- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Ben niye kıza eziyet edeyim siz iyimisiniz oda benim gibi ailesinin ana babasının evladı evimiz işimiz şehrimiz bile ayrı ne eziyetinden bahsediyorsunuz ben aksine kimse zarar görmesin yanlış anlaşılmalar olmasın diye nasıl davranmalıyım diyorum yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ayrıca kıyas yapmadım sadece kişiliklerimiz farklı onu belirttimEltimi umursamiyormus gibi gorunmek istiyorum demissiniz ama buraya konu acacak kadar umursuyorsaniz bunu saklamaniz mumkun degil.
En azindan kiyaslamaya girmeyin, o sicak ben sogugum, o şöyle ben böyleyim diye kendinizi doldurmayin, kiza da kendinize de eziyet etmeyin
Ben niye kıza eziyet edeyim siz iyimisiniz oda benim gibi ailesinin ana babasının evladı evimiz işimiz şehrimiz bile ayrı ne eziyetinden bahsediyorsunuz ben aksine kimse zarar görmesin yanlış anlaşılmalar olmasın diye nasıl davranmalıyım diyorum yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ayrıca kıyas yapmadım sadece kişiliklerimiz farklı onu belirttim
Anladım canım çok iyi anladım size çok teşekkür ederim gereken fikri verdiniz başka fikre ihtiyacım kalmadı zaten fikir verende yok sadece eleştiri var o yüzdenKarışırsın karışıyo derler... karışmazsın hiç bişeye kıskanıyo derler canım. Derler de derler. Yaşadım gördüm biliyorum. Kimin ne dediğini hiç umursama. İçinden geldiği gibi davran. Nasıl davranılması gerekiyosa öyle davran. Ne eksik ne fazlası. Anladın mı beni?
Gerçekten konunun özeti oldu bu çok zekisiniz.Konu başlığı: pilavı beğenmeyen kp, eltiye senden çok masraf yapacaz galiba diyen kv
Olabilir. Özet gibi de oldu.
rica ederim canım... Allaha emanet ol...Anladım canım çok iyi anladım size çok teşekkür ederim gereken fikri verdiniz başka fikre ihtiyacım kalmadı zaten fikir verende yok sadece eleştiri var o yüzdenMune rica etsem konumu kapatır mısın
Basima gelmesi gerekmez empati yapma yetenegim var cok sukur.Konu sahibinin yazdiklarindan anladigim bu..herkese kulak tikamayi ogrenirse mutlu olur.Ama icinde minicik bir kiskanclik hissi bile varsa bu zor.Ne alakası var kıskanmakla. Arkadaşı çok iyi anlayabiliyorum ben benim başımada ona benzer şeyler geldi. İnsan kendini bi tuhaf hissediyo sürekli teselli çabaları gösteriyolar. Başına gelmeyen bilemez.
_____________Anladım canım çok iyi anladım size çok teşekkür ederim gereken fikri verdiniz başka fikre ihtiyacım kalmadı zaten fikir verende yok sadece eleştiri var o yüzdenMune rica etsem konumu kapatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?