinin iznini beklemeden.Demek ki adamda var bir duyarsızlık vurdumduymazlık.

Benim kocam beni bırakıp tatile gidecek ve ben bozulmayacam öyle mi bana ters biraz.
İlla bozulurum .

Konu sahibinin eşi aramıyor bile bindim ettim vardım gibisinden .Valizini bile eşinden habersiz hazırlayıp koyuyor kenara.

Soğukluk da var biraz.Kardeşi arıyor konu sahibini kıskanıyormusun diye soruyor.

Adam dememiş bile karıcığım senin de gelmeni isterdim bekleyelim de beraber gidelim vs gibisinden ..Demeyi bırak aramıyor bile kadını.

Bunlardan dolayı ben tedbirli olmasından yanayım konu sahibinin.

Ki bunlar yaşanmamış olsaydı neden güvenmesin canım öz kardeşine tabiki güvenecek .Ama bu yaşananlardan bu tavırlardan sözlerden sonra kafasında soru işaretinin olması doğal.

canım.adamın hareketleri yanlış. onda sonuna kadar haklısın ..
ben sadece ,şu kardeşin, kardeşe güvensizliği ile ilgili fikirlerimi yazdım

Back
X