bu konuda ben mi haksızım acaba?

Tam koşulları anlamadan yorum yapmak istemedim ama eğer anladığım gibiyse çok yadırgayacağım bir durum olmadı.
Yani benim son anda işim uzadı, keşke eşim daha ince ruhlu biri olsaydı da gitmeseydi ama gitti, bu noktaya kadar tipik bir erkek görüyorum.
Kardeşim de bizle gelecekti, bu noktada kardeşimin derdi denize girmek, akrabalarda kalmak vs ise yadırganacak bir şey yok.
Ama orası tamamen alakasız bir yer olsaydı, eşimle kalacak olsaydı beni bırak benden önce kardeşim gitmezdi ki zaten.
Bu güvenme-güvenmeme ateş-barut meselesi değil benim için, ne gerek var, ne alaka ?
Ben de 18 yaşında oldum, benim de eniştelerim oldu, ablamın olmadığı yerde benim ne işim olur ki (sadece eniştemin olduğu yerse) ?
Ama eniştem ulaşım kısmıyla ilgileniyorsa, gittiğim yerde tatil yapacağım başka insanlar varsa yadırgamam elbette.

ıçinde bulunduğunuz durumu tam olarak bilmeden ancak bu kadar yorum yapabileceğim.

valla sinirlenmekte haklisin ama bence esinin bu kadr düsüncesiz olduguna sinirlen..
sen calisiyorsun sende cok istiyorsun tatili ici sensiz nasil rahat edecek onu anlamiyorum..
kizkardesinde akrabalara giderken gitmis iama ilk basta bi demissin ki sanki ikisi tatile cikti..bir sorun olmaz ama kizkardesinin senin gitmedigin icin oda senin gidecegini zamani bekleseydi olurdu..
sahsen ben ablam gitmese o kizcagiz gidemedi diye gitmem kötü niyetlilikten degil..
fakat aski memnu cok izleniyor bu yüzden insanlar böyle düsünüyor

belkide senin çok işkolik olmandan sıkılmıştır ne zaman tatile cıkacak olsanız senin çalışman gerekiyordur belki de böyledir

Esinin bu tatile ne kadar ihtiyaci varsa seninde aynen o kadar cok belkide daha fazla ihtiyacin vardi, sende yoruldun stress yasadin.....bunlari görmezden gelip egoist bir sekilde sen gelemesen bile ben gidecegim demesi bence hicte kabullenecek bir durum degildi arkadasim.

Ona git demekle bana göre cok büyük hata yaptin....gidemezsin, ben gidemiyorsam sende gitmeyeceksin, uygun bir zamanda beraber gidecegiz anca beraber kanca beraber diyecektin. Sen birde öpüp iyi yolculuklar diyorsun.....OLMAZ

Kardesinle gitmesi yakisik bir durum degil, onlarin kesinlikle iclerinde kötülük olmasada birbirlerini abi kardes gibi görselerde etrafi anlatmaya gerek yok....dedikodu ve tatsiz sözler gelebilir kulaginiza...buda hic hos olmaz!
Esin olgun bir adam degil, öyle olsaydi baldizi ile izine gitmeyi kabul etmezdi bir kere.

Yakisani yapmali insan....ne olursa olsun

:1shok: arkadaşlar beni yanlış okudum.biri beni çimdiklesin,ayağıma bassın,kafamdan aşağı su döksün.ama beni kendime getirsin noooluuuur.
arkadaşım sen nasıl böyle bir şeye izin veriyorsun.benim kocam beraber diye kararlaştığımız tatile bensiz gidecek ha.aman yarabbi.destur bismillah.onu geçtim bir de kız kardeşinizle gidiyor.kardeşim küçük demişsiniz bir de sanki 3 yaşında.18 yaşında herşeye açık,daha aklı oturmamış bir kız helal valla ne cesaret demek ki ikisine de çok güveniyorsunuz.pes.
bence çok vahim bir durum.

yukarıda yaptığın alıntıların hiçbirinde güvenme kelimesi dahi kullanılmamış konu konu sahibinin konusu değil arkadaşların anlattıkları etaflarında gördükleri gerçekler maalesef yazılanlar hayatın gerçeyi her aile bunu yaşayacak diye bir şey yok ama gerçek bunlar

Akıl alır iş değil...
nasıl yani kocan ve kız kardeşin tatile gidiyor sensiz
18 yaşındaki kardeşin sana göre küçük canım yoksa normal şartlarda gayet büyük
hadi eşin sensizde gidebilir belki bu çok anormal değil bence
ama sanki günler haftalar çuvala girmiş gibi acele acele kardeşinle tatile gitmeler ne oluyor yahuu
vay anam vay neler duycaz daha...

yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.

size güvenmeyin diyen yokkı.burda çoğu arkadaşın garibine giden şey kıs kardeşiyle kocasının yalnız gitmesi.su zamanda okadar olaylar oluyokı tedbiri asla elden bırakmayın siz eşinizi gönderirsiniz ozaman kardeşinizle tatile

okypete konu sahibi sizmisiniz anlamadım bütün yorumlara siz karsılık yazmısınız.

