Annenin huyu buysa onu böyle kabul et… Annelerimiz bizi ne huylarımızla ne huysuzluklarımızla kabul etti bugüne kadar… Haklı yada haksız olunacak bir durum yok ortada aslında, gençsin anlaşılan anneni hoşgörmeye çalışSelam arkadaslar, uzatmadan bir konuda fikrinizi sormak istiyorum.. Bu aralar annemle sorunlar yasiyoruz bir tanesi de su, anlatayim karar verin: Biz bir ilcede yasiyoruz su an ve bazen annemle disari cikiyoruz.. Sinir oldugum ozelligi su annemin: Burasi ilce oldugu icin cogu kisiyi taniyoruz ve diyelim ki sokakta yururken biriyle karsilastik mesela, normalde ne yapilir? Selamlasir gecersin degil mi, veya duruma gore bir iki kelam eder gecersin.. Ama annem oyle yapmiyor, diyelim ki biriyle karsilasti mesela, ayakustu en az 15 dakika civari sohbet ediyor. Ben bu durumdan cok rahatsizim. 30 dakika da, daha fazla da ayakta bekledigimi bilirim. Yani bir iki de degil, her karsilastiginda boyle yapiyor.. Karsilastigimiz ozellikle bir cift var, onlar cok uzatiyor.. Artik dua ediyorum disari ciktigimda insallah onlarla karsilasmayiz diye.. Yani o ciftle normalde samimi de degiliz.. Gecenlerde de annemle bu konu hakkinda tartistik, artik seninle disari cikmak istemiyorum bu yuzden dedim.. Yani annem alinmasin diye bir sey demek de istemiyordum ama artik gercekten bunaldim bu durumdan.. Hayir bir de normalde telefonla da konusan ve telefonla konusmayi seven bir insan.. Madem oyle o karsilastigin kisilerle telefonla konus veya ev gezmesine cagir degil mi? Ben sokakta ayakta dakikalarca dikilmek zorunda kaliyorum, ayip olmasin diye bir yere de gidemiyorum.. Durum boyle, sizce haksiz miyim?
Annenin huyu buysa onu böyle kabul et… Annelerimiz bizi ne huylarımızla ne huysuzluklarımızla kabul etti bugüne kadar… Haklı yada haksız olunacak bir durum yok ortada aslında, gençsin anlaşılan anneni hoşgörmeye çalış
Benim ki de öyleydi hatta Türk halkının çoğu böyledir benceSelam arkadaslar, uzatmadan bir konuda fikrinizi sormak istiyorum.. Bu aralar annemle sorunlar yasiyoruz bir tanesi de su, anlatayim karar verin: Biz bir ilcede yasiyoruz su an ve bazen annemle disari cikiyoruz.. Sinir oldugum ozelligi su annemin: Burasi ilce oldugu icin cogu kisiyi taniyoruz ve diyelim ki sokakta yururken biriyle karsilastik mesela, normalde ne yapilir? Selamlasir gecersin degil mi, veya duruma gore bir iki kelam eder gecersin.. Ama annem oyle yapmiyor, diyelim ki biriyle karsilasti mesela, ayakustu en az 15 dakika civari sohbet ediyor. Ben bu durumdan cok rahatsizim. 30 dakika da, daha fazla da ayakta bekledigimi bilirim. Yani bir iki de degil, her karsilastiginda boyle yapiyor.. Karsilastigimiz ozellikle bir cift var, onlar cok uzatiyor.. Artik dua ediyorum disari ciktigimda insallah onlarla karsilasmayiz diye.. Yani o ciftle normalde samimi de degiliz.. Gecenlerde de annemle bu konu hakkinda tartistik, artik seninle disari cikmak istemiyorum bu yuzden dedim.. Yani annem alinmasin diye bir sey demek de istemiyordum ama artik gercekten bunaldim bu durumdan.. Hayir bir de normalde telefonla da konusan ve telefonla konusmayi seven bir insan.. Madem oyle o karsilastigin kisilerle telefonla konus veya ev gezmesine cagir degil mi? Ben sokakta ayakta dakikalarca dikilmek zorunda kaliyorum, ayip olmasin diye bir yere de gidemiyorum.. Durum boyle, sizce haksiz miyim?
