- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
ya bu kadınların narinlik kıstası ne kadar garip. kendisini aldatan kocası ile 5 kere barışıp affediyor ama biz burada sert konuşunca kırılıyolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhalde valla hem yorum istiyorlar,yorum yapani da neredeyse dovecekler be arkadasim.Dördüncüye biz bakalım,
Tü kaka pis cadı kayınvalide bakacak tabi eşek gibi,
Kardeşim sigara içmek senin en büyük hakkın, aç da kalsan o sigara içilmeli...
Gibi gibi cevaplar istiyorlar sanırım hanfendiler.
Amacım eleştiri değil eleştiri illaki olacak ama herkes muhteşem konu açan zavallı gibi yok öyle bişey her kadın muhteşemNoktalama işaretlerine kadar takılan insanları var görüyorsunuz ve kitaba kadar yorumlamışlar. Ne kadar doğru şeyler yazmışsınız. Kadın yine kadının düşmanıdır. Kimse başına gelmeden bilemez kimseyi. Okuduklarıdan size katılıyorum.
Az da kitap okuyun.
Anlatım yetersiz
Size sizin gibi cevap vermeyeceğim. Size nazikçe fikrimi söylemek istedim. Herkes kitap okumak zorunda değil bu birincisi. İkincisi okumak istiyor belki okuyamıyor, ön yargılı olmayınız lütfen. Hanımefendinin belki durumu yok. Hayat şartlarından çalışmaktan, yorulmaktan kitaba fırsat kalmıyor. Belki kendi isteği ile okumak istemiyor. Hanfendinib konusunda yazıyı begenmezseniz okumaz gecersiniz. Kimseye durumunu bilmeden kitap oku diye emretmeye hakkınız yok. Oku emir kipi ile. Kibar söyleseniz neyse. Mutsuzluk saçmayalım.Az da kitap okuyun.
Anlatım yetersiz
Kadının kocasıyla bilmem kaçıncı kez evlenmiş, sayısız kere aldatılmış gelip buraya konu açıyor destek olunması için mesela. Ne yazılabilir ki bu tür konulara, nasıl bir anlayış gösterilebilir?Hep kötü niyetli değil ama bazen fazla empati yapıyoruz bence.
Her türlü psikolojik şiddet, hakarate maruz kalıp ama ben seviyorum diyorlar ya mesela, fıttırıyorum ben.
Bir de en ufak şeyde ölmek istiyorum diye konu açanlara...
Sizin üslubunuzdaki gibi konuşmak hangi kitapta yazıyor acaba bilemedim demek ki sadece kitap okumakla olmuyor bu işler sizde biraz nezaket kuralları içeren bir kitap okuyun bence belki faydasını görürsünüz.Az da kitap okuyun.
Anlatım yetersiz
Ay cidden alkışlıyorum. Tam benim düşüncelerimi yazmışsınız.Sert eleştiri ben de yapiyorum, bana da sert elestiri yapilabilir sorun etmem. Hakaret olmadikca burada cesit cesit insan var sonucta ve bazi konular insanin sinirini bozuyor ama ben artik buraya konu açmiyorum. En son bir sikintim oldugunda @Astoria özel olarak yazmistim sagolsun ilgilenmisti benimle.
Cunku yapilan şey sert eleştiri degil, başka konularda sana gicik olan tipler "A" yazsan atlamaya yer arar oluyor, kendi yapamayacagi şeyleri atip tutup uyduruo yaziyor.
Ben zamaninda buraya anlik öfkelerimi, ailemle ilgili aci anilarimi, bazen de icimi ofkemi döktüm ama artik yapmiyorum. Ufak tefek seyleri yazmiyorum.
Geçen de bir üyeye denk geldim mesela konularini gizlemiş elalemin kocasina, evliligine salliyor halbuki konularimiz gizliyken de okunuyor ama kendi hayatina bakmayip milletin evliligine ne rahat salliyordu konularinin okunmayacagini dusunerek.
Bi de hiç konu açmayinca derdinin olmadigini ilan edenler var ki onlarda bunlarin farkli versiyonu işte.
Ben elestiriyorum ama kendi yapamadigim, yapmayacagim birseyi yazmiyorum en azindan. Keske herkes sert yazsa ama sallamasa...
ya bir de yorumu beğenmeyip direkt şikayet edenler var. kendi fikrimi beyan etmişim hakaret yok, küfür yok sadece onların istediği yorum değil diye şikayet edip banlanmama neden olanlar..
kendi konularım dışında bir çok konu da yazmışımdır, ya dalga geçerek yazıyorlar yada aşağılayarak.
kocası aldatmış bizlerden fikir mi istiyor? boşan arkadaşım ne çekiyorsun denilir ama bahsedilen grup "boşanma sen boşanma geçen konunda sana boşan dedik dinlemedin, git çek kocanı gurursuz gurursuz" diyor mesela. 2 seçenek var ama bahsedilen grup sırf ego tatmini için aşağılıyor.
mesela bu konuda da aynı şey var. konu sahibi kimse fikir beyanında bulunmasın demiyor, yorumlarınızı biraz normalleştirseniz de kimse kırılmasa diyor ama tabi bunu da anlamak için insan sevgisi olmalı içimizde.
