- Emoji Skoru
- -2
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Benim eski sevgilim bugün bana ulaştı. Konu çok saçmaydı ama bana önceden yaptıklarını sormak istedim. Önceden bana bir konuda gaza geldi galiba bilmiyorum "ben senin için instagramda kız kardeşime kadar çıkarırım" Demişti. Ben tabi o dönem böyle bir şey istemedim hatırlamıyorum ama birden böyle dedi. Sonra 2 3 gün geçti yapmamıştı sonra olay söz tutmaya gelince yapayım bari demişti. Ama üstüne ben şimdi tüm kadınları çıkarırsam tek sen kalacaksın oda aşırı dikkat çekecek herkes profiline gircek bende rahatsız olcam demişti bende ne alaka demiştim. Neyse birçok kişiyi çıkardı ama bir kadını çıkarmadı akraba dışında. Dedim bu kim vs dedi ki eski çalıştığım yerdeki bir abla beraber çalışırdık yaşını bilmem ama ablam gibi onu biliyorum demişti. Neyse işte sonradan takip ettiklerinden çıkarmıştı ama kadın hala onu takip ediyordu. 2 3 dk bekledim çıkarcak mı diye çıkarmadı bende laf ettim gözümü boyamak için neden böyle yapıyorsun. Ben büyük konuştum söz verdim ama çıkarmak istemiyorum deseydin ben zaten sorun etmezdim demiştim. Yarım yamalak yapacaksan anlamı yok birde bu kadını instadan çıkarınca iletişim kopmuyor ki numaradan yazmicanı nerden bilicem ben farkında değil miyim gibi şeyler konuşmuştum o zamanlar. Neyse işte sonradan görmedim gözümden kaçmış olabilir diye yaklaştı olaya sonra kaç kere aramıştı asla dinlemeden hayatımdan çıkarmıştım. Sonradan da hatırladığım kadarıyla birkaç kişi eklemişti o kadın var mı yok mu bilgim yok. Önemli olan bu değil sözünü tutmamasıydı. Hatta kadına yaz beni anlatsın vs diyordu bana. Ben engelledim hayatımdan çıkardım o dönem. Bugünde yazınca aklıma takıldı böyle biriyle yeniden barışılır mı?