Bu konular açıldığında cevap veremiyorum

cikocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
364
1.149
113
Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :(

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :(
Evlilik su yasta bu yasta diye planlanarak olacak birsey değil. Ayrıca yaşınızda hiçbir sey yok yahu cok gencsiniz =) Hayatın keyfini cıkarın zamana bırakın bu işleri de. Birsey söylediklerinde de bir kez cevabını verirseniz bir daha söz konusu olmaz.

Bence sizin yasınızda degil cevrenizde sorun var.

Ne varmıs 31 yasında? Ayrica 31 yasındaki bi kadının 29 yasındaki bi erkekle olmasında ne var? Tam tersi cinsiyet olunca 30 yas farkına bile normal bakıyor nedense bu bakış açısı 🙄
Ayrıca inan insanlar konusmak icin konuşuyor ve sacmalıyor. Banada benden 2-3 yas buyuk insanlar hemen ay küçükmüssünnn diyor. 28 yasındayım kendi 30 beni ufalda cebime gir yapacak 🤭
Siz bakmayın bos konusanlara😊

30 yaşında eşimle tanıştım. 31 de evlendim. Ondan sonra iki çocuğum da oldu. Millet alışmış tabi kızları erken evlendirmeye "ohh 30 mu" diye gözleri açılır öküzlerin. Hic aldırma. Yalnis insanla 20 yaşlarında evlenmektense, doğru insanı 30 dan sonra bulmak daha iyidir.

29 yaşındaki biri 31 yaşındaki biriyle gayet tabiki evlenebilir. Arada çok uçurum varmış gibi densiz densiz konuşan kişinin lafını takmayın bile. Kadınlara karşı bu kadar ezici bir yaklaşımı, çok saçma ve cahilce buluyorum. Size bunu söyleyen şahıs, söz konusu kişi 31 yaşında, siz 29 yaşında olsaydınız, yine böyle düşünüp, böyle konuşacakmıydı. Tabiki hayır. Onun için kendinizi üzmeyin. Hayırlı biriyle karşılaşıp, sizde yuva kurarsınız inşallah.

Takmayın kafanıza benim kuzenim şuan 33 yaşında bekar, ama 23 dese kimse şaşırmaz. Bir kere şort giymiş saçlarını bağlamış annesi babasıyla minibüse binmişler para uzatmışlar, şoföre para veren kişi iki tam bir çocuk demiş 😂😂 anlatırlar hala güleriz. kendisi bakımlı da birisi çok küçük gösteriyor ve daha yeni nişanlandı 2 ay falan oluyor yaza da evlenecek. Bence küçük göstermeniz daha bir avantaj, 30 yaşındaki bir erkekle çok rahat evlenebilirsiniz hiç de göstermezsiniz yanında. Ve kısmetinizi eminim bulursunuz etrafta kendini yıllarca işine vermiş evlenmemiş birsürü 30 lu yaşlarda erkek var eminim çıkar karşınıza seveceğiniz birisi.

Yok ya 29 yasında kendine hayat arkadası bulamayıp yeğenini devreye sokan erkekler bana cekici gelmiyor ezik geliyor. Yaslarımız uysada ben istemem dıyıverın.
Böyle dusunmesenız de, boyle dıyın.
İsine baksin herkes. Millete kaldı koca bulmak patavatsızlar.
Ayrıca gençsiniz.

Ay ne densiz bı insanmış o sizi 29 yaşındaki yeğenine layık görmeyen. Siz adamdan 10 yaş küçük olsanız olsun erkeğin büyük olması iyidir diycek ama. Böyle insanlarin laflarını mi takiyosunuz allaskina. Siz önce kendinizle barismalisiniz, kaç yaşınızda olursanız siz sizsiniz, evlenmek zorundasiniz ya da 30lu yaşlarında evlenemezsiniz diye bişey yok. Ben olsam o adama "o da yegeninizin kaybı, ben yaşımdan gayet memnunum" derdim.

Erkeklerle kadınların Ortadoğu-Asya bölgelerindeki eşitsizlikleri...
Onlar için kendilerinden 20 yaş küçük birine aşık olabilme, 30’lu yaşlarda evlenirken 10 yaş genç arama, 5-6 yaş farkı ise ideal olarak görüyorlar. Belki bu forumdaki kadınlar bile oğulları, kardeşleri vs için bu kriterleri içten içe istiyorlardır. Ama gelelim kadın için mal muamelesi de aynen devam ediyor.
Sizin erkekten 2 yaş büyük olmanızı dert eden kro iş arkadaşınız zaten gitsin, köyden gözü açılmamış kız alsın.

Anaammm 31 yass :KK200: :halay:ne kadar gencsin aslinda bir bilsen.cevreni degistir.degistir o basiretsizleri..cok guzel bir yastasin arkadasim.sakin haa.daha her seyin cok basindasin.ay ne sacma insanlar onlar yaa.yok artik yaaa ama ne sacmalamislar!!!ustume alindim yemin ederim kesin ben olsam mezar tasimi seciyor olurlardi.31 yas cok genc cok guzel bir yas.daha yolun en basindasin.insani zorla sendroma sokucaklar bak!durup durup kiziyorum.son zamanlarda boyle konulari cok okuyorum.30 lu yaslar cok guzel bozma moralini ne olur:KK200:

Bodur tavuk her daim piliçtir 😜 neyse cinsiyetci bir atasözüydü tabii ki bu ciddiye alıp eksilemeyin. Bence bu cevreden kaynaklı bir de özgüvenle. Siz güzel akıllı olduktan sonra kimin ne dediği önemli değil. Afedersiniz ama b.. yesinler. Yaşi kücük diye evlenip kafalar uymayınca ayrılıyorlar.

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:
35 yasimda kendimden 2 yaş küçük bir yakışıklı ile evlendim. Canınızı sıkmak için çok gencsiniz

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:

Ben de 88liyim bekarim son sevgilim de bana 91liyim diye yalan soyledi ama sonradan Fark ettim ki 92liymis :D :D hicbir sekilde bekarligi kafama takmiyorum takmali miyim bilmiyorum bu konulardan sonra takmali miyim diye iki saniye duruyorum sonra diyorum ki yok ya takmicam.

Arkadaşlar selam

Sen baştan söyle ben onun ablası sayılırım diye o zaman şaşırmazlar

Back
X