Zaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.
Ayrıca maşallah toplumun değer yargıları bu kadar mükemmel demek herkes harika, bunca çarpık olaylar neden yaşanıyor hergün duyduğumuz.
Ayrıca dediğim gibi, beni asıl etkileyen adamın tipi VS değil bana davranışları oldu. Orada o kadar bayan varken koluma girmesi, montumu giydirmesi çok normalde peki ben anormalim. İlk kez anestezi almıyorum, ilk kez hastaneye de gitmiyorum, ams ilk kez böyle bir yaklaşım görüyorum
Kadınlar kulübündeki kadınlar toplumun tamamını temsil etmiyor takdir edersiniz ki.
Ayrıca konuya yorum yapan herkes de sizi eleştirmemiş.
Yani burda sizin tutumunuzu hatalı bulan üyelerin yorumlarından yola çıkarak,
toplumun ahlaki durumunu analiz etmek doğru bir yaklaşım olmaz.
Elbette herkes harika,süper ahlaklı olmayabilir ama bu sizin hatalı bir yaklaşım içinde olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca siz kendinizden sorumlusunuz,
toplumda ahlaki yozlaşma her zaman vardı ve
bundan sonra da var olacak,bu sizin veya bizim ahlaki duruşumuzu niye etkilesin veya değiştirsin?
Doktorun davranışları da kendisini bağlar.
Size ilgi veya yakınlık gösteren,flörtöz davranışlar sergileyen bir erkeğin davranışlarından anlam çıkarmak,farklı duygular içine girmek ise sizin tercihiniz.
Bu ayrımı iyi yapmak lazım.
Son söz olarak şunu sormak istiyorum.
Aynı durumda eşiniz olsaydı, durumu bu kadar rahat karşılar mıydınız?
Burda espri yapan, anlayış abidesi üyeler de
size;
'Aman canım, ne var bunda? Adam bir şey yapmamış,sadece kadın doktoru araştırıp,
tüm resimlerine bakmış,duygularına engel olamamış,büyütecek bir şey yok'
mu diyeceklerdi?
Gerçekten merak ediyorum.