ben asla göndermem.niye böyle bir risk alayım ki.bir de tatil bu yani içki de içilecek,relaks bir hal gelecek insana.üstelik onlar melek de olsa ortada şeytan var.o boş durur mu sizce?bir şey yaşanmasa bile en azından akıldan geçeceği kesin.

konu bana göre kiz kardesiyle gitmis gitmemis illaki altinda bir fenalik aramak cok yanlis
asil sinir eden olay esi gidemedigi halde adamin baldizida alip gitmesi
hos benim kardesim olsa bu durumda eniste madem ablam gelemiyor bende bir dahaki sefere gelirim
ablam olmadan ben sIkILIrIm derdi ama dedigim gibi beraber gidiyor olmalari hemen akla fesatlik getirmemeli

benim esim sen gelmesende ben gidecegim deseydi bende ona madem öyle sen gel haftayada ben yanliz giderim olurdu herhaldesempatiksalakcinni
bakalim o tatile cikabilirmiydi:oklava:

konu sahibi konunu azcik dagitiyoruz kusura bakma ama bunu anlatmadan edemedim
benim bir arkadas var burda tr den gelin geldi neyse bu oturmus annesine mektup yazacak bakmis evde daktilo var akilliya daktiloyla yiziyor mektubu aynen su cpmleleri kuruyor
hos bes selam dan sonra iste
annecim ben burda hic SIKILMIYORUMKI xx beni hic SIKMIYOR
SIKILDIGIMDA felan yere götürüyor günlerim hic SIKICI degil

yani bunlara bir nokta koyup öyle okuyun mektubu yollamadan önce bi okumuski razillik allahtan postalamadan fark etmis
bu olaya ne cok gülerdim kendi basimami geldi nan

zaza yarıldım resmen ya allah seni ne etmesin emi sempatiksalakcinni akannehir :roflol: :roflol:

okypete konu sahibi sizmisiniz anlamadım bütün yorumlara siz karsılık yazmısınız.

Konu sahibi olmadığı apaçık ortada ama sanırım kendini bu konuya en vakıf gören üye bu kişi.:hulya:
Maşallah her yoruma bir cevap var.sempatiksalakcinni

okuyunca şaşırdım gerçekten akıl karı değil bence,ama öyle bir devirdeyizki şu an insan en yakınına bile güvenemez oldu

bence gittikleri yere gidip bir süpriz yapın devamına siz karar verin. iyi yada kötü yanlış doğru demiyorum ama gidip görmelisiniz diye düşünüyorum.
gelince onların tatil maceralarını dinlersiniz. sizde boş geçen iki gününüzü anlatırsınız.

ya bazen konular ne kadar abartiliyor
esinin seni birakip gitmesi cok yanlis ikiniz plan yapmissiniz ama planlar tutmamis
kardesinizinde enistesiyle tatile cikmasi bence anormal bir durum degil.
yok bir goren olurmus dedikodu olurmus olursa olsun ya nedir bu toplum baskisi anlamadim gitti.
baskalari icin yasamak zorunda degil kimse.
ben olsam cevremi bu kadar takmazdim. bosuna uzmeyin kendinizi.

Cok ilginc bence..
benim kizkardesimin nisanlisiyla aram süperdir ama tatile gidecek kadarda degil :)
hem kizkardesim gelmiyorsa ben niye gidiyorumki, zevkimi cikarmis ?
enistemle yanliz basima niye tatile gideyimki ? kendim reddederim, madem kizkardesim gelmiyo bende gitmem derim..

Senin kizkardesinde bi garip yani, madem ablam gelmiyo, benim ne isim var diyemedimi ?
Kocanda azcik erteleseydi tatilini ölmezdi ya..
Seni yanliz birakmalari cok kirici..
Hemen süphelenmek gerekmez belki ama ben kirilirdim.

uffffffffff yaaaa bilmem farkındamısınız ama arkadaşın kız kardesi lise sona gidiyor ve arkadastan 9 yaş küçükkk.. Nasıl bi zihniyettir bilmem kii bu hemen yakısırmalar kınamalar felan . Ya bu arkadaşş kocasına kardeşine güvenmeyecekte kime güvenecek. Arkadaşım bi kere formdaki bazı yazıların gazına gelerek sakın aklına kötü bişey getirme. Şu tvdeki yaprak dökümü, aşk-ı memnu dizilerini izleye izleye ve bi kaç ahlaksız insanın yaşantılarını duya duya herkez psikopata bağlamış paranoya halinde yaşıyor. Kırılmakta haklısın canım şimdi ben olsam bende kırılırdım sonuçta ortada bi tatil planı var ve sen katılamıyorsun eşinin gitmeside hata olmuş çünkü bu hafta değilde belki haftaya gidebilirdi ama belliki eşin çok bunalmış ve bunuda sana belli etmiş kardeşinde eminim daha cahil olduğundan bu incelikte düşünememiştir ve o yaşta ergenler çok meraklı olur gezip tozmaya ama cannı daha fazla sıkma..

Back
X