Bu konuya bir başlık bulamadım başlığıda siz koyun

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Yaa şu eşimin ailesi yüzünden bir gün sinirden orta yerimden çatlıyacağım.

4. yıla girdi evliliğim ama hâlâ alışamadım şunlara

şimdi bir de eltim olacak kaynım sevgilisiyle evlenmek istiyor bir yıl oldu gittik istedik ailesi vermiyor neyse ikna etmiş kız sözde verecek babası ama hala haber yok. Ben bu konuda yorum yapmıyorum karışmıyorum hiç ama kayınvalide tarafı sürekli sen ilk göz ağrısısın sana yaptığımızı şimdi ona yapamayız falan diyip duruyor ben durumunuz varsa bana yaptığınızın daha fazlasını yapın anne genç kız içinde birşey kalmasın ne gerekiyorsa yaparsınız diyorum ama sürekli bir beni teselli çabaları allahım naparsanız yapın ya sanki kıskanacakmışım gibi davranıyorlar deyim yerindeyse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorlar. Birde elti adayım aşırı dilli bir sevdiriyor kendini anlatamam bende tam tersi sert ve odunum malesef ama kendimi kıyaslamıyorum onunla sonuçta herkesin huyu suyu farklı ama şu kv de sürekli bir kıyaslamada ay bana böyle söyledi ay bana şu hediyeyi gönderdi bilmem ne baygınlık geldi artık. Bir arada bunlar kaynımla ayrılmışlar sebebini öğrenincede çok şaşırdım sebep şu bana ne yapılmışsa eksiksiz aynısıda ona yapılacakmış deyip kavga çıkarmış.
Bu konudan nasıl başım ağrımadan çıkacam, ben bu konuda dengeyi nasıl kuracam fikirlere çok ihtiyacım var eltimi kıskanmadığımı umrumda olmadığını nasıl gösterebilirim birde eltimle ne kadar samimi olmalıyım sağlıklı bir ilişki nasıl kurabilirim??
 
Son düzenleme:
Eltiniz size bulasmadigi surece suskunlugunuzu koruyabilirsiniz mesela. Kiz alma isteme olaylarina karismayarak. Eltiniz "herkes beni kiskaniyor cekemiyor" tarzi bir insansa ne yapsaniz oyle dusunur zaten.

Ben her zaman mesefa candır derim uygulamaya da çalisirim kafam rahat :)

Kayinpederinize de bir dahakine karısı yapsin pilavı. Soyleyecek soz yok kendisine !
 
Elti adayınızla ilgili sizi ilgilendirin bişey yok.
Durumları yoksa genç kızın içinde kalmasını istemediklerinizi bizahmet elinizi cebinize atarak katkıda bulunabilirsiniz:)

Kp gelince beğenmiyosa gitsin evine eşinin pilavını yesin
 
Kocamin ailesini hic sevmiyorum eltiden nefret ediyorum..kiskaniyorummmm.
Olmali konu basligi..
Kocamın ailesini sevmiyorum doğru ama eşimden ötürü saygı duyuyorum eltimden de nefret etmiyorum zira böyle bir imadada bulunmadım kıskanma konusuda hayatımda eşimden başka kimseyi kıskanmadım.
 
eltinizi umursamadığınızı söyleseniz de belli ki takmışsınız. gerçekten umursamasanız burada sormazsınız çünkü umursamayan insan kendini her şekilde belli eder.

kayınpeder koskoca bir davar ona söyleyecek söz yok.
 
Kocamin ailesini hic sevmiyorum eltiden nefret ediyorum..kiskaniyorummmm.
Olmali konu basligi..
Ne alakası var kıskanmakla. Arkadaşı çok iyi anlayabiliyorum ben benim başımada ona benzer şeyler geldi. İnsan kendini bi tuhaf hissediyo sürekli teselli çabaları gösteriyolar. Başına gelmeyen bilemez.
 
Ya hic yorum bile yapma, duyma...mumkunse dinleme.

Kiz da aile icine girsin, tanisin iyice, nasil hissedersen oyle davranirsin. Onden plana hesaba gerek yok...

Kp de gidecek yakinda degil mi? Agzina laf verdigine bile deymez.
 
Eltiyle ilgili acilan bircok konuda kesin eltini kiskaniyorsun sen hadi imalari olmazsa olmaz :) gel de kiskanmadigini anlatmakla ugras konu sahibi :)
 
Eltimi umursamiyormus gibi gorunmek istiyorum demissiniz ama buraya konu acacak kadar umursuyorsaniz bunu saklamaniz mumkun degil.
En azindan kiyaslamaya girmeyin, o sicak ben sogugum, o şöyle ben böyleyim diye kendinizi doldurmayin, kiza da kendinize de eziyet etmeyin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…