• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda haklılık payım ne?

Hersey köprüyü geçene kadar
Ayrıca kimse kusura bakmasın da yani birinin komutuyla da yok kardeşimi çıkartırım yok bunu yaparım diyen de bi halt olmaz hayırdır derler yani Zihniyet meselesi
Valla bana da aşırı garip gelmişti. Söyleme tarzını görseniz derdiniz ne oluyor. Sonra da iş çıkarma zamanına gelince. Herkesin çok dikkatini çeker birisi profilime baksa bir kız sen varsın herkes girip profiline bakar demişti. Yani şey gibi ben seni seviyorum dağları delerim delmek yerine ben senin için kız kardeşime kadar çıkarırım dedi

Ben zaten konusunu açmadım sonradan hanımefendi. Ne olduysa " Ben genel olarak sözlerimi tutarım ama bu konuda tutmadım dedi" birden o kızları çıkarmadığını söyledi yani. Bende dedim ki ben sana zaten çıkar dememiştim ama yapmak istiyorsan yap yani aklına takıldıysa.

Iki deli bir araya gelmemeliydik belki de bu kadar sevmemeliydik... 😄 Barisirsaniz sarkiniz bu olsun.

Valla bana da aşırı garip gelmişti. Söyleme tarzını görseniz derdiniz ne oluyor. Sonra da iş çıkarma zamanına gelince. Herkesin çok dikkatini çeker birisi profilime baksa bir kız sen varsın herkes girip profiline bakar demişti. Yani şey gibi ben seni seviyorum dağları delerim delmek yerine ben senin için kız kardeşime kadar çıkarırım dedi
Bazı erkekler keklemek için de bu tür davranışlar sergiler ya ergen vari tavırlar bilmem ne
Tekrar ediyorum güvenmiyorsan birlikte olma barışma

Kaç yaşında erkek arkadaşın
Eski erkek arkadaşım zaten o dönem birden engelleyip ayrılmıştım 1 gün sonra baktığımda da çıkardıklarını bazılarını geri eklemişti. Madem ekleyecek neden benim gözüme girmek için çıkarıyor hadi çıkarmak istemiyorum zaten bir şey dememişim neden diyo? Bu durum güvenimi kırmıştı.

Yahu adam çıkarıcam edicem diye beylik beylik konuşunca sıkıntı yok yarım yamalak yapınca laf edince haklıyım. Hanımefendi bunlar en basit davranişlardır ve adam üstüne basa basa söz vermişti. Buna rağmen yap diye zorlamadım o yapmaya başladı yani çıkardı. Bende diğer arkadaşlarını çıkardın o kişiyi neden çıkarmadın dedim olay bu
Haklı olduğuna inanıyorsan bize niye soruyorsun .....

Haklı olduğuna inanıyorsan bize niye soruyorsun .....
Bazen farklı insanların da görüşlerini almak lazım ya%100 haklıyım demedim iddia etmedim. O dönem güvenim kırılmıştı şimdi yeniden hayatıma gelmek istiyor dedim. Gözüme girmek için bunları diyen birisi ilerde farklı şekilde konuşup sözünü yine tutmaz böyle durumlar olur mu dedim. Haklı olmasam ne olacak o dönem engelledüm zaten zamanı geri alamam önemli olan şimdi

Bazen farklı insanların da görüşlerini almak lazım ya%100 haklıyım demedim iddia etmedim. O dönem güvenim kırılmıştı şimdi yeniden hayatıma gelmek istiyor dedim. Gözüme girmek için bunları diyen birisi ilerde farklı şekilde konuşup sözünü yine tutmaz böyle durumlar olur mu dedim. Haklı olmasam ne olacak o dönem engelledüm zaten zamanı geri alamam önemli olan şimdi
Bu konuda haksızsınız hiç tartışılacak yanı yok benim için, ettiği büyük laflara rağmen bir kişiyi çıkarmamış sizde bu davranışı, tüm ilişki için referans almışsınız konu kapanmış. Şimdi bu adamı tekrar hayatınıza alırsanız siz de yaptığınız hareketin özünden dönmüş olursunuz, biten bitmiş artık ikinci şans hoş bir şey değil

