• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda haklılık payım ne?

Meryemasiye1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-2
Puanlar
18
Benim eski sevgilim bugün bana ulaştı. Konu çok saçmaydı ama bana önceden yaptıklarını sormak istedim. Önceden bana bir konuda gaza geldi galiba bilmiyorum "ben senin için instagramda kız kardeşime kadar çıkarırım" Demişti. Ben tabi o dönem böyle bir şey istemedim hatırlamıyorum ama birden böyle dedi. Sonra 2 3 gün geçti yapmamıştı sonra olay söz tutmaya gelince yapayım bari demişti. Ama üstüne ben şimdi tüm kadınları çıkarırsam tek sen kalacaksın oda aşırı dikkat çekecek herkes profiline gircek bende rahatsız olcam demişti bende ne alaka demiştim. Neyse birçok kişiyi çıkardı ama bir kadını çıkarmadı akraba dışında. Dedim bu kim vs dedi ki eski çalıştığım yerdeki bir abla beraber çalışırdık yaşını bilmem ama ablam gibi onu biliyorum demişti. Neyse işte sonradan takip ettiklerinden çıkarmıştı ama kadın hala onu takip ediyordu. 2 3 dk bekledim çıkarcak mı diye çıkarmadı bende laf ettim gözümü boyamak için neden böyle yapıyorsun. Ben büyük konuştum söz verdim ama çıkarmak istemiyorum deseydin ben zaten sorun etmezdim demiştim. Yarım yamalak yapacaksan anlamı yok birde bu kadını instadan çıkarınca iletişim kopmuyor ki numaradan yazmicanı nerden bilicem ben farkında değil miyim gibi şeyler konuşmuştum o zamanlar. Neyse işte sonradan görmedim gözümden kaçmış olabilir diye yaklaştı olaya sonra kaç kere aramıştı asla dinlemeden hayatımdan çıkarmıştım. Sonradan da hatırladığım kadarıyla birkaç kişi eklemişti o kadın var mı yok mu bilgim yok. Önemli olan bu değil sözünü tutmamasıydı. Hatta kadına yaz beni anlatsın vs diyordu bana. Ben engelledim hayatımdan çıkardım o dönem. Bugünde yazınca aklıma takıldı böyle biriyle yeniden barışılır mı?

Sizin gibi biriyle de barışılmaz.
Tasma da takın isterseniz. Kaç yıllık kocamın kaç kişiyi takip ettiğini bilmem ilgilenmem. Kimi takip ettiğine kadar karışacaksanız sosyal medya sizin neyinize kapatın geçin.
Bu nedir ya?
Böyle boğucu şeylere de aşk mı diyorsunuz yani

Sizin gibi biriyle de barışılmaz.
Tasma da takın isterseniz. Kaç yıllık kocamın kaç kişiyi takip ettiğini bilmem ilgilenmem. Kimi takip ettiğine kadar karışacaksanız sosyal medya sizin neyinize kapatın geçin.
Bu nedir ya?
Böyle boğucu şeylere de aşk mı diyorsunuz yani
Valla kusura bakmayın da doğru mu okumadınız anlamadım. Adam zaten başta bir durum yokken kız kardeşime kadar çıkarırım senin için dedi. Madem ben boğucu biriyim neden diyor? Benim zaten böyle bir kıskançlığım talebim olmamış. Gaza gelip gözümü boyamak için o anki heyecanla demiş. Bende şey dicektim yaaa aşkım beni çok seviyorsun demek? İş yapmaya gelince tırt. Bu takipci olayı değil en ufak sözü bile böyle yarım yamalak sonradan yapıyorsa başka şeylerde de bunu yapar. O zaman herkes bizi yaparım ederim gibi beylik laflarla kandırsın ama iş uygulamaya gelince bir şey yok ya da yarım yamalak soru işareti bırakmalı. Ona da demiştim eğer çıkarmak istemiyorum deseydin zaten kabuldü ben sana çıkar demedim ki ilk başta demiştim. Zaten güvenim varmiş ki laf etmemişim.

Konu durduk yere mi buraya geldi?
Belli ki o kim bu kim takipçi konuşması yapmışsınız.
Neden bana bugüne kadar hiç bir sevgilim senin için herkesi çıkarırım demedi mesela? Sormadığım, ilgilenmediğim için.
Belli ki kıskançlıklar yapıyorsunuz adam da vermiş gazı size.

