Tek cizgi negatof biliyorum ama ben anlamadim bu testi Allah im ya sabir ya 2tane aldim iyiki bu saatte test yapilinca pört cikan cok olmus ta bebek olcagindan emin bile degilim baska saglik problemine karsida hazir degilimÇizgiler ne alemde canım?
İlk defa yasadim okadar duzenliydiki simdi altust oldum bunu yasayinca delircem ya kotu biseyle karsilasirsam saglik yonundenolabiliyor bazen hormanların dengesi değişiyor bana da ara sıra olmuştur sonra düzeliyor
Hani ikinci çizgide siliklik falan yok yani. Allah korusun bir sağlık problemi değildir umarım.Tek cizgi negatof biliyorum ama ben anlamadim bu testi Allah im ya sabir ya 2tane aldim iyiki bu saatte test yapilinca pört cikan cok olmus ta bebek olcagindan emin bile degilim baska saglik problemine karsida hazir degilim
Bnde ondan korkuyorum normalde hani cizgi olurda arkasi beyazdirya bu pembelesti beyaz kisim bozukmusun sen dedom attim copeHani ikinci çizgide siliklik falan yok yani. Allah korusun bir sağlık problemi değildir umarım.
Toplanmiyorlar ki daha yeni uyeyim birtane derdim var zaten o da suan bu Allah kimseye dert vermesin uyku duzenimi bile oturtmustum o da kactiHer gun kizlari topluyosun
Yarın tekrar denersin olmadı doktora gidersin.Bnde ondan korkuyorum normalde hani cizgi olurda arkasi beyazdirya bu pembelesti beyaz kisim bozukmusun sen dedom attim cope
Testin resmini koy bakalımMerhaba ben yeni uyeniz pek taniyan yoktur sanirim konularimda bu konuya benzer konular zaten ama bu kez acil butun kizlar toplansin yoksa sabaha kadar uyuyamacagim bu konu belki cok onemli olmayabilir ama ilk defa oldugu icin telase yaptim evliyim ve regli duzenim tikir tikir isliyorken bu ay neolduysa 6sinin aksami baslayan reglim bugunu bile bulmadi nerdeyse 1ped degistirdim 2ped nerdeyse tertemiz duruyor kafam bulandi ve neyapacagimi sasirdim bu saatte gebelik testi yaptim negatif dedi ama beyaz yerler pembe oldu bu nasil test ya diyip attim cope simdi durumum nedir acil bi durum varsa soyleyin kafam patladi bu konu yuzunden acilede gidip rezil olmak istemiyorum hic birsey yokken gelmis diye ters ters bakmalarina sinir olurum
bence bişey çıkmaz meraklanma ama rahat edemeyeceksen dr a görün .ama evliysen ve çocuk istiyorsan kesin görün .bu konuya etkisi var dönemsel olarakİlk defa yasadim okadar duzenliydiki simdi altust oldum bunu yasayinca delircem ya kotu biseyle karsilasirsam saglik yonunden
Kirdim icindeki o kagit gibi seye dokundum parcalandi elimde dagildiTestin resmini koy bakalım
Dr a zaten gidicem nasil donemsel bir etki olabilir bilmiyorum bu konularibence bişey çıkmaz meraklanma ama rahat edemeyeceksen dr a görün .ama evliysen ve çocuk istiyorsan kesin görün .bu konuya etkisi var dönemsel olarak
Evet ama ozaman cok tedirgin degildim ve cevap alamadim pekzaten bir önceki konunuzda da benzer bir şey yazmışsınız, bu konu, konu tekrarı gibi olmuş.
Yarin sabah deniycem aksam cikmiyor diyenler olmus ne biliyim forumda yazilanlari dikkate aliyorum dogrumudur2 tane aldım demişsin 2. dene
he o konuda bilgim yok akşam mı yapılır gündüz mü ??ben olsam şimdi yapardım negatif çıksabile yarın gündüz doktora giderdim..üstüne görme vs olabiliyormuşYarin sabah deniycem aksam cikmiyor diyenler olmus ne biliyim forumda yazilanlari dikkate aliyorum dogrumudur
ayyy sorun arama vallahi sweedy başına iş gel,r allah korusunToplanmiyorlar ki daha yeni uyeyim birtane derdim var zaten o da suan bu Allah kimseye dert vermesin uyku duzenimi bile oturtmustum o da kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?