Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Doktorluk mesleğini de şimdi buna yorup cinsiyetcilik meselesine getirmeye gerek yok... Olay kafada bitiyor.

Hayır haksızlar. Doktorun kadını erkeği olmaz. Ben ondan bahsetmiyorum. Zaten o kadar güvensizse o erkek o evlilik yürümez.
Ben farkli acidan baktim simdi.. her onune gelene aklimiz kayacaksa.. yukarda bi arkadas demis.. suan bu sekilde yakinlasabilecegi baska erkek olmadigi icin belkide gunah kecisi doktor oldu. Ee malum doktorla fiziksel temasta oluyor.

Simdi anladim seni, bosanmak zor geldigi icin ve belki de toplumsal nedenlerle evliligi surduren ama yitirdigi heyecani da bu sekilde telafi etmeye calisan kadinlar da var diyorsun, haklisin. Zaten bosamak ya da aldatmak fiillerini gerceklestirecek olsa burada yazacagina gider yapardi. Ama iste boyle konusarak baslar ya her sey, yani en kotu seyler basta sadece bir dusunceydi. Neyse hakkinda hayirlisi olsun diyelim konu sahibinin. Ve kadinlik halleri karmasik gercekten de, tam da dedigin gibi :)
Nihayet anladınız durumu

Ben farkli acidan baktim simdi.. her onune gelene aklimiz kayacaksa.. yukarda bi arkadas demis.. suan bu sekilde yakinlasabilecegi baska erkek olmadigi icin belkide gunah kecisi doktor oldu. Ee malum doktorla fiziksel temasta oluyor.

Bir kere insan zihni her şeyi düşünebilir. İnsanın aklına her şey gelebilir. Sorun olan bu konunun geyiğinin yapılması. Bu evlilik denen şey iki kişilik değil aslında. Ortada aileler var, geçmiş var, gelecek var, toplum var. Her şeyi geçtim çocuklar var. Olaya bunları düşünmeden yaklaşmak, hatta bilinçaltında fantaziler kurmak, erkeğin aldatmasını lanetlerken kadının aldatmasını hafife almak, hatta neredeyse teşvik etmek kimseye yakışmaz diye düşünüyorum ama işte yukarıda dediğim gibi yeni insan tipi her şeyin olduğu gibi evliliğin de içine etti.

Her önüne gelene aklımız kayarsa diyenler olmuş.
Arkadaşlar çalışan bir bayanım sonuçta sürekli toplum içindeyim o tarz birisi olsam emin olun işyerinde de neler olurdu bunca zaman.

Kadınlar Jun uQUOTE="Lakito, post: 58762191, member: 40341"]Evliliğinde mutlu değilsin anladığım kadarıyla Kukupete. Peki bu durumda ne yapacaksın?[/QUOTE]
Bu sorunun cevabını mune birkaç mesaj önce vermiş. Benim durum aynen bu

Bir kere insan zihni her şeyi düşünebilir. İnsanın aklına her şey gelebilir. Sorun olan bu konunun geyiğinin yapılması. Bu evlilik denen şey iki kişilik değil aslında. Ortada aileler var, geçmiş var, gelecek var, toplum var. Her şeyi geçtim çocuklar var. Olaya bunları düşünmeden yaklaşmak, hatta bilinçaltında fantaziler kurmak, erkeğin aldatmasını lanetlerken kadının aldatmasını hafife almak, hatta neredeyse teşvik etmek kimseye yakışmaz diye düşünüyorum ama işte yukarıda dediğim gibi yeni insan tipi her şeyin olduğu gibi evliliğin de içine etti.
Bu konu beni asiyor valla.. cunku konu sahibi sadece hissetme degil fiilende birseyler yapmis. Teklif gelse kosa kosa gidecek. Ee o zaman bosansin calisiyormusta..

Beni en iyi anlayan sen oldun mune çok teşekkür ediyorum. Zaten bunu inkar etmedim ki ilk mesajlarımda evliliğimin durumunu söyledim.inan evliyken bu duygusal boşluğa düşmek gerçekten çok acı verici bu dünyanın cehennemi gibi birşey bir kadın için.
Demişsin ya bu duruma geldiysen eşinin payı vardır diye, bu çok doğru onun payı o kadar büyük ki, tabii insan burada tüm yaşadıklarını anlatamıyor.
Ama ben bu durumdan çok yoruldum, ben de çok isterdim tüm duygularımı tatmin eden bir evliliğim olsun ama malesef.
Çocuk düşünğyordum, yaşım olmuş 34. Altı ay önce düşük yaptım ve kürtaj oldum. Bu kontrolüm de onunla alakalıydı aslında.
Ama şimdi düşündüğümde çocuk olsa beni daha mı çıkmaza sokar diyorum, kafam çok karıştı kısacası bilmiyorum

Sorunları çözmeden çocuğunuz olursa daha büyük bir kaos içine girersiniz ve mutsuzluğunuz katlanır, bence gerçekten bir terapi almalısınız, belki önce yalnız başlamanız yerinde olur, evliliğinizi, kendinizi, ne istediğinizi ve beklentilerinizi anlamanızda yardımı olur, sonra yardım almaya eşinizle devam edersiniz, gerçi kendinizi çözünce evlilikle ilgili tüm taşlarda yerine oturacaktır, tamam mı devam mı kararı alır hayatınıza yeniden bir yön çizersiniz.