Benim eski sevgilim bugün bana ulaştı. Konu çok saçmaydı ama bana önceden yaptıklarını sormak istedim. Önceden bana bir konuda gaza geldi galiba bilmiyorum "ben senin için instagramda kız kardeşime kadar çıkarırım" Demişti. Ben tabi o dönem böyle bir şey istemedim hatırlamıyorum ama birden böyle dedi. Sonra 2 3 gün geçti yapmamıştı sonra olay söz tutmaya gelince yapayım bari demişti. Ama üstüne ben şimdi tüm kadınları çıkarırsam tek sen kalacaksın oda aşırı dikkat çekecek herkes profiline gircek bende rahatsız olcam demişti bende ne alaka demiştim. Neyse birçok kişiyi çıkardı ama bir kadını çıkarmadı akraba dışında. Dedim bu kim vs dedi ki eski çalıştığım yerdeki bir abla beraber çalışırdık yaşını bilmem ama ablam gibi onu biliyorum demişti. Neyse işte sonradan takip ettiklerinden çıkarmıştı ama kadın hala onu takip ediyordu. 2 3 dk bekledim çıkarcak mı diye çıkarmadı bende laf ettim gözümü boyamak için neden böyle yapıyorsun. Ben büyük konuştum söz verdim ama çıkarmak istemiyorum deseydin ben zaten sorun etmezdim demiştim. Yarım yamalak yapacaksan anlamı yok birde bu kadını instadan çıkarınca iletişim kopmuyor ki numaradan yazmicanı nerden bilicem ben farkında değil miyim gibi şeyler konuşmuştum o zamanlar. Neyse işte sonradan görmedim gözümden kaçmış olabilir diye yaklaştı olaya sonra kaç kere aramıştı asla dinlemeden hayatımdan çıkarmıştım. Sonradan da hatırladığım kadarıyla birkaç kişi eklemişti o kadın var mı yok mu bilgim yok. Önemli olan bu değil sözünü tutmamasıydı. Hatta kadına yaz beni anlatsın vs diyordu bana. Ben engelledim hayatımdan çıkardım o dönem. Bugünde yazınca aklıma takıldı böyle biriyle yeniden barışılır mı?
Haklılık payın sıfır ...
Çok yorucu davranışlar bunlar

Konu durduk yere mi buraya geldi?
Belli ki o kim bu kim takipçi konuşması yapmışsınız.
Neden bana bugüne kadar hiç bir sevgilim senin için herkesi çıkarırım demedi mesela? Sormadığım, ilgilenmediğim için.
Belli ki kıskançlıklar yapıyorsunuz adam da vermiş gazı size.
Hayır diyorum ya açıklama yaptım ilk dediğiniz şeye cidden asla kıskançlığım olmadı. Hatta güvendiğim sayılı insanlardan biriydi. Birden hatırlamıyorum konu oraya geldi. Bende anlam veremedim. Sonra benim aklımdan çıkmıştı bu konu kendisi hatırlattı yapmaya başladı olay buraya gelmişti

Güvenmiyorsanız barışmayın yani
Ayrıca bu İnstadan şunu çıkart bunu ekle yok şunu yap demek de bilemiyorum yaa insanın içinde varsa her türlü alasını yapar
Irıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış o hesap yani

Valla kusura bakmayın da doğru mu okumadınız anlamadım. Adam zaten başta bir durum yokken kız kardeşime kadar çıkarırım senin için dedi. Madem ben boğucu biriyim neden diyor? Benim zaten böyle bir kıskançlığım talebim olmamış. Gaza gelip gözümü boyamak için o anki heyecanla demiş. Bende şey dicektim yaaa aşkım beni çok seviyorsun demek? İş yapmaya gelince tırt. Bu takipci olayı değil en ufak sözü bile böyle yarım yamalak sonradan yapıyorsa başka şeylerde de bunu yapar. O zaman herkes bizi yaparım ederim gibi beylik laflarla kandırsın ama iş uygulamaya gelince bir şey yok ya da yarım yamalak soru işareti bırakmalı. Ona da demiştim eğer çıkarmak istemiyorum deseydin zaten kabuldü ben sana çıkar demedim ki ilk başta demiştim. Zaten güvenim varmiş ki laf etmemişim.
Ee o zaman nie soruyorsun barısılır mı die ? Boş konuşan lafını kendı kendine yiyen birini

Sizde haklı değilsiniz

kaç yaşındasın , ona göre yazacam. 18-22yaş ergen trip ve talepleri bunlar.