Bu konuda haksızsınız hiç tartışılacak yanı yok benim için, ettiği büyük laflara rağmen bir kişiyi çıkarmamış sizde bu davranışı, tüm ilişki için referans almışsınız konu kapanmış. Şimdi bu adamı tekrar hayatınıza alırsanız siz de yaptığınız hareketin özünden dönmüş olursunuz, biten bitmiş artık ikinci şans hoş bir şey de
Olaya 1 kişi diye bakıyorsak onun öncesinde kız kardeşlerine de bakmam lazımdı😂 bence büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazım. Sırf birinin gözüne girmek için bol keseden laflar etmek hoş değil. Bu kadar küçük şeyde kız kardeşimi çıkarıyorum diyen adam nişanlanırken ya da evlenirken de boş vaatler sunup hayal kırıklığına da uğratabilir.

Ya zaten ben bunlara bir şey demedim ki ama yaa sana sevgim aşırı var senin için kız kardeşimi bile çıkarırım deyince bende durdum yani. Bana sevgisini buna bağlayan birisi???

Sonuç olarak seni kıskançlığı falan geçelim , karakter olarak oturmamış biri var karşıda ergen ergen konuşmalar kafada kurup tek kadın sen olursan herkes bakar gibi değişik cümleler . vakit harcamaya değecek bir tip değil

Sonuç olarak seni kıskançlığı falan geçelim , karakter olarak oturmamış biri var karşıda ergen ergen konuşmalar kafada kurup tek kadın sen olursan herkes bakar gibi değişik cümleler . vakit harcamaya değecek bir tip değil
O dönem ona da anlatmıştım olayım o abla dediği kadın değil zaten böyle bir sözü kendisi baskı yapmadığım halde verip üstüne neden yapmıyorsun demeden konusunu açıp iş yapmaya gelince de yan çizmesi. Gerek yoktu zaten güveniyordum gereksiz işkillendirdi beni

E o zaman barışma ya ne tatava yapıyosunuz burda

Hem aşırı toksik saçma sapan bir düşünceniz var ama sonuna kadar adamı haksız görüyorsunuz, hem de çıkıp burda barışayım mı diye soruyorsunuz yorum yapanlara da habire hala adamı kötülüyorsunuz

Bu ne be

O dönem ona da anlatmıştım olayım o abla dediği kadın değil zaten böyle bir sözü kendisi baskı yapmadığım halde verip üstüne neden yapmıyorsun demeden konusunu açıp iş yapmaya gelince de yan çizmesi. Gerek yoktu zaten güveniyordum gereksiz işkillendirdi beni
siz sevıyorsunuz anlaşılan hem her yönden yaptığını onaylamıyorsunuz hem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz hemde barışsam mı die aklınızda soru işareti var .

