Bu konum kimsenin şahsine değil yanlış anlaşılmasın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfen 🙏 ben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen 🙏

Bizi hiç tanımayan insanlara bir derdimizi anlatma gereği duyuyorsak biraz eleştiriye açık olmalıyız.

Günlük hayatta yüzünüze gülünüp arkanızdan söylenen şeyler burada direk yazılıyor genelde ve bence daha gerçekçi

Evet haddi aşan yorumlar oluyor mu evet oluyor onlara da gerekli cevabı verip geçmek lazım.

Sert eleştiri ben de yapiyorum, bana da sert elestiri yapilabilir sorun etmem. Hakaret olmadikca burada cesit cesit insan var sonucta ve bazi konular insanin sinirini bozuyor ama ben artik buraya konu açmiyorum. En son bir sikintim oldugunda Astoria Astoria özel olarak yazmistim sagolsun ilgilenmisti benimle.

Cunku yapilan şey sert eleştiri degil, başka konularda sana gicik olan tipler "A" yazsan atlamaya yer arar oluyor, kendi yapamayacagi şeyleri atip tutup uyduruo yaziyor.
Ben zamaninda buraya anlik öfkelerimi, ailemle ilgili aci anilarimi, bazen de icimi ofkemi döktüm ama artik yapmiyorum. Ufak tefek seyleri yazmiyorum.

Geçen de bir üyeye denk geldim mesela konularini gizlemiş elalemin kocasina, evliligine salliyor halbuki konularimiz gizliyken de okunuyor ama kendi hayatina bakmayip milletin evliligine ne rahat salliyordu konularinin okunmayacagini dusunerek.

Bi de hiç konu açmayinca derdinin olmadigini ilan edenler var ki onlarda bunlarin farkli versiyonu işte.

Ben elestiriyorum ama kendi yapamadigim, yapmayacagim birseyi yazmiyorum en azindan. Keske herkes sert yazsa ama sallamasa...

Konu aciyorsak elestiriye hazir olmaliyiz. Kufurlu bir yazi dili olmadigi surece herkes herkese diledigi yorumu yapar cunku. Size ornekler verebiliriz hatta. 3 cocugum varsa 4.yu yapip ay yoruluyorum dersem yapmasaydin bunca cocugu derler. Kvme cocuk baktirip ustune de begenmiyorsam baktirma o zaman derler. Gecim derdi cekiyorsam ustune de sigara iciyorsam eh kardesim birak sigarayi derler. Kalkip da ne desinler mahmut mu desinler yani.

Ne yapalım mesela ?
Kocası döven ,aşağılayan , ailesini tutan ve karısını yok sayan kişiyle evli kal mı diyelim?
Cidden merak ediyorum sizin bunu neye göre söylediğinizi.
Burada konu açan kadınların hemen hepsi kocasından dertli. Kimse ezil de sus demiyor diye mi işinize gelmedi ?
Normal olan kimseye boşan demiyoruz ama anormallik varsa hem cinsimizin iyiliği için destek oluyoruz !

yazım hatası ama noktalama işareti mi virgül mü ta kalmışsınız şu an bu yorum yazarken de bir şeyleri değiştiremiyorum Çünkü telefonumu bozuk istediğim cümle istediğim şekilde yazamıyorum telefonumun klavyesi bozuk olduğu için yoksa kitapta okuyorum biliyorum Çok şükür akıl vermenize gerek yok

Konu aciyorsak elestiriye hazir olmaliyiz. Kufurlu bir yazi dili olmadigi surece herkes herkese diledigi yorumu yapar cunku. Size ornekler verebiliriz hatta. 3 cocugum varsa 4.yu yapip ay yoruluyorum dersem yapmasaydin bunca cocugu derler. Kvme cocuk baktirip ustune de begenmiyorsam baktirma o zaman derler. Gecim derdi cekiyorsam ustune de sigara iciyorsam eh kardesim birak sigarayi derler. Kalkip da ne desinler mahmut mu desinler yani.

Dördüncüye biz bakalım,
Tü kaka pis cadı kayınvalide bakacak tabi eşek gibi,
Kardeşim sigara içmek senin en büyük hakkın, aç da kalsan o sigara içilmeli...

Gibi gibi cevaplar istiyorlar sanırım hanfendiler.

Burdaki burjuva ingiltere de yok malesef.. Görsen hepsi ölmüs Diana nın veliahtı falanlar.. Bu konu burada kalır sen banlanırsın burdan birileri tartışır banlanır ve kadının kadına zulmü asla bitmez.. Bunun vicdanla insafla kalple ilgisi var mı bilmem ama bazıları dertleri anlatarak deşarj oluyor bazıları bazıları dinleyerek bazıları da ne yazık ki dertlilere saldırarak... Bu yüzden boşa bi çırpınış içine girdiğinizi ilk sayfadan anlamak kolay oluyor.. Objektif yorum yaptığını sananlar aslında kendinden yola çıkarak ben böyle biri değilim sen de olma ibi şeyler söylediğini sanıyor ama asla öyle değil hepsi insan aşağılayarak ego tatmini yapıyor.. Sanırsın hepsi atam falan parçalıyor ama herkes aynı platformda birbirine sallıyor.. Dünyanın düzeni böyleyken burayı anlamak zor değil.. Siz de takılmayın çok fazla.. Bir derdime bin dert ekleyen de var derdime derman olan da var..

Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfen 🙏 ben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen 🙏
Noktalama işaretlerine kadar takılan insanları var görüyorsunuz ve kitaba kadar yorumlamışlar. Ne kadar doğru şeyler yazmışsınız. Kadın yine kadının düşmanıdır. Kimse başına gelmeden bilemez kimseyi. Okuduklarıdan size katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X