Bu konular açıldığında cevap veremiyorum

kıyamam sana ben ya lütfen kendini kötü hissetme yaşında hiçbir şey yok nice 30 35 yaşında olan erkekler var mis gibi valla. inşallah karşına onlardan biri çıkar gül gibi geçinir gidersin üzülme bu yüzden değmez kendini üzmeye.

Ben de 5 yaş küçük bir bebeyle tanıştım. Sehrimi gezdirmek için buluştugum bir turistti. Ama inci dişler sarı saçlar maviş bir göz. Taş gibi çocuktu vallahi🤤🤤
Beni de kendi gibi öğrenci sandı. Dedim ne öğrencisi? Ben 28 yaşındayım.
Sonra durup durup 'sen 28 misin?' 'nasil 28 olabilirsin?' 'cok genç duruyorsun' 'hic gostermiyorsun' deyip deyip durdu. Ben de gözlerimi devirerek "bana annenin arkadaşı gibi davranmayı bırak. Hala genç ve güzelim" diye dalga gectim.
Genelde tepkim bu oluyor. Yaşımı seviyorum:)
Bu bebeyle de bir flört dönemimiz oldu sonra onu ülkesine uğurladım. Birkaç hafta sonra doğum günüydü, hey_buyudun! Beş sene sonra seninle esitlenecegiz (tabii ben genç ve güzel kalmaya devam edersem) ile başlayan bir mesaj atmıştım :)
Yaş konusu sen problem edersen problemdir bence. Yoksa biri ha 31 yaşında ha 28
O üç sene hayatın sillesini yemediyse çok da etkilemez insanı.
Benim 23 yaş halimle 28 yaş arası halim arasında bir kırışıklık bile fark yok mesela. Sadece artık spor yapmaya basladim-tahtagöt değilim😅daha çekici bir fiziğim var.
Sen de yaşını sev. Sana üstten bakana sen de bak. Böyle diyenlere ne Dicem diye düşünme. Onların kardeşine mi kaldın sanki???

boyle diyen insanlara evlenmek istedigimj kim soyledi ki size diyebilirsiniz.
31 gec bir yaş değil ki. olgunlastiginiz tam olarak ne istediginizi bilecek daha saglikli kararlar verecek yaştasiniz
ben 28 yasimda evlendim simdi 34 yasimdayim bazen dusunuyorum deli cesaretiyle evlenmişim etrafimdakilerde 28 yasi cok buyuk gormus olmaliki ya kizim sen napiyosun bi kendine gel bi dur iyice dusun dememis
onemli olan evlenmek degil hayatini surdurecegin insani doğru secmek ve evlenmenin yasla hic alakasi yok

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:
Valla ben de cok yanlış kararlar verip acılar çektim ilişki konusunda ama hayatımın aşkıyla 31 yaşında tanıştım 32 yaşında evlendim .... üstelik eşim benden 6 ay küçük 😬 eskiler zengin olursun derlermiş 😂😂 hayattaki en büyük şansım o ailemle beraber .... kader ve açık fikirli olmakla ilgili hersey ....

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :(
Saka mi bu.31 yasta ne var gencsiniz .Hem 29 yasinda biriyle arada ucurum mu varmis;) Bu insanlar ne acayip. Ben 33 yasimda evlendim esim benden 3 yaş kücük ve 10 senedir evliyiz, mutluyuz. Gercekten gülün gećin. Sevgi,saygi dolu bir beraberlik dilerim

Erkeklerde artık zaten 20..25 de evlenmiyor.30.40 .. normal yani yaşınız. Birde 20li yaşlarda daha basit düşünüyoruz.yaş ilerledikçe kriterlerde değişiyor o yüzden evlilikte zorlaşıyor bence..

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :(
Bu zamanda 31 geç bir yaş değil. Ayrıca o kişilerin terbiyesizliğim yaşını sormuş öğrenmiş. Geri kalan içinden düşünmesi gereken kısmı nasıl bir patavatsız yüzüne söyler ki.

