Sağlık bakanlığı yeni yasak getirmiş güya..pek inanmadım.ama merak ettim ..Dayım doktor . Heryere gidiyorlar geziyorlar. Yasak olduğunu sanmam ama masraflı olabilir.
Masrafları biz karşılamak istedik ona bile hayır demişler..otelde ona gore rezerve yapiliyormusBilgim yok ama neden yasak olsun ki.
Hatta yasak olması insan haklarına aykırı olması lazım düşününce.
Ama eskiden bakanlık eşe sponsor oluyor artık olmuyorsa o konular ayrı. Tüm masraflar sizden olduktan sonra kim ne karışır? Hatta haberleri bile olmaz
Eslerin masrafinin odenmesi yasaklandi. Esiniz sizin masrafini oderse goturebilir sizi.Merbabalar bir sorum var..özellikle aranızda doktor olanlar varsa ya da doktor tanıdıkları.cevaplayabilirseniz çok sevinirim..
Eşim doktor yeni evliyiz ve eşim sürekli kongrelere katılıyor..bende bazen yanında gitmek istiyorum ama bunun yasak olduğunu söylüyor bu doğru mu ?
Sehir içi olursa götürüyor ama yurt dışı yasakmis:/
Benim esimde sağolsun beni goturmemek için fırsat kolluyor..cimri mi acaba..bence bu konu tartışılmalı:/Öncelikle kongre kim tarafından düzenleniyor. Sağlık bakanlığı ya da özel kuruluşlar da sponsor olabiliyor. Eşim her sene birlikte gidelim diye ısrar ediyor ama ben gitmiyorum. Ben de gidersem belirli bir fark ödememiz gerekiyormuş. Bir de uçak biletini kendimiz alıyoruz.
Benim esimde sağolsun beni goturmemek için fırsat kolluyor..cimri mi acaba..bence bu konu tartışılmalı:/
Genelde de parayı tutan birisi ise neden bu olabilir. Değilse ortak hobilerinizin olmaması ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi olabilir.Benim esimde sağolsun beni goturmemek için fırsat kolluyor..cimri mi acaba..bence bu konu tartışılmalı:/
Kongreler iş toplantısı şeklinde olmuyor ki. Belli saatlerde belli konularda kongreler var onlara katılıyorsunuz. Geriye kalan zaman sizin. Esim de söylemişti eşlerini çocuklarını getirenler varmış.Cimri olabilir
Gunahina giriyor olabilirsiniz belki de is toplantisina es goturmeyi abes buluyordur benim gibi
Ya da kafasina gore takilmak icin firsat kolluyordur
Kongreler iş toplantısı şeklinde olmuyor ki. Belli saatlerde belli konularda kongreler var onlara katılıyorsunuz. Geriye kalan zaman sizin. Esim de söylemişti eşlerini çocuklarını getirenler varmış.
Bence benim gitmeme gerek yok diye düşünüyor yani içime öyle doğuyor..ne gerek var şimdi bi sürü hem masraf vs..Genelde de parayı tutan birisi ise neden bu olabilir. Değilse ortak hobilerinizin olmaması ya da arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?