Bu konular açıldığında cevap veremiyorum

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:
Her konuya yorum yazmam ama buna yazacağım. Bence siz değil onlar utansın. Eski iş yerimdeki kadın şefim eşinden 4 yaş büyüktü. Ne var bunda dünyanın sonu mu aç mı kaldılar evsiz mi kaldılar. Üç tane de kızları vardı. İnsanları anlmıyorum. Yaş nedir sadece bir sayı. Bunu da en çok yaşı büyük insanlar yapıyor ya ona şaşırıyorum

Ayy gö..m demek geldi içimden size o lafı söyleyen kişiye. Kendi eşini başkasına seçtiren biriyle zaten işim olmaz deseydiniz keşke. 31 yaş muhteşem bi yaş. Asla üzülmeyin harika bir insan çıkacak karşınıza inşallah.

Arkadaşlar selam

31 yaşındayım. 20li yaşlarımı bekleyerek geçirdiğim kişiyle düğüne 2 ay kala ayrıldık zor bir süreçti. Tam toparlandım dedim saçma bir kişiyle 6 ayımı daha harcadım. Sorun şu ki çevremdeki insanlar birileriyle tanıştırmak istiyorlar yaşı duyunca gözleri açılıyor. Yaşımı göstermiyormuşum. Bugün yine aynısı oldu. İşyerinde birisi durup dururken kaçlısın dedi hiç düşünmeden söyledim. Cevap oooo sen çok büyükmüşsün yeğenime düşünmüştüm seni ama olmaz o 29 yaşında dedi. Yaşımdan çekinir hale geldim ve hiç cevap veremedim. yaşım konusunda insanların tepkisine üzülüyorum ve bir şey diyemiyorum. Sanki 60 yaşındaymışım gibi bir tavıra geçiyorlar. Benimde planlarımda bu yaşta bekar olmak yoktu ama seçtiğim insan yanlışmış çok geç anladım geçen zamanında getiremiyorum böyle konuşmalar oluncada kalakalıyorum :KK43:
Merhaba, bence çevrenizden aldığınız tepkiler yüzünden üzülüyor ve geçmişinizden pişmanlığınızı gittikçe katlıyorsunuz. Sizden küçüğüm belki, bu yüzden yüzeysel konuşuyor olabilirim. Ama bu durum üzülmenizi gerektirmemeli bence. Herkes konuşur, sizi birilerine yakıştırmaya çalışır. Hayat sizin, psikoloğumun deyimiyle ''böyle muhabbetlerde nüktedan olun, kimseyi incitmeden hayatınızın onları ilgilendirmediğini belli edin''. Yaş değil, sizin aşka ve evliliğe hazır bulunduğunuz zaman önemli. :)

Aman hic takma yasa baskalarinida bosver bende yasimi gostermem tamam evliyim ama kocamda benden 1 yas küçük takma insanlarin yaşına laf soylemesine hatta izin bile verme buna

canım takılma böyle şeylere ,ben mesela genelde yaşımın üstünde gösteriyorum şişko olduğum için :) 24 yaşındayım , bir kaç ay önce biri en az 30 gösteriyorsun demişti . Biraz yıkıldım ama ölmedim olabilir böyle şeyler üzülme :) Ben kocam olacak adamla 40lı yaşlarımda tanışacağım büyük ihtimal öyle hissediyorum ashgsshjsjsj

Benim zaten teyzesinin kız aradığı 29 yaşındaki bebekler ilgimi çekmiyor deseydiniz keşke. İnsanlar çok çok hadsiz. Yaşınız da hiç bir şey yok ki göstermiyormuşsunuz da. Hiç aldırış etmeyin böylelerine klasik eski kafa işte.

Back
X