Teyzem de öyledir, Allahim insanı onunla dışarı çıktığına pişman ederSelam arkadaslar, uzatmadan bir konuda fikrinizi sormak istiyorum.. Bu aralar annemle sorunlar yasiyoruz bir tanesi de su, anlatayim karar verin: Biz bir ilcede yasiyoruz su an ve bazen annemle disari cikiyoruz.. Sinir oldugum ozelligi su annemin: Burasi ilce oldugu icin cogu kisiyi taniyoruz ve diyelim ki sokakta yururken biriyle karsilastik mesela, normalde ne yapilir? Selamlasir gecersin degil mi, veya duruma gore bir iki kelam eder gecersin.. Ama annem oyle yapmiyor, diyelim ki biriyle karsilasti mesela, ayakustu en az 15 dakika civari sohbet ediyor. Ben bu durumdan cok rahatsizim. 30 dakika da, daha fazla da ayakta bekledigimi bilirim. Yani bir iki de degil, her karsilastiginda boyle yapiyor.. Karsilastigimiz ozellikle bir cift var, onlar cok uzatiyor.. Artik dua ediyorum disari ciktigimda insallah onlarla karsilasmayiz diye.. Yani o ciftle normalde samimi de degiliz.. Gecenlerde de annemle bu konu hakkinda tartistik, artik seninle disari cikmak istemiyorum bu yuzden dedim.. Yani annem alinmasin diye bir sey demek de istemiyordum ama artik gercekten bunaldim bu durumdan.. Hayir bir de normalde telefonla da konusan ve telefonla konusmayi seven bir insan.. Madem oyle o karsilastigin kisilerle telefonla konus veya ev gezmesine cagir degil mi? Ben sokakta ayakta dakikalarca dikilmek zorunda kaliyorum, ayip olmasin diye bir yere de gidemiyorum.. Durum boyle, sizce haksiz miyim?
Benim annem yanımda devamli telefonla konuşuyor,ona bile uyuz oluyorum. Ağız tadıyla Pazar kahvaltısı yapıyoruz, açar çalan telefonu sohbetimize turp sıkar. Neşeli neşeli akşam yemeği yiyoruz,acar çalan telefonu o kapatana kadar yemeğimiz biter . Ailecek akşam küçük bir saat beraber çay içeriz, onda da açar birilerini arar falanadeta telefon bağımlısı ergen.
Her seferinde uyara uyara, rahatsız olduğumu dile getire getire , tersleye tersleye biraz bıraktı. Şimdi ya kısa kesiyor ya da kalkıp balkona falan geçiyor.
Bence medeni insan başkanınin yanında telefonda sohbet etmez. İş yerinde de vardı bir kazma, oturduğu gibi 'alo anneeeee' başlardı . Kapatır onu bunu arardı. Tüm hayatına vakiftik kızın.annen benim kocam olabilir miayyy delirtiyo beni ama neyse ki bizimki de söylene söylene biraz bıraktı, 3. eli diyorum ben telefonuna
konuya gelirsek de karşına alıp rahatsız olduğun konuyu anlat bie daha böyle yaparsa onunla çıkmayacağını söyle, ve bir daha yaparsa da gerçekten dışarı çıkma. annen de sen de kırılmamış olursunuz bu kadar basit.
bunu bende yaşadım. aynı olayları farklı farklı kişilere her gün arayıp anlatan bir tanıdık vardıİş yerinde de vardı bir kazma, oturduğu gibi 'alo anneeeee' başlardı . Kapatır onu bunu arardı. Tüm hayatına vakiftik kızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?