Simdi anladim seni, bosanmak zor geldigi icin ve belki de toplumsal nedenlerle evliligi surduren ama yitirdigi heyecani da bu sekilde telafi etmeye calisan kadinlar da var diyorsun, haklisin. Zaten bosamak ya da aldatmak fiillerini gerceklestirecek olsa burada yazacagina gider yapardi. Ama iste boyle konusarak baslar ya her sey, yani en kotu seyler basta sadece bir dusunceydi. Neyse hakkinda hayirlisi olsun diyelim konu sahibinin. Ve kadinlik halleri karmasik gercekten de, tam da dedigin gibi :)

Evet haklısınız böyle böyle başlar ve eşten daha çok soğursunuz, size bu konuda hak veriyorum kesinlikle ama belki konu sahibesi daha yolun başındayken bazı şeyleri değiştirebilir diye yol göstermeye, onun açısında da durumu değerlendirmeye çalıştım.

Erkekler için sevgi bitmişse ceketi alıp çıkmak çok kolaydır, kadınların duyguları çok daha farklı, evlilik sevgisiz de yürür diye düşünüyorlar ya da aileleri, çevre, kadın olmanın ağırlığı gibi şeyler frenliyor boşanma isteğini, defalarca örnek verdiğim bir arkadaşımı örnek vereyim yine, eşi arkadaşımı yıllarca defalarca farklı kadınlarla aldattı, buna rağmen arkadaşım boşanmadı ama hep de mutsuzdu aslında, arkadaşım ailesini ziyaret için onların yaşadığı şehre geldiğinde benim yanımda eşinden telefon geldi, adam aynen şunu dedi eve dönme artık, çocuklar da sen de annenlerde kalın, seni istemiyorum ve boşanacağım.
Arkadaşım kabullenemedi, oysa adam yine bir kadınla birlikteymiş, gelir geçer sanmış ama adam kadına aşık olmuş, onunla evlenmek için çocuklarını ve eşini gözden çıkarmış, arkadaşım boşanmamak için yine yeniden diretti, sonuç adam kararlıydı boşandı, kadınlar mutsuzluktan yorulsa bile illa sonuna kadar götürüyor, aslında bence manası yok, sevmiyorsan veya sevilmiyorsan evlilik cüzdanı taşıyıp alyans takmanın anlamı kalmıyor.

Bu güne kadar reel yada sanal bir çok ortamda bulundum fakat *üye yorumları* açısından kadınlar kulübü kadar adaletsizine rastlamadım, hatta yaklaşanına bile denk gelmedim.
Yorumlara bak Allah aşkına...
Ortada aldatılan bir adam var!
Konu sahibi açıkça doktorun bir işaretini bekliyor.
ama herkes hıcahınç dalga geçmiş... yok doktorun yakışıklılığı gözleri, ayyy banada rastlasınlar... Allah hepinizi ıslah etsin.
Bu duruma gelmende eşininde payı var diyenler dahi var pess doğrusu. Hayır efendim, şeytanla bile evli olsan aldatmak senin karaktersizliğindir. Hiç başkasında arama.

Nihayet anladınız durumu
Hahaha yok ben seni anlamadim. Mune'nin neden o sekilde yorum yaptigini anladim.

Senin anlasilacak bir yaklasimin yok bana gore. Ben de evliligimde beklediklerimi yasamayinca bosandim. Yani a dostlar anlayin beni cok dertliyim azıcik elin adamlariyla zihnimde oynassam ne olacak ki demedim.

Evliligin bir sayginligi var. Evlilik bir akiddir. Iyi ve kotu gunde birarada olma sozüdur. Evlilik bagi icinde oldugun surece sadık kalmak zorundasın.

Ne yasamıs olursan ol bu baska erkekler teklif etse hayir diyemem noktasina getirmemeli seni cunku bosanabilecek durumdasin, bosa adamı yasa farkli heyecanlari. Yani baska adamla zinadan urkmeyip de bosanmadan urkecegini sanmam.

Anlattigin ic yakici olaylar sana sempati hissetmemi saglamaz kusura bakma. Aklin yolu bir. Kocanla mutsuzsan cozmeye calis olmuyorsa bosan, bosanmayacaksan da aldatmaya zemin olusturma, seytana kapi acma. Net.

Bu konu beni asiyor valla.. cunku konu sahibi sadece hissetme degil fiilende birseyler yapmis. Teklif gelse kosa kosa gidecek. Ee o zaman bosansin calisiyormusta..

Konu sahibini yorumlarıyla "fiştekleyenler" var. Esas sorun o bence. İnsan yaptığı şeyin diğer insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görürse kendini dizginleyebilir. Destek görürse daha ileri gider. Doğru veya yanlış, insan psikolojisi bu.

Fiilen ne yapmışım anlamadım.
Stalklama olayını yapmayan kaç kişi var merak ediyorum.
Ve adamdan bir teklif gelse idi kesinlikle boşanma davası açardım emin olun bu net

Konu sahibini yorumlarıyla "fiştekleyenler" var. Esas sorun o bence. İnsan yaptığı şeyin diğer insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görürse kendini dizginleyebilir. Destek görürse daha ileri gider. Doğru veya yanlış, insan psikolojisi bu.
Ben basta sadece bi his sanarak yaptim yorumlarimi.. isin rengi degisti ve konu sahibini haksiz buluyorum suanda..

Neyse mune birçok sefer olduğu gibi bu konuyu burada açmak hataydı.
Tüm üyeleri doğrularla bırakıyorum.
Konumu kapatabilirsin.

Back
X