Bu konularda tecrübesizim kızlar , nasıl davranmalıyım yardım lütfen ?

Aslında oda çok soru sormadı bana yani konu açmadı çok fazla konuşmalarımız genelde iş ve okul üzerine oldu. Şuan belkide benden elektirik alamadı diye düşünüyorum

O yazsin trinine girme. Zaten ilk konusmanizda cok konusamamissin cocukla cinsiyeti sebebiyle her zaman seni konusturmak zorunda neden kalsnki. Icinden geliyorsa yaz. Rahat ol sadece. Merak ettigin bisey varsa sor. Karakterini ogrenmeye calis. Nelerden hoslanmadigini sor mesela.

Geçen gün o yazmıştı. Dünde ben günaydın dedim konuşmaya başladık. Olay bu şekilde olunca konular ilerlemeyince sıkıldı mı acaba elektirik alamadımı benden diye düşündüm. O yüzden çekiniyorum

Aslında oda çok soru sormadı bana yani konu açmadı çok fazla konuşmalarımız genelde iş ve okul üzerine oldu. Şuan belkide benden elektirik alamadı diye düşünüyorum
Tanışmak isteyen o değilmiydi? Whatsapp üzerinden elektrik alınmaz zaten tatlım, yüz yüze görüşmek şart. Sende beğendiysen ondan Bi adım bekle, buluşma için

Arkadaslariniza bisey dememis mi? Biraz zaman taniyin o zaman. Ya da arayi sogutmadan gorusme teklifi edin. Belli eder duygularini.

Kendinde en sevdiğin 3 özellik?

Kendinde en sevmediğin 3 özellik nedir?

Hatta doğruluk mu cesaret mi oynayıp tanırdım, alttan alttan kurcalardım ne var ne yok öneririm

Bu sorular cok değişti coook
Simdi insagramdan yoksa faceden profil ozeti çıkarılip ön eleme yapiliyor direk , watsaptan mülakat

Yazmak istiyorsan yaz. O erkek o yazsın düsüncelerini hiç anlamam zaten. Baktın soguk geliyor sana yazmazsın bir daha olur biter.

Bu sorular cok değişti coook
Simdi insagramdan yoksa faceden profil ozeti çıkarılip ön eleme yapiliyor direk , watsaptan mülakat

Hahahahah doğrudur. :)

Faceyi kurcalasan pek çok şey çıkar aslında evet.

Ama bence hem gizliden kurcalamak hem sorgulamak en güzeli

Yazma canim bence bekle bakalim o ne yapiyo emin ol bir seyler hissettuyse ya yazar yada arkadaslarina sorar aslinda sen arkadasina sorabilirsin

Yarın sorucam canım , sormak istemedim pek ama sormak en iyisi:)
Sor ona göre hareket edersin sundan emin ol bir erkek yazmak istrse yazar o yuzden sen hic dusunme yazim diye o yazsin hem sen gunaydin diye yazmisssn tanismak isteyende oymus biraz kossun kosmuyosada kendj bilir de gec

Önce adımı erkk atar..beklee..kaçan kovalanırr

"Shsjxjhag' yaz.
Sonra ay pardon yanlislikla oldu de.

Muhabete yelkenmis olursun boylelikle.

Kızlar son durumu yazayım. Yazdı bana konuştuk ama çok az. Günaydın falan yazıyo sabah konuşuyoruz gün içinde ama çok az konuşma ilerlemiyo. Ama bunun için kendimi suçlamıyorum artık :) çünkü bence beni tanımaya çalışmıyo kişisel sorular sormuyo hiç. Benden elektirik alamadı muhtemelen. O yüzden çok kurcalamak istemiyorum :) buluşmak için bîr davette falanda bulunmadı zaten. Benim için bir hikaye daha başlamadan bitti çok kısmetsizim çok

Canim bende senin yasadigini yasamastim aman bosver olucagi varsa oluyo zaten biz kendimizi üzmekle takmakla kalioruz bos ver o insan icin gic bir sey yapma ywzarsa yazarsin yazmazsa hic sallama

Canim bende senin yasadigini yasamastim aman bosver olucagi varsa oluyo zaten biz kendimizi üzmekle takmakla kalioruz bos ver o insan icin gic bir sey yapma ywzarsa yazarsin yazmazsa hic sallama
Öyle yapıyorum canım , zorlamayla olmuyo elektirik alamadı benden sanırım :)

Aynı şeyi bir hafta önce yaşadım. Bir arkadaşım fotoğrafımı göstermiş, o da beğenmiş ve whatsapp'tan konuşmak istediğini söyledi. Ben de arkadaşıma güvenerek kabul ettim. Başladık konuşmaya ama bir süre sonra kopukluk, ilk merhabayı karşıdan beklemeler, vs. oluşmaya başladı. Baktım böyle gitmeyecek yazmayı bıraktım. Görüşmüyoruz artık.

Huzurumu hiçbir şeye değişmem.

Evet ben de merak ettim, gelişme var mı? :))

İşte yapısal olarak çekingen olduğum için oluyo böyle alıştıktan sonra açılıyorum. Ama o kısım olmayacak sanırım muhabbet benle pek sarmadı, sıkıcıyım diye düşünüyor kesin

Aynı dertten muzdaribiZ canım bende öyleyim boşver hoşlandıysa yazmalı. Bende senle aynı durumdayım şu an :) ama ben bir kez yüzyüze görüştüm. Sonrasında bir kez aradı onda da yanımda biri vardı kısa kestik sonra daha aramadıda yazmadıda. Bakalım bende yazmadım. Yolculuk yapıcaktı sorsam mı dedim nasıl geçti diye ama sormadım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…