Bu konuşmanın devamı gelmez mi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba aylaar önce yaşadığım ilçede bi çocuğu görüp çok beğenmiştim neyae biraz zaman geçtikten sonra instagramda onun profili denk geldi ve ben ara sıra bakıyodum içimden hep beni eklemesini umut ediyodum ve bir gün konuşacağımızı sanki biliyodum . Geçen gün hikayesini izledim ve baktım beni eklemiş daha sonrada dün mesaj attı mesleğinden bahsetti kendi hayatından bende öyle . Kaslı biri spor yapıyomuş biraz kasıntı ve havalı gibi bana sende spor yapıyomusun yapsann iyi olur dedi sağlık için iyi ve herşeyi unutturur dedi . Biraz konuştuk dan sonra uyuduk . Ve bidaha yazmadı bugun acaba spor yapmam ve boyumu sormuştu uzunsun galiba diye bende 162 yim dedim onu mu sorun etti de bidaha konuşmadık kafam karıştı . Ben yazsam mı acaba? Ya da isteseydi konuşmayı devam ettirir miydi?

isteseydi konuşmayı devam ettirirdi. bence o yazmazsa yazmayın bi daha.

Zaten dün konuşmuşsunuz en son, günler geçmemiş ki üstünden. Ama en son 162yim dedikten sonra bir şey yazmadı ise yani konuşma böyle yarım kaldıysa siz yazmayın, ondan bekleyin. Uzun kızları beğeniyor belki de.

Hayır yazdı hatta kendi konu açtı sakallarımı uzatamıyorum öyle faha byüğk gösteriyorum , spor yapıyomusun fln . Ama ben yapmıyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo dedim oda bana hıım boşver takıl ozaman ben yatıyorum hayırlı geceler dedi geç bi saatti ama bilemedin
Zaten dün konuşmuşsunuz en son, günler geçmemiş ki üstünden. Ama en son 162yim dedikten sonra bir şey yazmadı ise yani konuşma böyle yarım kaldıysa siz yazmayın, ondan bekleyin. Uzun kızları beğeniyor belki de.

Bana da öyle geldi çünkü kendisi baya bakımlı . Kendimi tuhaf hissettim spor yapmamak suçmuş gibi :))
Çok şekilci bi tip ya sevgili olsanız bile mutlu olamazsın eliştirir durur bu

Hayır yazdı hatta kendi konu açtı sakallarımı uzatamıyorum öyle faha byüğk gösteriyorum , spor yapıyomusun fln . Ama ben yapmıyorum çalıştığım için pek vaktim olmuyo dedim oda bana hıım boşver takıl ozaman ben yatıyorum hayırlı geceler dedi geç bi saatti ama bilemedin
Basından savıp yatmıs resmen
Yazana kadar yazmayın tabi yazarsa

Yani evet spor yapmaman hoşuna gitmemiş gibi davranmış. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, çok şekilci. O yazana kadar yazma sakın bir şey.

Sporu görsellik için yapan çoğu erkeğin ortak cümlesi “sende spor yap harika birşey yeaaa”dır.
Burda şair vücudun kütür kütür olsun çünkü ben iklimi değil vitrini beğenirim demek ister.
Seni olduğun gibi kabul etmeyen kusurlarını örtmeyenden yar da olmaz koca da olmaz. Frida ablamızın bazı yazıları var oku ve koşarak uzaklaş.
Kaldı ki sen kaçtığında ilgi çekici olursun bu da başka bir konu başlığı.

Biraz görüntüye önem veriyo gibi . Bende fizik olarak zayıf bi insanım fazla bi kusurum yok yani ama öyle kasım yada mükemmel bi fiziğimde yok spor yapmadığım her halimden bellidir fotolarda konuşmadan önce anlamış olmalıydı
Sporu görsellik için yapan çoğu erkeğin ortak cümlesi “sende spor yap harika birşey yeaaa”dır.
Burda şair vücudun kütür kütür olsun çünkü ben iklimi değil vitrini beğenirim demek ister.
Seni olduğun gibi kabul etmeyen kusurlarını örtmeyenden yar da olmaz koca da olmaz. Frida ablamızın bazı yazıları var oku ve koşarak uzaklaş.
Kaldı ki sen kaçtığında ilgi çekici olursun bu da başka bir konu başlığı.

Ilk konuşmada kaslarından bahseden erkek mi :kusmuk:

Havalı kendini beğenmiş görüntüye Önem veren bir tipse boşverin.

Zaten onlar egoları yüksek oluyor.

ilk o mesaj attı sanırım ve konuşma bitti. siz bir defalığına atın devam ederse konuşmaya o yazar daha sonrada. en azından acaba benden mi bekledi diye düşünmezsin

Merhaba aylaar önce yaşadığım ilçede bi çocuğu görüp çok beğenmiştim neyae biraz zaman geçtikten sonra instagramda onun profili denk geldi ve ben ara sıra bakıyodum içimden hep beni eklemesini umut ediyodum ve bir gün konuşacağımızı sanki biliyodum . Geçen gün hikayesini izledim ve baktım beni eklemiş daha sonrada dün mesaj attı mesleğinden bahsetti kendi hayatından bende öyle . Kaslı biri spor yapıyomuş biraz kasıntı ve havalı gibi bana sende spor yapıyomusun yapsann iyi olur dedi sağlık için iyi ve herşeyi unutturur dedi . Biraz konuştuk dan sonra uyuduk . Ve bidaha yazmadı bugun acaba spor yapmam ve boyumu sormuştu uzunsun galiba diye bende 162 yim dedim onu mu sorun etti de bidaha konuşmadık kafam karıştı . Ben yazsam mı acaba? Ya da isteseydi konuşmayı devam ettirir miydi?

iyy aminoasit beyinli. boyle yuzeysel birinden sevgili degil hicbisey olmaz. bu tipler net ya. bi yol olmuyo maalesef. biseps triseps anatomik ne varsa konusursun ama su kitabi okudun mu dediginde "ben kitap okuyamiyorum yeaaa" cevabini alman cok olasi. senin icin durum nasil bilmiyorum ama boyle biriyle ben devam edemezdim:KK12:

Back
X