- 12 Aralık 2019
- 100
- 222
- 18
- 31
- Konu Sahibi Combativeenemy
Yaşlar 12 mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok 2Yaşlar 12 mi?![]()
Okey baby mevzu anlaşıldısadece şu aşamada değil, hangi aşamada bunu derseniz diyin koşarak uzaklaşması gerekir.
sevgili veya eş olmak zincirlerle kenetlenmek değildir.
sosyal medyada ekli olan her karşı cinste potansiyel "yazışacak" insan değildir.
siz günlük hayatınızda, işinizde hiçbir erkekler muhabbet etmiyor musunuz ? sosyal medyanızda ekli erkekler yok mu ?
Okey baby mevzu anlaşıldı
Ne komik ne komik konu buralara nasl geldi acaba1 haftada bu taleplerle gidiyorsanız 1-2 yıl geçtikten sonraki talepleri tahmin edemedim bilesırf ortamda kadın var diye işinden istifa etmesini falan isteyecek olmayın da ilerde
![]()
Fazla merak iyi değildir tatlımay ne anladınız çok merak ettim
İyi geceler kafa bulmadım alacağım öğütleri aldm benle kafa bulmaya çalışanlara cevap veriyorm sadeceaa gene konuyu ciddi şekilde yazıp sonra bütün üyelerle kafa bulmaya çalışan bir konu sahibi..
şimdi bu başlığı sakince yere bırakıp uzaklaşıyorum..
İyi akşamlar hanımlar uzun bir süreçten sonra tam anlamıyla kafamda bir ilişkiye hazır olduğumu hissettim ve kısa Bi süredir bana yazan cocuğun teklifini kabul ettim bende güvensizlik hat safhada olduğu için temkinli yaklaştım ilk görüşmemiz gayet iyiydi bnde cocuğu beğendim vee o günün sonunda olumlu olduğunu söyledim karşı taraf Bayadır istekli olduğu için o günden sonra çıkmaya başladık yani yeni sayılır 1 haftadır sevgiliyz 1 aydrda konuşuyoruz cok ilgili alakalı her an her saniye yazıyor arıyor gelecekten falan bahsediyor amaa tabi cok yeni ilk başlarda böyle olur bnse cok iyi elektrik aldm ondn gayatte yakışıklı kibar +romantik kısasa bn kıskanc bir insanım eğer Bn bununla görüşüyorsam benden başka bir kadınla gönül bağı şu bu sosyal medyasnda olmasın istiyrom bunun instgramı herkese acık ve 15 e yakında kz varr tüm herkse görünmesini kapatmasını ve o kızları takipten ckkarmsını istesem benden uzaklaşır mı ne düşünür şuan için cok mu erken böyle davranmak için sizce???
İyi geceler kafa bulmadım alacağım öğütleri aldm benle kafa bulmaya çalışanlara cevap veriyorm sadece