Merhabalar.Merak ettiğim için sormak istiyorum.Şimdi ben çok yakın bir zamanda reşit oluyorum.Bir partinin gençlik koluna katılmak istiyorum(Konum siyasete çekilmesin lütfen,bakın hiçbir isim belirtmiyorum.)Yani merak ediyorum,bir partinin gençlik kollarında benim gibi 18 yaşında olan kişiler de olur mu?Mesela ne yapılır,fikirler tartışılır mı,görev verilir mi?Yani sonuçta 18 yaşındayım,ağır görevler yüklenemem.Fakat fikirlerimi belli çerçevelerde tartışmak istiyorum.Kendime biraz özgüvenim gelir diye de düşünüyorum.Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?Buralara katılmanın koşulları neler?
Ya da mesela parti kolu olmasa da,böyle kendi ideolojime göre fikirlerimi uygarca tartışıp paylaşabileceğim,benim yaşımda insanlardan oluşan gruplar yok mudur acaba...Yani elbette yasal olan gruplar,yerler olmalı.Böyle şeylerin biz gençleri özgüven sahibi yaptığını düşünüyorum.Sizin fikirleriniz?
Ya da mesela parti kolu olmasa da,böyle kendi ideolojime göre fikirlerimi uygarca tartışıp paylaşabileceğim,benim yaşımda insanlardan oluşan gruplar yok mudur acaba...Yani elbette yasal olan gruplar,yerler olmalı.Böyle şeylerin biz gençleri özgüven sahibi yaptığını düşünüyorum.Sizin fikirleriniz?