Selam arkadaslar, uzatmadan bir konuda fikrinizi sormak istiyorum.. Bu aralar annemle sorunlar yasiyoruz bir tanesi de su, anlatayim karar verin: Biz bir ilcede yasiyoruz su an ve bazen annemle disari cikiyoruz.. Sinir oldugum ozelligi su annemin: Burasi ilce oldugu icin cogu kisiyi taniyoruz ve diyelim ki sokakta yururken biriyle karsilastik mesela, normalde ne yapilir? Selamlasir gecersin degil mi, veya duruma gore bir iki kelam eder gecersin.. Ama annem oyle yapmiyor, diyelim ki biriyle karsilasti mesela, ayakustu en az 15 dakika civari sohbet ediyor. Ben bu durumdan cok rahatsizim. 30 dakika da, daha fazla da ayakta bekledigimi bilirim. Yani bir iki de degil, her karsilastiginda boyle yapiyor.. Karsilastigimiz ozellikle bir cift var, onlar cok uzatiyor.. Artik dua ediyorum disari ciktigimda insallah onlarla karsilasmayiz diye.. Yani o ciftle normalde samimi de degiliz.. Gecenlerde de annemle bu konu hakkinda tartistik, artik seninle disari cikmak istemiyorum bu yuzden dedim.. Yani annem alinmasin diye bir sey demek de istemiyordum ama artik gercekten bunaldim bu durumdan.. Hayir bir de normalde telefonla da konusan ve telefonla konusmayi seven bir insan.. Madem oyle o karsilastigin kisilerle telefonla konus veya ev gezmesine cagir degil mi? Ben sokakta ayakta dakikalarca dikilmek zorunda kaliyorum, ayip olmasin diye bir yere de gidemiyorum.. Durum boyle, sizce haksiz miyim?