Arkadaşınız neler konuşuyo biliyomusunız belki fikir olur banada :)ay yoksa benim arkadasimlami yazisiyorsun dermisim. oda ayni durumda da. neyse. nasilsin falan diye konusmaya basla. ben boyle cekiniyorum diye devam et.
İşte yapısal olarak çekingen olduğum için oluyo böyleBir iyi akşamlar, merhaba demenin ne zararı olur yahu..
De gitsin..
Muhabbeti güzel olmayan insan manken gibi olsa etkilenmem valla..
Belkide olabilir. Arkadaşım resmimi gösterdiğinde beğenmiş konuşalım demiş ama bilmiyorum kiBence yazma bekle. Belki begenmedi resimden seni?
ama benim arkadasim erkek ne yazdigina bakmiyorum ama pirt pirt kizlarla yazisip duruyor. ama yanlis anlamayin cok duzgun bir cocuktur. evlenme niyetinde ama bir turlu aradigini buladi. ben bu tur yazismalara karsi degilim. arkadaslariniz taniyor sonucta. devir teknoloji devri.Arkadaşınız neler konuşuyo biliyomusunız belki fikir olur banada :)
Hehe :)) ya daha tanımadığım için nasıl haraket etsem bilemiyorum, yazsam yine aynı şekilde konu ilerlemez tıkanır diyede yazmıyorumKiz bize de mi yazmican konu sahibi? :)
Nasil icinden geliyorsa oyle yap, kastigina degmez. Kaybedecek ne var.
arkadaşım bir konuşun dedi , aslında aynı şehirdeyiz ama buluşma davetinde bulunmadı henüz. Benden elektirik alamadı belkiNeden whatsaapda falan yazışarak birilerini tanımaya çalışıyorsun ?
İşte yapısal olarak çekingen olduğum için oluyo böylealıştıktan sonra açılıyorum. Ama o kısım olmayacak sanırım muhabbet benle pek sarmadı, sıkıcıyım diye düşünüyor kesin
Bizim konuşmamız çok tıkandıama benim arkadasim erkek ne yazdigina bakmiyorum ama pirt pirt kizlarla yazisip duruyor. ama yanlis anlamayin cok duzgun bir cocuktur. evlenme niyetinde ama bir turlu aradigini buladi. ben bu tur yazismalara karsi degilim. arkadaslariniz taniyor sonucta. devir teknoloji devri.
Kendin ol canim ya. Insanin ozeline mudahele, saygisizlik olmadiktan sonra aklina ne gelirse soyleyebilirsin bence. Ciddi bir iliski degil su an, karsindakini cok onemsemen gerekmiyor. Maksat iki hos sohbet gibi bak olaya.Hehe :)) ya daha tanımadığım için nasıl haraket etsem bilemiyorum, yazsam yine aynı şekilde konu ilerlemez tıkanır diyede yazmıyorum
Biraz fazla kastım galiba konuşurkenKendin ol canim ya. Insanin ozeline mudahele, saygisizlik olmadiktan sonra aklina ne gelirse soyleyebilirsin bence. Ciddi bir iliski degil su an, karsindakini cok onemsemen gerekmiyor. Maksat iki hos sohbet gibi bak olaya.
Konusma tikaniyorsa iki tarafin da payi vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?