bu konuya çözüm bulamıyoruz ama ayrılmak istemiyorum :(

Bekleyeceksin mecbur, Doğuda bazı yerler zaten eş götürülemeyen yerler oluyor, benim eşim evlendikten sonra 2 sene , döndükten sonra da 1 sene daha gitti, tamamen ayrılmaktansa kısa ayrılıklara sabredin derim ben . Sende eğitimini tamamla.
Ben beklerim de o beklemek istemiyorum sensiz oralarda napıcam zaten şimdi de ayrıyız diyo bana

canın sen gıt madem uc yıl cok buyuk bı zaman degıl o sırada bebek yaparsın bebek buyur kres yasına geldıgınde tasınırsınız sen karıyerıne baslarsın bebek krese ;) cocugu aradan cıkarmıs olursun boylelıkle :D sonucta karıyerıne bebek ıcın ara verecektın boylelıkle vermemıs olursun senın ıcın fırsat bıle sayılabılır dogu grevı

Doğu'da sürekli kalmayacaksaniz yada daha uzun yıllar 10 yıl gibi falan hemen evlenmenin anlamı da yok. Orada bir düzen kurup, bozup tekrar başka bir yerde düzen kurmak niye yahu. Az bekleyin okulumuz bitsin sonra sözdü, nisandi, hazırlıklar, düğün derken geçer o süre

Şimdi siz sevgi ve kariyeri ayırt edemiyorsunuz gerekirse erteler yine de aşkınızın peşinden gidersiniz yani kısacası insan sevdiğiyle Doğu Batı farketmez her yere gider bu ayrılık gerektirmez mutlaka bir ortası vardır

sevgide ne alaka sıkıntı olması ?
eğitimimi niye düşünmeyim senelerdir kazanmak için uğraşmışım

Sevgide sıkıntı falan yok.
Sen mecbur musun şehir şehir gezmeye oraya gitmeye? Yoo değilsin aileni arkadaşlarını belkide işini bırakıcak olan sensin.
O neyden vazgeçiyo hiç

Kimse kariyerinden vazgeçmesin. Ne demek o geçsin her 2 tarafta emek veriyor geleceğini düşünüyor sonuçta.
Yaşlarınız kaçtı ?
Sevginiz için fedakarlık yapacaksınız. Karşılıklı gider gelirsiniz en azından 1 süre deneyin olmazsa hayırlısı buymuş dersiniz yapacak birşey yok.

Gerekirse evliliği erteleyin ama imkanın varken kariyerinden vazgeçme.evlendikten sonra değişen erkek çok tutki bişeyler yolunda gitmedi ortada kalan sen olursun önce kariyerini yap kendi gücün olsun bu devirde bu okadar önemliki.

Ama siz evlisiniz dolayısıyla bilerek evlenmiş ve mecbursunuz.

O evlenip mecburiyete sürükleniyo
Ama hiçbir sebep yokken aralarında (başka sorun yoksa tabi), sırf beklememek için ayrılınır mı.
O zaman ilerde başkasıyla mutsuz olursa hep bu kişi içinde acaba olarak kalmaz mı.
Birde bende bu Doğu işini ve benim gidemeyeceğimi bile bile evlendim, baştan belliydi.

Son düzenleme:
Ama hiçbir sebep yokken aralarında (başka sorun yoksa tabi), sırf beklememek için ayrılınır mı.
O zaman ilerde başkasıyla mutsuz olursa hep bu kişi içinde acaba olarak kalmaz mı
Ben zaten beklerim diyorum erkek arkadaşım beklemek istemiyorum zaten 2. Sene beklemis olacagım kavuşalım diyor (okulumun bitmesini bekliyor)

Beklesin diyorum, sen bu konuda ısrarını belirt, okulunu bırakma, seni seviyorsa bekleyecektir

ilerde ne olacağı belli olmaz, mesleğini eline al mutlaka
Okulum bitmis oluyor zaten ben calısmak icin gitmek istemiyorum

Okulum bitmis oluyor zaten ben calısmak icin gitmek istemiyorum
Gideceği yerde çalışamaz mısın, belki uygun , Doğuda merkez olan bi yere çıkar tayini.

O doğuda beklerken beni ondan ayrılmamdan korkuyor
Ozaman nişan nikah bişey yapıp gidebilir doğru kişi olduğuna eminsen .
Çünkü durumunuz bize çok benziyor, eşimin Doğu görevi vardı bende merkez 1 ilde 5 yıl mecbur çalışmak zorundaydım, önce buyüzden Bi ayrıldık, sonra karar verdik evlendik, evlendikten sonrada gitti geldi. Hayırlısı olsun

Ne demek beklemek istemiyorum, seven insan her türlü bekler, niye sizi bilinmeze sürüklüyor? Biz üniversiteden mezun olduk. Sevgilim yurtdışına giti, bende Türkiye'de iş buldum. Kariyerimizi, işlerimizi, evlenmek için paramızı vs. herşeyimizi denkleştirene kadar 3 yıl böyle idare ettik, sonra da evlenip kavuştuk çok şükür.
Hiç çaba sarfedip, emek vermeden ayrılalım madem denir mi? Seven insan bu ihtimali aklından geçirmez.

Back
X