- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
Olan çocuğa olmuş ne diyelim. Siz konustugunuzu söylemeyin. Kabak size patlar. Geodal kaçmasına yardım ettiye döner olay.Evet var bir çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olan çocuğa olmuş ne diyelim. Siz konustugunuzu söylemeyin. Kabak size patlar. Geodal kaçmasına yardım ettiye döner olay.Evet var bir çocuğu
Şuan dedikodular şüpheler var ama net bir bilgi yokHaber var mi?
Bırakıp gittiçocuk nerede peki şu an? yanında mı götürmüş bırakıp mı gitmiş
Bırakıp gitti
O gece sohbet sırasında bak bir yavrun var onu düşünmelisin dediğimde
Bana çocukta onların olsun istemiyorum dedi
Tabi ben bunu öfkesine oanki kızgınlığına bağlamıştım
Olan olmuştu ailesinin ona yaptığını bebeğine ödetmemesi gerekirdi diye düşünüyorum22 yaşında (ki çocuğu olduğuna göre evlendiğinde daha da gençti) 42 yaşında biri ile zorla evlendirirlerse olacağı o. ne biçim aile bu.
Bu ne biçim bi insan. Hiç acımadım su an ona evlilik öncesi ne yaşadıysa. Niye doğurdu o yavruyu. Şimdi kaçtığı gibi kaçsaydı ya evlenmek istemiyorum diye. Bırak yaaa pislik bencil. Yalancı. Cocugu olmayan o kadar güzel anne olacak insan varken bunun gibiler anne olmasınBırakıp gitti
O gece sohbet sırasında bak bir yavrun var onu düşünmelisin dediğimde
Bana çocukta onların olsun istemiyorum dedi
Tabi ben bunu öfkesine oanki kızgınlığına bağlamıştım
Şuan senin kadar sivri olmasamda bende öfkeliyimBu ne biçim bi insan. Hiç acımadım su an ona evlilik öncesi ne yaşadıysa. Niye doğurdu o yavruyu. Şimdi kaçtığı gibi kaçsaydı ya evlenmek istemiyorum diye. Bırak yaaa pislik bencil. Yalancı. Cocugu olmayan o kadar güzel anne olacak insan varken bunun gibiler anne olmasın
Banane zaten konuyu açarken bu boyuta gelebileceğini düşünmemiştimsana ne sana ne ogullarinin yoklugunu sakliyorlar felan iftira kizin size soylediklerinde hic bir sey yok depresyonda birinin rahatlikla soyleyebilecegi laflar
Canına hiç birşey olmamış senden benden sağlıklıCanına bir şey olmuş mudur diye düşünmek yerine,onunla mı kaçtı bununla mı kaçtı diye dert ediyorlar ayıp ya.İnşallah başına bir iş gelmemiştir.Arada 18 yaş fark olan adama nasıl veriyorlar zorla gencecik goncayı.Aklımı yitiricem az kaldı.
geodal, boşver olaydan uzak kalmanda yarar var, 22 yaşında bir çocuğun sonunu düşünmeden attığı adımlara öfkelenme, küçük evlenmiş, eşi ve ailesi çok iyi insanlar olsalar da kız gerçek bir aşkı bilmeden cahil denecek yaşta evlenip anne olduğundan duygu karmaşası yaşaması normal, şu anda kendini içine soktuğu durumun hatalı olduğunu ileri de anlar, şahsi fikrimdir ve varsayımdan ibarettir, bence bu kız rahat ederim, kendi hayatımı yaşarım, anne babama eyvallahım olmaz deyip kendi isteğiyle evlenmiş olabilir, aile baskısıyla değildir bana kalırsa ama dediğim gibi yaş küçük olunca verilen kararlar sağlıklı olmuyor, sonradan çocuktu, sorumluluktu, kocaydı derken bunalıma girmiştir, o yaşlarda bazen bir bakış, bir tatlı söz, bir yakınlık duyguları alt üst edebiliyor, ben hepsine üzüldüm ama bu durumdan en çok bebek etkilenecek.Şuan senin kadar sivri olmasamda bende öfkeliyim
O gece resmen günah çıkarmış bana
Eşi ve eşinin ailesi yıkılmış durumda adam çocuğunu görmeye dayanamıyor ağlıyor
Mune tavsiyelerin değerli benim için dikkate alacağımgeodal, boşver olaydan uzak kalmanda yarar var, 22 yaşında bir çocuğun sonunu düşünmeden attığı adımlara öfkelenme, küçük evlenmiş, eşi ve ailesi çok iyi insanlar olsalar da kız gerçek bir aşkı bilmeden cahil denecek yaşta evlenip anne olduğundan duygu karmaşası yaşaması normal, şu anda kendini içine soktuğu durumun hatalı olduğunu ileri de anlar, şahsi fikrimdir ve varsayımdan ibarettir, bence bu kız rahat ederim, kendi hayatımı yaşarım, anne babama eyvallahım olmaz deyip kendi isteğiyle evlenmiş olabilir, aile baskısıyla değildir bana kalırsa ama dediğim gibi yaş küçük olunca verilen kararlar sağlıklı olmuyor, sonradan çocuktu, sorumluluktu, kocaydı derken bunalıma girmiştir, o yaşlarda bazen bir bakış, bir tatlı söz, bir yakınlık duyguları alt üst edebiliyor, ben hepsine üzüldüm ama bu durumdan en çok bebek etkilenecek.