Bu konularda tecrübesizim kızlar , nasıl davranmalıyım yardım lütfen ?

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhabalar :)
Ben arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım. Aslında tam olarak tanışmak denmez , whatsapptan yazıştık. Daha çok yeni bir durum ama cuma günü başladık konuşmaya.
Çocuğun görünümünü beğendim, eğitimi ailesi falanda arkadaşımın anlattığına göre iyiymiş. Ama ben çok çekingen birisiyim ve ilk kez tanıştığım insanlarla çok fazla iletişim kuramıyorum çocukla mesajlaşırken konuşmalarımız akıcı olmadı pek , ve ben bir gülücükle konuşmayı sonlandırdım dün istemeyerekte olsa. Yazıcak bişey bulamadım çünkü.
Bugunde ne o yazdı nede ben. Aslında ben yüzyüze bi kerede olsa tanışmak isterdim ama muhtemelen o şuan benim sıkıcı biri olduğumu düşünüyo kızlar. Buluşma için herhangi bir davette bulunmadıda zaten
Benim hakkımda ne düşünmüş diye arkadaşımada sormak istemedim.
Sorum şu ki sizce ona mesaj atmalımıyım? Atarsam neler yazmalıyım :) yoksa ondan mı beklemeliyim? Hani beni sıkıcı bulduysa falan komik duruma düşmek istemiyorum

Neden whatsaapda falan yazışarak birilerini tanımaya çalışıyorsun ?

ay yoksa benim arkadasimlami yazisiyorsun dermisim. oda ayni durumda da. neyse. nasilsin falan diye konusmaya basla. ben boyle cekiniyorum diye devam et.

Bir iyi akşamlar, merhaba demenin ne zararı olur yahu..

De gitsin..

Muhabbeti güzel olmayan insan manken gibi olsa etkilenmem valla..
İşte yapısal olarak çekingen olduğum için oluyo böyle alıştıktan sonra açılıyorum. Ama o kısım olmayacak sanırım muhabbet benle pek sarmadı, sıkıcıyım diye düşünüyor kesin

Kiz bize de mi yazmican konu sahibi? :)

Nasil icinden geliyorsa oyle yap, kastigina degmez. Kaybedecek ne var.

Arkadaşınız neler konuşuyo biliyomusunız belki fikir olur banada :)
ama benim arkadasim erkek ne yazdigina bakmiyorum ama pirt pirt kizlarla yazisip duruyor. ama yanlis anlamayin cok duzgun bir cocuktur. evlenme niyetinde ama bir turlu aradigini buladi. ben bu tur yazismalara karsi degilim. arkadaslariniz taniyor sonucta. devir teknoloji devri.

Kiz bize de mi yazmican konu sahibi? :)

Nasil icinden geliyorsa oyle yap, kastigina degmez. Kaybedecek ne var.
Hehe :)) ya daha tanımadığım için nasıl haraket etsem bilemiyorum, yazsam yine aynı şekilde konu ilerlemez tıkanır diyede yazmıyorum

Ark
Neden whatsaapda falan yazışarak birilerini tanımaya çalışıyorsun ?
arkadaşım bir konuşun dedi , aslında aynı şehirdeyiz ama buluşma davetinde bulunmadı henüz. Benden elektirik alamadı belki

İşte yapısal olarak çekingen olduğum için oluyo böyle alıştıktan sonra açılıyorum. Ama o kısım olmayacak sanırım muhabbet benle pek sarmadı, sıkıcıyım diye düşünüyor kesin

Laf lafı açar.
Bir başla gerisi gelir.

Acayip konu açarım.

Ahhh ahhh bekarken telefondan ne tanışmalarım oldu bee.
Yazıyla aşık ederdim kendime

Ay acayip zevkli yaa!

Hatırladım da çok keyif alırdım.

Mesela iyi akşamlar nasılsın ardından o ne yapıyorsun dedi mi sen de sen ne yapıyorsun dedin burada
bitmesine izin verme..

Neler yapmaktan hoşlanırsın?
Ben de şunu çok severim..

Kendinde en sevdiğin 3 özellik?

Kendinde en sevmediğin 3 özellik nedir?

Hatta doğruluk mu cesaret mi oynayıp tanırdım, alttan alttan kurcalardım ne var ne yok öneririm

Bizim konuşmamız çok tıkandı sonrada ne o yazdı ne de ben

Hehe :)) ya daha tanımadığım için nasıl haraket etsem bilemiyorum, yazsam yine aynı şekilde konu ilerlemez tıkanır diyede yazmıyorum
Kendin ol canim ya. Insanin ozeline mudahele, saygisizlik olmadiktan sonra aklina ne gelirse soyleyebilirsin bence. Ciddi bir iliski degil su an, karsindakini cok onemsemen gerekmiyor. Maksat iki hos sohbet gibi bak olaya.
Konusma tikaniyorsa iki tarafin da payi vardir.

Konuşmanızın icerigine göre değişir, seni illa sıkıcı bulmuştur diyemeyiz. Bazen herşeyin cevabı olmuyor belkide karşındakide çekingen biridir. Bence bugünde bekle yarın yazmazsa Bi iyi günler yazabilirsin mesela

Biraz fazla kastım galiba konuşurken ama evet oda öyle konuşmalar açıp konuyu ilerletmedi. Belkide benden elektirik alamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…