ben ona kurban olurum aklimdan bir saniye cikmiyor ki zatenBebegini dusun bence. İnternetten bebek videolarina falan bak. O tatlisa zarar vermek istemezsin :)
bunu yaparak azalttim bir aydir biliyo musun sebebini bilmesemdeCanın her sigara istediğinde gidip dişlerini fırçala
eşin içiyorsa çok zorlandığını ondan destek beklediğini söyle. İlk başta sabah öğle akşam birer taneye düş. Bir haftaya bıracağını söyle beni sen denetle de.suan baya kotuyum ama istesem bile icemem esim bilmiyor biraktim diye biliyor yani yanimdanda ayrilmadigi icin icemicem kendimi meyveye verdim oda cok siskinlik yapti suan ki halimi anlatamam
sirf benim birakmam icin deli kendi birakt. Bide iradelidir pat diye birakti hamile oldugumu soyleyemedim ki bilse hic izin vermezeşin içiyorsa çok zorlandığını ondan destek beklediğini söyle. İlk başta sabah öğle akşam birer taneye düş. Bir haftaya bıracağını söyle beni sen denetle de.
Ilk cocukta yok demi bisey canim sonucta onca sene icmissin2. Hamileliğinin 5. Ayına girdim. 12 senedir kullanıyorum ama ilk hamileligimi ogrendigim andan itibaren bir nefes bile çekemedim. Hatta emmeyi bırakana kadar içmedim. Ogrendigim andan itibaren bu hamileligimde de içmedim. Vicdanım rahat etmiyor. Düşünsenize içinizde ki sizin bebeğimiz ve onu kendi zevkiniz, iradesizliginizle zehirliyormuş. Ileride yaşayacağı astım, nefes darlığı vs. Gibi hastalıklara yakalanma şansıni arttiyorsunuz.. akliniza gelmezmi ileride Icmeyin ne olur..
bunu yaparak azalttim bir aydir biliyo musun sebebini bilmesemde
en guzelini yapmissin valla tebriklerBende böyle bıraktım
Cok guzel anlatmissin aslinda cok cok haklisin dun hic icmedim daha bugunde icmedim bakalim 3 gune ulasabilecek miyim17 yıl sigara kullandım. 1-1,5 paket arası her gün. Hamileliğimden 2 ay önce bıraktım, bebek düşündüğüm için. Şu an 4 aylık hamileyim. Bir de malesef epilepsi hastasıyım.
Önce eşim bıraktı sigarayı. Bir süre sonra sigara kokusundan rahatsız olmaya başladı. Bu da benim sigarayı bırakmamı kolaylaştırdı. Hiç bırakamayacağımı düşünürdüm. Çünkü 1 saat bile sigarasız durmakta zorlanırdım. Sinema, otobüs-uçak yolculuğu işkence gibi gelirdi. Uyanır uyanmaz ilk işim ve yatmadan önce son işim sigara içmekti. Azaltmakla bırakılmıyor malesef. Bıçak gibi keseceksiniz sigara içmeyi. Nikotin bağımlılığı denen şey aslında 3 günden ibaretmiş. 3 gün dayandıktan sonra çekilen tüm arayışlar, sıkıntılar psikolojikmiş, el alışkanlığıymış. Bunun bilincinde olunursa insan daha kolay hükmediyor sigara krizlerine. Bu sadece benim kafamda olan bir şey diyor. Hamile olduğunuza göre eşinizle mutlu bir evliliğiniz olmalı, birbirinizi erken kaybetmemek için bebeğinizle uzun sağlıklı mutlu bir hayat yaşamak için aslında önce kendi mutluluğunuz için bağımlılığınızla başa çıkabilirsiniz. İnsan beyni çok güçlü, karar verip başaramayacağı şey yok hele ki kendi bedeni üzerinde olan bir kararsa.
Yok çok şükür ondan önce icmelerim bana zarar, önemli olan onun sigara dumanı almaması. Sac boyamak gibi.. boyanın pırlantaya geçmesi imkansız ama kokusu zararlı olan diyor dr um. Karnimda bebis varken saçımı da boyayamiyorumIlk cocukta yok demi bisey canim sonucta onca sene icmissin
Allaha sukur sac boyama derdim yok canim vallaYok çok şükür ondan önce icmelerim bana zarar, önemli olan onun sigara dumanı almaması. Sac boyamak gibi.. boyanın pırlantaya geçmesi imkansız ama kokusu zararlı olan diyor dr um. Karnimda bebis varken saçımı da boyayamiyorum
Kitabin adi ne canimSigarayı bırakmanın kolay yolu diye bir kitap var. Ben d&r dan almıştım . Ben dahil çok yakınım bu kitapla bıraktık. Ben bırakalı 10sene oldu . Sonra bu kitabı arkadaşlarıma ve akrabalara hediye ettim
Kitabın adı ‘sigarayı bırakmanın kolay yolu’Kitabin adi ne canim
Cidden kitap ilgimi cekti mutlaka bakicam canim yazarinida soyler misin bulmam daha kolay olurKitabı okurken hem sigaranı içip hem okuyorsun . Öyle yazıyor bölümde . Şimdi bir sigara yakın falan. Öyle bildiğimiz ezber şeyler yazmıyor . Umarım işe yarar . Ben kokusundan tiksiniyorum İnan. Vay be eskide kaldı o günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?