Barışmayın

Benim eski sevgilim bugün bana ulaştı. Konu çok saçmaydı ama bana önceden yaptıklarını sormak istedim. Önceden bana bir konuda gaza geldi galiba bilmiyorum "ben senin için instagramda kız kardeşime kadar çıkarırım" Demişti. Ben tabi o dönem böyle bir şey istemedim hatırlamıyorum ama birden böyle dedi. Sonra 2 3 gün geçti yapmamıştı sonra olay söz tutmaya gelince yapayım bari demişti. Ama üstüne ben şimdi tüm kadınları çıkarırsam tek sen kalacaksın oda aşırı dikkat çekecek herkes profiline gircek bende rahatsız olcam demişti bende ne alaka demiştim. Neyse birçok kişiyi çıkardı ama bir kadını çıkarmadı akraba dışında. Dedim bu kim vs dedi ki eski çalıştığım yerdeki bir abla beraber çalışırdık yaşını bilmem ama ablam gibi onu biliyorum demişti. Neyse işte sonradan takip ettiklerinden çıkarmıştı ama kadın hala onu takip ediyordu. 2 3 dk bekledim çıkarcak mı diye çıkarmadı bende laf ettim gözümü boyamak için neden böyle yapıyorsun. Ben büyük konuştum söz verdim ama çıkarmak istemiyorum deseydin ben zaten sorun etmezdim demiştim. Yarım yamalak yapacaksan anlamı yok birde bu kadını instadan çıkarınca iletişim kopmuyor ki numaradan yazmicanı nerden bilicem ben farkında değil miyim gibi şeyler konuşmuştum o zamanlar. Neyse işte sonradan görmedim gözümden kaçmış olabilir diye yaklaştı olaya sonra kaç kere aramıştı asla dinlemeden hayatımdan çıkarmıştım. Sonradan da hatırladığım kadarıyla birkaç kişi eklemişti o kadın var mı yok mu bilgim yok. Önemli olan bu değil sözünü tutmamasıydı. Hatta kadına yaz beni anlatsın vs diyordu bana. Ben engelledim hayatımdan çıkardım o dönem. Bugünde yazınca aklıma takıldı böyle biriyle yeniden barışılır mı?
Ay cok yorucusunuz harbi diyorum bak güven yoksa bir iliski temelsizdir

Ciktiginiz kim brad pitt in amca oglu mu herkesi potansiyel metres yerine koymussunuz sanki herkes sizin sevgilinizin pesinde

Yada yaslar 17

Benim eski sevgilim bugün bana ulaştı. Konu çok saçmaydı ama bana önceden yaptıklarını sormak istedim. Önceden bana bir konuda gaza geldi galiba bilmiyorum "ben senin için instagramda kız kardeşime kadar çıkarırım" Demişti. Ben tabi o dönem böyle bir şey istemedim hatırlamıyorum ama birden böyle dedi. Sonra 2 3 gün geçti yapmamıştı sonra olay söz tutmaya gelince yapayım bari demişti. Ama üstüne ben şimdi tüm kadınları çıkarırsam tek sen kalacaksın oda aşırı dikkat çekecek herkes profiline gircek bende rahatsız olcam demişti bende ne alaka demiştim. Neyse birçok kişiyi çıkardı ama bir kadını çıkarmadı akraba dışında. Dedim bu kim vs dedi ki eski çalıştığım yerdeki bir abla beraber çalışırdık yaşını bilmem ama ablam gibi onu biliyorum demişti. Neyse işte sonradan takip ettiklerinden çıkarmıştı ama kadın hala onu takip ediyordu. 2 3 dk bekledim çıkarcak mı diye çıkarmadı bende laf ettim gözümü boyamak için neden böyle yapıyorsun. Ben büyük konuştum söz verdim ama çıkarmak istemiyorum deseydin ben zaten sorun etmezdim demiştim. Yarım yamalak yapacaksan anlamı yok birde bu kadını instadan çıkarınca iletişim kopmuyor ki numaradan yazmicanı nerden bilicem ben farkında değil miyim gibi şeyler konuşmuştum o zamanlar. Neyse işte sonradan görmedim gözümden kaçmış olabilir diye yaklaştı olaya sonra kaç kere aramıştı asla dinlemeden hayatımdan çıkarmıştım. Sonradan da hatırladığım kadarıyla birkaç kişi eklemişti o kadın var mı yok mu bilgim yok. Önemli olan bu değil sözünü tutmamasıydı. Hatta kadına yaz beni anlatsın vs diyordu bana. Ben engelledim hayatımdan çıkardım o dönem. Bugünde yazınca aklıma takıldı böyle biriyle yeniden barışılır mı?
Aklı varsa o sizin gibi biriyle devam etmez. Sevgiliniz diye sosyal bir çevresi olamaz mı ya insanın? Mağaradan mı çıktınız anlamadım ki

Back
X