- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Bu çok doğru aslındaBaslik su: Baskalarinin soylediklerini nasil onemsememeliyim...
Eltimi kıskanmıyorum kıskansaydım bunu açıkca söyleyecek cesarete sahibim'Eltimi kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?'
Kocamın ailesini sevmiyorum doğru ama eşimden ötürü saygı duyuyorum eltimden de nefret etmiyorum zira böyle bir imadada bulunmadım kıskanma konusuda hayatımda eşimden başka kimseyi kıskanmadım.Kocamin ailesini hic sevmiyorum eltiden nefret ediyorum..kiskaniyorummmm.
Olmali konu basligi..
Tabiki gereken neyse eşim yardımcı olacaktırElti adayınızla ilgili sizi ilgilendirin bişey yok.
Durumları yoksa genç kızın içinde kalmasını istemediklerinizi bizahmet elinizi cebinize atarak katkıda bulunabilirsiniz:)
Kp gelince beğenmiyosa gitsin evine eşinin pilavını yesin
Ne alakası var kıskanmakla. Arkadaşı çok iyi anlayabiliyorum ben benim başımada ona benzer şeyler geldi. İnsan kendini bi tuhaf hissediyo sürekli teselli çabaları gösteriyolar. Başına gelmeyen bilemez.Kocamin ailesini hic sevmiyorum eltiden nefret ediyorum..kiskaniyorummmm.
Olmali konu basligi..
Peki o zaman siz bi başlık koyun. Gerçekten merak ediyorum, nasıl bir başlık koyarsınız?Eltimi kıskanmıyorum kıskansaydım bunu açıkca söyleyecek cesarete sahibim
Başlık koyabilseydim başlığa yazardım zatenPeki o zaman siz bi başlık koyun. Gerçekten merak ediyorum, nasıl bir başlık koyarsınız?
O kadar haklısınız kiEltiyle ilgili acilan bircok konuda kesin eltini kiskaniyorsun sen hadi imalari olmazsa olmaz :) gel de kiskanmadigini anlatmakla ugras konu sahibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?