Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendisi bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyor yani ben konuyu açtığım için gururumun kırıldığı ile ortada kalıyorum![]()
tek cümle..biz ilk çıkmaya başladığımızda ben okulum bitince 2,3 yıl aileme bakmadan evlenemem demiştim. şimdi 4 yıldır birlikteyiz ve evlilikle ilgili tek bir cümle geçmedi bu 4 yılda daha da konusu açılmıyor. sebebi benim bu cümlemmiş bu ne kadar samimi olabilir madem öyle deseydi olsun evlenir birlikte yardım ederiz cidden bunun kinini mi güdüyor 4 yıldır yoksa ben çok fenaa oyalanıyor muyum ?
ailenin durumu kötümü, sen mi yardım etmek istiyosun yoksa ailende böyle bi beklenti içindemi, sevgilinin ailesinin durumu nasıl
benim babam işçi emeklisi ben yardım etmek istiyorum diğer yandan durumları iyi olmadığından beklenti içinde olmak zorunda kalıyorlar. onun ailesinin durumu iyi 2 evleri 1 dükkanları arabaları her şeyleri var yani muhtaç değiller ama bana sürekli sizinkilerin durumu bizimkilerden iyi diyor benim babam emekli olmuş hala çalışıyor beni okutmak için 50 yaşında adam ne evimiz var ne barkımız aldığının yarısı kiraya yarısı da bana gidiyor annemin kıyıda köşede 2 bileziği var onun demiştim zamanında söyleyip duruyo o kadar kötüyse durumunuz satın diye sanki onu demek bize düşüyor nasıl söyleyeceksem anne son güvencenide sat yiyelim diye
"hiç evlilik lafı etmiyor" kelimesinden sonra bu adamın niyeti olmadığını düşündüm direk. üstelik 4 yıl olmuş!
benim eşim evlenmeden önce kendisi söylerdi ailene, kardeşinin okuluna yardım ederiz diye.
evlendik hala söyler.
herkez aynı değil elbette. ama hiç evlilik lafı etmeyen adamın evlenme taraftarı olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
senin söylediğin işine gelmiyorsa açıkça söyleyebelir. evleniriz ama yardım edemeyiz gibi. onuda anlarsın.
ama bu türlü vaktinin boşa gitmesine fazla müsade etme derim ben. sonra geçen günlerine yanarsın.
ah keşke diyorum ya o aynı şeyi dese ben ikimiz birlikte destek oluruz derdim. benim için çok mu kolay bir evin sorumluluğunu üstlenmek liseye giden kardeşim var babamın bir çocuk daha okutacak kadar çalışmasına sağlığı engel ki sağlıklı olsa bile 50 yaşında adamı çalıştırıp başınızın çaresine bakın denir mi nasıl vicdansızlık. destek beklemiyorum maddi anlamda hiç bir zaman ben hallederim ama yanımda olduğuna dair de hiç bir iyi intiba bırakmıyor bende
canım bende tıpatıp aynı durumdayım biliyormusun.
ilk başta çıkmaya başlamadan daha sevgilim bana evlenme teklif etti.
ben o zamn dalga geçmiştim, hatta ilk zamanlar konusu açıldığında benim yaşım genç, evlilik için erken fln diyordum.
şimdi 1.5 yıldır birlikteyiz. ben artık adı konsun istiyorum, aslında hemen evlenmek istiyorum ama hazır değilim diyor bana..
o zmn söz olsn nişan olsun bişey yapalım diyorum. hazır değilim dedim diyor..
dedimki eğer maddi açıdan hazır değilsen ebn senden birşey beklemiyorum. ne düğün, ne takı.. nikaha razıyım dedim.
ev almanı istemem, annenle oturduğun eski baba evine gelin gelmeye razıyım dedim. birlikte bikaç yıl para biriktirir, tamamlar
öyle ev alırız. alamasakta olur senle olduktan sonra sorun yok bnm için dedim.
bana off senin ısrarcılığından nefret ediyorum diyor her seferinde. ne maddi ne manevi diyor hep.
evliliğe hazır hissetmiyorum diyor. dedimki bi kez, ama bana taa ilk başta evlenme teklif etmiştin neden?
yaa sanki o zmn hemen evlencekmiydik dedi..
yani kandırmış beni, elde edebilmek için..
yinede onu o kadar seviyorum ki ayrılmayı göze alamıyorum. sanki kimseyi birdaha bu kadar sevemem gibi.
ayrılmak istemiyorum çok seviyorummmm çooook![]()
ah keşke diyorum ya o aynı şeyi dese ben ikimiz birlikte destek oluruz derdim. benim için çok mu kolay bir evin sorumluluğunu üstlenmek liseye giden kardeşim var babamın bir çocuk daha okutacak kadar çalışmasına sağlığı engel ki sağlıklı olsa bile 50 yaşında adamı çalıştırıp başınızın çaresine bakın denir mi nasıl vicdansızlık. destek beklemiyorum maddi anlamda hiç bir zaman ben hallederim ama yanımda olduğuna dair de hiç bir iyi intiba bırakmıyor bende
biz hanımlar mı evliliğe çok meraklıyız erkekler mi evlilikten korkuyor anlamadım gitti vallaaslında başlarda erkekler gerçekten beğendikleri birini bulduklarında evleniriz falan diye bol keseden konuşuyorlar iş sıkıya bindi mi de nerden nasıl lafı çevirsem diyorlar bakınız benim eşim
ilk tanıştığımız zamanlarda evlenme lafı ediyordu ki ben daha 23 yaşındaydım ne evlenmesi falan dedim kışı görür müyüz o bile belli değil, bozulup ağlamıştı "ben senle evlilik hayalleri kuruyorum." da "sen benden ayrılmayı düşünüyosun." da. neyse aradan 2 sene geçti geçti ben atandım artık yavaş yavaş evlilik muhabbeti başladı şu zaman mı bu zaman mı -bahsettiğimiz tarihler 2-3 sene sonrası için bu arada- bi baktım bizimki "ben ayrılmak istiyorum evliliğe hazır değilim." diyor
buyur işte ölür müsün öldürür müsün?
hiç de ses etmedim ne halin varsa gör dedim akşamına varmadan "ben korktum aslında seni seviyorum ama evlilikten korkuyorum." diye aradı. dedim sanki yarın evlenelim diyoruz. bi de triplendim süründürdüm baya pişman oldu. daha da beter olsun benden ayrılırsa :)
kıssadan hisse çok üstüne gitmeyin erkeklerin gözleri korkuyor, özgürlükleri gidecek diye düşünüyorlar. kısa orta ve uzun vadeli planlarınızı yapın eğer ısrarla istemiyorlarsa o zaman çekin restinizi. ya pişman olur döner gelirler ki sonu evlilik olur, gelmezlerse de zaten evlenmeyeceklerdir hiç değilse daha fazla oyalanmamış olursunuz.
konuşamıyorum kızlar birazcık anlayın birkaç kez denedim ve geri çevrilmek demiyim ama konuyu kapamaya çalıştığını farkettim bende gururuma yediremiyorum tekrar bu konuyu açmayı. zaten ben şimdi evlilik düşünmüyorum iş bulmam aileme bakmam lazım ama onun gelecek planlarında ikimizle ilgili herhangi bir plan olmayışı bu ilişkide boşa kürek çektiğimi hissettiriyor bana