bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
32
Kızlar konuyu buraya acıyorum dşye kızmayin ama bu konu bana göre çooooook büyük bir dert.. Kadınlıgımı zedeliyor resmen... Neyse konuya geceyim , benim kendimle alakalı en büyük derdim tüm vücudumu saran tüyler.. Meme kenarlarında ve göbek deliği etrafında kalın kıllar olmaya basladi.. Göğüs altim ve belimden itibaren komple agda yaptırıyorum..kollarımada agda yaptırıyorum..komple vücut lazer 3000 tl falan tutarmiş ama benim bütçeme göre fazla olsada eğer bu bir çareyse yaptırmayi düşünüyorum ama kesin çare olup olmadıgını sizden öğrenmek istedim..ince tüyleri sşyah oldugu için göğüs aramdakiler bile belli oluyor.. Lütfen bu konıda bildiklerinizi benmle paylaşın ve azıcık olsun rahatlayayım..enseden aşağı siyah uzun tüyler var .. Sırtı açık birsey giyemiyorum ..lütfen bana yardmcı olun

aynı sorunu bende yaşadım. hormonlarda bir sıkıntı çıkmadı ama yumurtalıklarda polikistik over kisti çıktı. adet düzensizliği vucutta tüylenme saç dökülmesi ileriki zamanlarda çocuk oluşumunda gecikmeler yaşatan bir rahatsızlık. mutlaka iyi bir kadın doğum uzmanına görünmelisin.

Lazer uygulamasına gidin.

Baktrdm canm hersey yolunda
Anladim. Bende malesef killi bir insanim ama seninki kadar degil.
Genital bolgeye ve kol altina 4 sene duzenli lazer yaptırdım. Sonra yılda 2-3 kereye düştüm.
Kol altimda tek tuk kaldi ama genital bölgenin sadece ust kismi döküldü. Alt taraflar hic islem gormemis gibi duruyor.
Ipl den bahsetmiyorum bak gercek lazer :)
Bir arkadasim nerdeyse butun vucuduna yaptiriyor. Yüz haric butun bolgelerden memnun kaldi. Ama yüzündeki sari tuyleri cogalttigini soyluyor. Favorileri falan fazlalasmis gercekten de.
Yani yuzde yuz cozum olmuyor lazer de. Hani yaptirdim tsmsmen kurtuldum diye bir sey yok. Belli aralıklarla devam etmek gerekiyor yine de.
Bir de bitirme garantili diyen yerlere asla ama asla inanma. Yok oyle bir sey. Ipl ile tuyleri uyutup bitti diyorlar. Biraktiktsn birkac ay sonra aynen geri geliyor

Tatlm şu an hamileyim hiç bir sıkıntım yok çok sükür.. Sen tüylerle nasil basa çıkıyorsun

Canm en son buz başlklı lazer çıkmış bütün tüylerde etkiliymiş bu bahsettginzle aynı lazer mi oluyor.? Bana buz baslklı lazer ile 5-6 ayda biter diyorlar ama dediğinz gibi yinede güven olmaz.. İyice artarsa gercekten deliririm artk

Benim bildigim bir tek Aleksandirit marks cihazla yapılan gercek lazer uygulamasi.
Buz baslikliyi duymadim ama o sanki aciyi hafifletmek icin uygulanan bir sey gibi geldi.

polikistik over için ilaçlar kullanmaya başlayacağım. 1 senedir lazer tedavisi gördüm boşu boşuna yine çıkıyor yine çıkıyor malesef.

ben remington un ev tipi lazerini aldım. ben aldığımda 750 lira civarıydı şimdi 1000lira civardır. 65,000 atımlı idi. ama başlık değşebiliyor. 200 lira civarı yine 65,000 atım sanırım.

işe yarama kısmına gelirse. ben genital bölgemde kullandım. tüylerimde yüzde 85 e yakın azalma var. kalan yüzde 15 inde alınası kıvama gelmesi 3 ay filan sürüyor. yani 3 ayda 1 yaklaşık 10 dk mı ayırıyorum sonra 3 ay daha rahatım. 3000 lira veremiyorsanız dışarıda yaptırmaya bu yola gidebilirsiniz.

Tatlm şu an hamileyim hiç bir sıkıntım yok çok sükür.. Sen tüylerle nasil basa çıkıyorsun
Nacizane uygulayıcı güzellik uzmanı olarak bir kaç sorunuza cevap vermek isterim.
1.si vede en önemlisi hamile iken LAZER VB. BİR UYGULAMA YAPTIRAMAZSINIZ..
2.Bebeğiniz doğduktan vede sütten kestikten sonra bu işlemlere başlayabilirsiniz.
3.Zaten şuan vücudunuzda hormonel olarak büyük bir değişiklik söz konusu.
4.sü Hiç bir lazer epilasyon makinesi masum değildir.

Sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olmak isterim...

İlginiz tesekkür ederim canm.. Yok zaten hamileyken kesinlkle bir işlem yaptrmayacagım.. Fakat yazımdada belirttigim gibi tüm göbek bölgesine agda yaptrıyorum hamilelikte zararı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…