29-31 gayet oluru olan yaslar, arada sadece 2 yas fark var.

bana 25lik bebe yazildi yani ben ne yapayim oleyim mi :olamaz:
25 lık bebe bana yazılsa havamdan yanıma kimseyi yaklastırmazdım ne öleceksin 🤣
Bır cay icseydın keske... 🤣

Konu sahıbı gencecık kadınsın, o kadının bulacağı talibe kalmadığına emınım. Oyuzden bu tur insanları anında boz.

25 lık bebe bana yazılsa havamdan yanıma kimseyi yaklastırmazdım ne öleceksin 🤣
Bır cay icseydın keske... 🤣

Konu sahıbı gencecık kadınsın, o kadının bulacağı talibe kalmadığına emınım. Oyuzden bu tur insanları anında boz.

Turk erkekleri berbat gercekten

Benden 5 yas buyuk herif eee senin de yasin var stilinden bir seyler demeye getirdi sanki kendi 25lik delikanli haspa .... ben de kendi derdine yan 5 sene sonra 40 olucaksin andropoz kafana vurcak dedim
o yazilan bebe de Avrupali zaten gayet de yakisikliydi Allahima kitabima :olamaz:

Bende 28 yaşında evlendim çevremde herkes evlenmişti. Üniversite zamanlarımda bende birisine gereksiz zaman ayırmıştım olmadı Allahtan olmamış sonra eşimle tanıştım. Bazı şeyler geç olsun güzel olsun. Ayrıca kime göre geç... Eşimin kardeşinin arkadaşı da bizden bi hafta evvel evlendi benden 8 yaş küçük o da bana garip geliyo o kadar küçükken evlenmek

Arkadaşlar selam

Oooo 29 yasindaki yegeni cok kucukmus kiyamam. Alamaz o seni sen baksana ohoo 😂 saka mi bu. Arkadasiniz bilerek mi soyluyor acaba. Alti ustu 2 yas yani. Yasli falan degilsiniz. Evlenmek icin uygun yaslar 30lar bence. Ne istedigini bilen karakteri oturmus insanlarin iliskileri daha mutlu olabilir. Bir de bence dusunmeyin, cunku dusunmezseniz rahat olursaniz istediginiz seyi hayat size daha kolay getirir

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:
Sadece zaman gerekiyor bekle ve üzülme Allah sana güzel bir kısmet seçiyor bence ozaman iyiki bu yaşa kaldım diyebilirsin 😇

Arkadaşlar selam

Saçma sapan laf konuşmaktan aciz acaba bu lafı söyleyince karşımdaki insanı kırar miyim üzer miyim diye düşünmeyen bu gibi insanların lafını kâle alıp üzülüp psikolojinize zarar vermeyin her sey nasip kısmet su hayatta
Ayrica Herkes 20 li yaşlarda evlenecek diye yazılı bir kanun kural yok sizin için hayırlı olan kişi henüz karşınıza çıkmamış sizin bekarliginizin yasinizin kaygısı onlara mi kalmış herkesin istedigi gibi biri hemen şak diye cikmiyor günümüzde sizin yaşiniz abartıldığı kadar büyük yaş değil sikmayin canınızı

Yaşım 43, eşimden 4 yaş büyüğüm, iki tane çocuğumuz var, ilkini 27 diğerini 41 yaşında doğurdum.
O yanınızda çok bilmiş konuşan boş insanlara :

"O sizin dediğiniz sadece istatistik, gerçek hayat hesap işiyle uğraşmaz.
Yaşımdan da görüntümden de çooook memnunum!"

Mutluluklar :halay:

herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum. Sizlerinde söylediği gibi kendime güvenmem ve kimsenin dediğine aldırmadan yaşamalıyım. Birazda hazır cevap olma konusuna çalışmalıyım :) sabah işe giderken yorumlarınızı okudum ve enerji dolu başladım güne 😍 çok iyi geldiniz 🥰🥰

Back
X