Haklılık payın sıfır ...
Çok yorucu davranışlar bunlar
Yahu adam çıkarıcam edicem diye beylik beylik konuşunca sıkıntı yok yarım yamalak yapınca laf edince haklıyım. Hanımefendi bunlar en basit davranişlardır ve adam üstüne basa basa söz vermişti. Buna rağmen yap diye zorlamadım o yapmaya başladı yani çıkardı. Bende diğer arkadaşlarını çıkardın o kişiyi neden çıkarmadın dedim olay bu

Güvenmiyorsanız barışmayın yani
Ayrıca bu İnstadan şunu çıkart bunu ekle yok şunu yap demek de bilemiyorum yaa insanın içinde varsa her türlü alasını yapar
Irıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış o hesap yani
Ya ben zaten konusunu yapmadım hatta o yapmasaydı o dönem ayrılmazdık belkide. Birden bir konuda ben senin için kız kardeşime kadar çıkarırım kadın olarak seni görürüm sadece demişti ben yine laf etmedim hadi çıkarayım şimdi dedi. Fakat o zaman neden gözümü boyamak için böyle diyor? Diyorsa neden yarım yamalak yapıyor

Ortada kiskanclik bir durun yokken kim niye kiz kardesimi bile cikartirim senin icin diye kendini ortalara atsin? Bana durduk yere boyle bisey dense güler gecerim konusunu etmem. Siz bi de söz verdin cikart diye başinda bekler gibi beklemişsiniz resmen baski uygulamışsiniz sizin normal olmadiginiz yaptiginiz hareketlerden belli zaten asla inanmam oncesinde darlamadiginiza. Normal insan bunu yapmaz cunku.

Asıl bu kişinin sizden kacmasi ve barismamasi lazim.

Son düzenleme:
Ya ben zaten konusunu yapmadım hatta o yapmasaydı o dönem ayrılmazdık belkide. Birden bir konuda ben senin için kız kardeşime kadar çıkarırım kadın olarak seni görürüm sadece demişti ben yine laf etmedim hadi çıkarayım şimdi dedi. Fakat o zaman neden gözümü boyamak için böyle diyor? Diyorsa neden yarım yamalak yapıyor
Hersey köprüyü geçene kadar
Ayrıca kimse kusura bakmasın da yani birinin komutuyla da yok kardeşimi çıkartırım yok bunu yaparım diyen de bi halt olmaz hayırdır derler yani Zihniyet meselesi

Haklı olmadığım konu nedir? O zamanlar bu platformu keşfetmemiştim akıl alacağım kimse yoktu şimdi sorma

Karşıya kızıyorsunuz ama onu bu davranışa iten bişey olmuş olmalı .

Ayrıca sizin için kardesını silen yarın size de başkası için kolayca siler .

Ortada kiskanclik bir durun yokken kim niye kiz kardesimi bile cikartirim senin icin diye kendini ortalara atsin? Bana durduk yere boyle bisey dense güler gecerim konusunu etmem. Siz bi de söz verdin cikart diye başinda beklee gibi beklemişsiniz resmen baski uygulamışsiniz sizin normal olmadiginiz yaptiginiz hareketlerden belli zaten asla inanmam oncesinde darlamadiginiza. Normal insan bunu yapmaz cunk7
Ben zaten konusunu açmadım sonradan hanımefendi. Ne olduysa " Ben genel olarak sözlerimi tutarım ama bu konuda tutmadım dedi" birden o kızları çıkarmadığını söyledi yani. Bende dedim ki ben sana zaten çıkar dememiştim ama yapmak istiyorsan yap yani aklına takıldıysa.

Karşıya kızıyorsunuz ama onu bu davranışa iten bişey olmuş olmalı .

Ayrıca sizin için kardesını silen yarın size de başkası için kolayca siler .
Ya zaten ben bunlara bir şey demedim ki ama yaa sana sevgim aşırı var senin için kız kardeşimi bile çıkarırım deyince bende durdum yani. Bana sevgisini buna bağlayan birisi???

Ya zaten ben bunlara bir şey demedim ki ama yaa sana sevgim aşırı var senin için kız kardeşimi bile çıkarırım deyince bende durdum yani. Bana sevgisini buna bağlayan birisi???
Kaç yaşında erkek arkadaşın

Back
X