Hassasiyet değil, incelik. Herkes bes kereya bu kadınların narinlik kıstası ne kadar garip. kendisini aldatan kocası ile 5 kere barışıp affediyor ama biz burada sert konuşunca kırılıyolar.
ya bu kadınların narinlik kıstası ne kadar garip. kendisini aldatan kocası ile 5 kere barışıp affediyor ama biz burada sert konuşunca kırılıyolar.
Ben de neye ablam veremiyorum biliyor musunuz? Kadınların bu hale gelmesine. Kaba yorum yapıp kırmak çok kolay. Emin olunya bu kadınların narinlik kıstası ne kadar garip. kendisini aldatan kocası ile 5 kere barışıp affediyor ama biz burada sert konuşunca kırılıyolar.
Sanırım konu sahibi üsluptan bahsediyor. Bazen de dalga geçer gibi yazan arkadaşlar var. Hakim gibi davranan arkadaşlar falan var. Küçük bir seye takılan normal bir konuya bile küfür değil ama kaba uslupla yazan arkadaşlar var. İncelerseniz örneği çok. Biri dert anlatıyor yorum yazan kişi derde değil de ordan bir kelimeyi alıp ona takılı kalıp yorum yazıyor. Ki cok büyük hata bile yapılsa kimse kimseyi yargılayamaz. Fani dünya herkesin başına her şey gelebilir . Kibarca fikrini söylemek bu kadar zor mu? Ne hale geldik? Tüketildik, nezaketimiz alındı. ..Ne yapalım mesela ?
Kocası döven ,aşağılayan , ailesini tutan ve karısını yok sayan kişiyle evli kal mı diyelim?
Cidden merak ediyorum sizin bunu neye göre söylediğinizi.
Burada konu açan kadınların hemen hepsi kocasından dertli. Kimse ezil de sus demiyor diye mi işinize gelmedi ?
Normal olan kimseye boşan demiyoruz ama anormallik varsa hem cinsimizin iyiliği için destek oluyoruz !
Arkadaşlar Yeri geliyor Ben Yeri geliyor birçok kadın Burada konu açıyoruz Ben yaklaşık 1 yıldır Burayı takip ediyorum Daha çok yorum yapmadan yorumları okuyorum Belli ki içimi dökemeyen hiç kimseyle dertleş emmeyen içine atmak istemeyenler buraya konu açıyor ve Ben yorumlara yok Sen o adamın kölesi olmuşsun yok Sen o adamdan boşanma yok Sen kaynananın dırdırını çekersin iyi kadın olmayı aldatılmayı hak etmişsin görümcenin hizmetçisi olmuşsun bu tarz yorumlar konu Sahibi yazıyor şimdi beni linç edersiniz Biz kimi linç etmeye hakkımız var biraz daha yumuşak davranamaz mıyız karşımızdakine Derman arayan birine biraz daha Derman olamaz mıyız biraz sadece sadece empati kuralım şuan benimki dert değil istediğinizi söyleyin ama acısını haykıran bir kadın konu açınca biraz daha vicdanlı olalım lütfenben kızım için konu açtığımda bile sen nasıl annesin diye anneliğim sorgulandı ki ben kızım için merdiven silmiş bayat ekmeği evine götürüp kızına dondurma almış bir Anneyim sadece empati kuralım bütün konularda yorum yaparken lütfen
![]()
Aslında şöyle düşünelim mi ?Hassasiyet değil, incelik. Herkes bes kere
Ben de neye ablam veremiyorum biliyor musunuz? Kadınların bu hale gelmesine. Kaba yorum yapıp kırmak çok kolay. Emin olun
Sanırım konu sahibi üsluptan bahsediyor. Bazen de dalga geçer gibi yazan arkadaşlar var. Hakim gibi davranan arkadaşlar falan var. Küçük bir seye takılan normal bir konuya bile küfür değil ama kaba uslupla yazan arkadaşlar var. İncelerseniz örneği yok. Biri dert anlatıyor yorum yazan kişi derde değil de ordan bir kelimeyi alıp ona takılı kalıp yorum yazıyor. Ki cok büyük hata bile yapılsa kimse kimseyi yargılayamaz. Fani dünya herkesin başına her şey gelebilir . Kibarca fikrini söylemek bu kadar zor mu? Ne hale geldik? Tüketildik, nezaketimiz alındı. ..
ya bir de yorumu beğenmeyip direkt şikayet edenler var. kendi fikrimi beyan etmişim hakaret yok, küfür yok sadece onların istediği yorum değil diye şikayet edip banlanmama neden olanlar.