- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfen
ben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen