- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben farkli acidan baktim simdi.. her onune gelene aklimiz kayacaksa.. yukarda bi arkadas demis.. suan bu sekilde yakinlasabilecegi baska erkek olmadigi icin belkide gunah kecisi doktor oldu. Ee malum doktorla fiziksel temasta oluyor.Hayır haksızlar. Doktorun kadını erkeği olmaz. Ben ondan bahsetmiyorum. Zaten o kadar güvensizse o erkek o evlilik yürümez.
Nihayet anladınız durumuSimdi anladim seni, bosanmak zor geldigi icin ve belki de toplumsal nedenlerle evliligi surduren ama yitirdigi heyecani da bu sekilde telafi etmeye calisan kadinlar da var diyorsun, haklisin. Zaten bosamak ya da aldatmak fiillerini gerceklestirecek olsa burada yazacagina gider yapardi. Ama iste boyle konusarak baslar ya her sey, yani en kotu seyler basta sadece bir dusunceydi. Neyse hakkinda hayirlisi olsun diyelim konu sahibinin. Ve kadinlik halleri karmasik gercekten de, tam da dedigin gibi :)
Ben farkli acidan baktim simdi.. her onune gelene aklimiz kayacaksa.. yukarda bi arkadas demis.. suan bu sekilde yakinlasabilecegi baska erkek olmadigi icin belkide gunah kecisi doktor oldu. Ee malum doktorla fiziksel temasta oluyor.
Bu konu beni asiyor valla.. cunku konu sahibi sadece hissetme degil fiilende birseyler yapmis. Teklif gelse kosa kosa gidecek. Ee o zaman bosansin calisiyormusta..Bir kere insan zihni her şeyi düşünebilir. İnsanın aklına her şey gelebilir. Sorun olan bu konunun geyiğinin yapılması. Bu evlilik denen şey iki kişilik değil aslında. Ortada aileler var, geçmiş var, gelecek var, toplum var. Her şeyi geçtim çocuklar var. Olaya bunları düşünmeden yaklaşmak, hatta bilinçaltında fantaziler kurmak, erkeğin aldatmasını lanetlerken kadının aldatmasını hafife almak, hatta neredeyse teşvik etmek kimseye yakışmaz diye düşünüyorum ama işte yukarıda dediğim gibi yeni insan tipi her şeyin olduğu gibi evliliğin de içine etti.
Beni en iyi anlayan sen oldun mune çok teşekkür ediyorum. Zaten bunu inkar etmedim ki ilk mesajlarımda evliliğimin durumunu söyledim.inan evliyken bu duygusal boşluğa düşmek gerçekten çok acı verici bu dünyanın cehennemi gibi birşey bir kadın için.
Demişsin ya bu duruma geldiysen eşinin payı vardır diye, bu çok doğru onun payı o kadar büyük ki, tabii insan burada tüm yaşadıklarını anlatamıyor.
Ama ben bu durumdan çok yoruldum, ben de çok isterdim tüm duygularımı tatmin eden bir evliliğim olsun ama malesef.
Çocuk düşünğyordum, yaşım olmuş 34. Altı ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum. Bu kontrolüm de onunla alakalıydı aslında.
Ama şimdi düşündüğümde çocuk olsa beni daha mı çıkmaza sokar diyorum, kafam çok karıştı kısacası bilmiyorum
Simdi anladim seni, bosanmak zor geldigi icin ve belki de toplumsal nedenlerle evliligi surduren ama yitirdigi heyecani da bu sekilde telafi etmeye calisan kadinlar da var diyorsun, haklisin. Zaten bosamak ya da aldatmak fiillerini gerceklestirecek olsa burada yazacagina gider yapardi. Ama iste boyle konusarak baslar ya her sey, yani en kotu seyler basta sadece bir dusunceydi. Neyse hakkinda hayirlisi olsun diyelim konu sahibinin. Ve kadinlik halleri karmasik gercekten de, tam da dedigin gibi :)
Hahaha yok ben seni anlamadim. Mune'nin neden o sekilde yorum yaptigini anladim.Nihayet anladınız durumu
Bu konu beni asiyor valla.. cunku konu sahibi sadece hissetme degil fiilende birseyler yapmis. Teklif gelse kosa kosa gidecek. Ee o zaman bosansin calisiyormusta..
Fiilen ne yapmışım anlamadım.Bu konu beni asiyor valla.. cunku konu sahibi sadece hissetme degil fiilende birseyler yapmis. Teklif gelse kosa kosa gidecek. Ee o zaman bosansin calisiyormusta..
Ben basta sadece bi his sanarak yaptim yorumlarimi.. isin rengi degisti ve konu sahibini haksiz buluyorum suanda..Konu sahibini yorumlarıyla "fiştekleyenler" var. Esas sorun o bence. İnsan yaptığı şeyin diğer insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görürse kendini dizginleyebilir. Destek görürse daha ileri gider. Doğru veya yanlış, insan psikolojisi bu.