Bu konuda hiç bir fikrim yok

Şu "buldumcuk" diye tabir ettiğiniz kadınlardan ne farkınız kaldı acaba merak ediyorum.
O 15 kız sizin sevgilinizi kapıp götürmez.
Yaa götürmez isterse de götürsün benim konum farklı ben adamı tanımaya çalışıyorum Bn kendimi düşünüyorm niyetini çözmeye çalışıyorum yol yakınken dönmek istiyorum bağlanıp üzülmemek için tanımadığı insanlar neden takibinde yani bnde mi anormallik var herkes bnaa saldırıyor da

Yaa götürmez isterse de götürsün benim konum farklı ben adamı tanımaya çalışıyorum Bn kendimi düşünüyorm niyetini çözmeye çalışıyorum yol yakınken dönmek istiyorum bağlanıp üzülmemek için tanımadığı insanlar neden takibinde yani bnde mi anormallik var herkes bnaa saldırıyor da
Kimse size saldırmıyor ki? Sizi ilgilendirmez diyoruz kısaca.

Tanımadığım insanlarla takipleşiyorum efendim. Sosyal medya çevrem var ve onlardan yeni şeyler de öğreniyorum. Karşı cinsten arkadaşlarım ve inanır mısınız aramızda hiç c*insel s*eks falan da olmadı. :işsiz: Medeni insanlar gibi konuşuyor, şakalaşıyor sonra da olaysız dağılıyoruz.
Cinsel seks olmaması guzel bısey🤣😍

Ya öyle okul arkdasşı olduğunu sanmıyorum yaşları küçük ve farklı illerden arkadaşı olsa iilaki anlayış gösteririm

İlla okuldan arkadasi olmak zorunda degil. Herkes arkadaslariyla ayni yaşta ve ayni sehirde olmak zorunda degil suan ben butun arkadaslarimla farkli sehirlerdeyiz bazisi da yurtdisinda ama bu bizim gecmisimiz oldugunu degistirmiyor.

Buralar karışmış hjhjhjsjsjsj herkes herkese bir şey söylüyor, kim kime ne demiş belli değil :KK53:
Cinsel seks olmaması guzel yazdım senın yazdıgına istinaden, konusahıbı de ıkı taraf isterse olur neden olmasın dedi. finethanksandyou finethanksandyou nun olmamıs, olaysız dagılmıslar dedım bende 🤣🤣🤣🤣

İlla okuldan arkadasi olmak zorunda degil. Herkes arkadaslariyla ayni yaşta ve ayni sehirde olmak zorunda degil suan ben butun arkadaslarimla farkli sehirlerdeyiz bazisi da yurtdisinda ama bu bizim gecmisimiz oldugunu degistirmiyor.
Ama bunların geçmişi yokkkkk amaa gelecekleri olmayacağı anlamına gelmiyor

Cinsel seks olmaması guzel yazdım senın yazdıgına istinaden, konusahıbı de ıkı taraf isterse olur neden olmasın dedi. finethanksandyou finethanksandyou nun olmamıs, olaysız dagılmıslar dedım bende 🤣🤣🤣🤣
Ay bi espiri yapayım dedim cümle alem benim sıkıcı s*eks hayatımı konuşuyor :olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
ÖZEL DEĞİL GENEL GENELLLL hjhjfjfjfjjdj

He yaa öyleymiş biz bilmiyorduk teşekkürler hatırlatma için
Yazdığınız şeyi okuyunca bana burdan bilmiyormussunuz gibi gelmişti .biliyor olmanıza çok sevindim . İnsanlara agresif cvplar yazmak yerine yazdıgınız konuyu tekrar okuyun dışardan nasıl gozuktugunuzu bir düşünün derim . İyi geceler

Back
X