Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yumurta takibi ile hamile kaldım bol bol dua et ve sabret inşallah olacaktır inan buna..
Cikolata bir kisti hakkinda pek bilgim yok ama cikolata kisti olup hamile kalan arkadaşım var. Tedavi sürecini bilmiyorum ama insallah her şey gönlünüze göre olur.
Ciddi misin? :-( kötü bir kist olduğunu biliyorum ama benim arkadaşım hamile kaldi. Bir sorayim ona bakayım. Nasıl tedavi olmuş?En beter kişilerden biri bu çikolata kisti hiç bu kisti olupta hamile kalan yok benim tanıdığım![]()
Ama öncelikle stresten uzak durman lazim. Bir de tedavinin yanında doktora danışarak bitkisel kürler falan uygula bence. Ama en en en önemlisi olabildigince gül. Cok ciddiyim. Komik videolar, diziler izle. Kafanı dağıt kisacasi çünkü kafana taktikca daha çok geriliyorsun, gerildikce daha çok kafana takiyorsun.İlk başlarda doktor önemli büyüklükte değil sorun yaratmaz demişti ama şimdi durumlar değişti sürekli bisey çıkıp duruyo anlam veremiyorum![]()
Ama öncelikle stresten uzak durman lazim. Bir de tedavinin yanında doktora danışarak bitkisel kürler falan uygula bence. Ama en en en önemlisi olabildigince gül. Cok ciddiyim. Komik videolar, diziler izle. Kafanı dağıt kisacasi çünkü kafana taktikca daha çok geriliyorsun, gerildikce daha çok kafana takiyorsun.
Canim bu sorunları yaşayan inan çok kadın var. Tek sen değilsin.Evet haklisin kafaya takmamak çok önemli ama öyle bi haldeyim ki sürekli birşey cikiyo kisti geçtim şimdide tedavi surem uzadı tahlilde yapılan değerlerden biri yüksek çıktı falan derken zaten hangisini düşünsem diye kafam bin milyona bölündü şimdi ister istemez halime gülüyorum ne çok sorunum varmış diyorum :)
Canmm benim eltimde de vardi ama hamile kaldi düşük yapti ama herkes de öyle olacak diye bi şey yok hamile kaldi yani..İlk başlarda doktor önemli büyüklükte değil sorun yaratmaz demişti ama şimdi durumlar değişti sürekli bisey çıkıp duruyo anlam veremiyorum![]()
İnşallah girerler siteye de görürler sen yaz onlara. Bak google a cikolata kistiyle hamile kalan var mı yaz zaten KK cikiyor orada biri buna benzer konu açmış. Ben bu üyelerin isimlerini oradan buldum. Daha da vardır eminim. Araştır hemen irtibata gec.Tesekkur ederim hemen bakayım sorayim bakalım onlar neler atlatmış :)
Arkadaşım mrb. Tup bebek en son tercihiniz olmalı bence. Yumurta bu ay çatlamadı varsayalım obur ay çatlayabilir en sağlıklı olan kadının bile vücut fizyolojisi bozulabiliyor. Benim sana tavsiyem ovulasyon testi kullanarak takip yapman tatlım. Ben hiçbir problemim olmamasına rağmen kullandım tek seferlerde hamile kaldım ovulasyon testinin başarısına inanıyorum. Başlamadan soğan kuru yapabilirsin sık ilişki durumu varsa onu brz azaltabilir hareketli sperm elde edebilirsiniz sırf sen değil eşinde spermiogram versin ufak kürler yaparak çabalamanı öneririm tup bebekten önce aşılama tedavisi var neden bu şekilde hemen tup bebek dediklerini anlamıyorum bu doktorların para tuzağı tamamen. Sen brz çabala bacım olur Allah ın izniyle bak kadınlar kulubu gebelik bölümünde senin ilacın gir oraya ovu testi ateş takibi hepsine göz at rabbim bekletmesin inşallahMerhaba bayanlar yarın doktora gidiyorum sebebi şu evleneli bir sene 18 gün sonra dolmak üzere hayirlisiyla :) evlendikten beri bebek istiyoruz ama olmadı bi turlu ilk 4. Ayda doktora gittim çikolata kistim olduğunu söyledi ama sorun yapacak kadar büyük değiller deneyin dedi 4 ay daha denedik yine olmadı bu sure zarfında sürekli gittim o doktora ama ne bi test ne bi yumurtlama testi hicbisey yapmadı baktım sadece para alıp yolluyo doktoru degistirdim yeni doktorum çok ilgilendi birazda sitem etti neden daha önce gelmedin diye neyse rahim filmi istedi çektirdin tüplerim açık çıktı yumurta takibi yaptı sağ tarafta hiç yumurta yoktu ama solda bir tane çok sağlıklı yumurta olduğunu söyledi büyümesinde mükemmel dedi ama yumurtam catlamadiadetin üçüncü günü gel dedi yarın doktora digidiyorum sinirden ve stresten hiç arastirmadim şimdi nasıl bi tedavi olucam ben doğal yollardan olmaz bebeğin tüp bebeğe kadar gider demişti şimdi ne olucak bu durumu yaşamış olanlar bana bi yol göstersin çok sinirim bozuk çok üzülüyorum
![]()
İnşallah girerler siteye de görürler sen yaz onlara. Bak google a cikolata kistiyle hamile kalan var mı yaz zaten KK cikiyor orada biri buna benzer konu açmış. Ben bu üyelerin isimlerini oradan buldum. Daha da vardır eminim. Araştır hemen irtibata gec.
Himm. Sen yine de bir konuş onlarla. Yardımcı olurlar eminim.Evet o konuyu okumuştum hatta ordan fikir edinmistim ama benim durumumda olan yoktu
Arkadaşım mrb. Tup bebek en son tercihiniz olmalı bence. Yumurta bu ay çatlamadı varsayalım obur ay çatlayabilir en sağlıklı olan kadının bile vücut fizyolojisi bozulabiliyor. Benim sana tavsiyem ovulasyon testi kullanarak takip yapman tatlım. Ben hiçbir problemim olmamasına rağmen kullandım tek seferlerde hamile kaldım ovulasyon testinin başarısına inanıyorum. Başlamadan soğan kuru yapabilirsin sık ilişki durumu varsa onu brz azaltabilir hareketli sperm elde edebilirsiniz sırf sen değil eşinde spermiogram versin ufak kürler yaparak çabalamanı öneririm tup bebekten önce aşılama tedavisi var neden bu şekilde hemen tup bebek dediklerini anlamıyorum bu doktorların para tuzağı tamamen. Sen brz çabala bacım olur Allah ın izniyle bak kadınlar kulubu gebelik bölümünde senin ilacın gir oraya ovu testi ateş takibi hepsine göz at rabbim bekletmesin inşallah
Arkadaşım mrb. Tup bebek en son tercihiniz olmalı bence. Yumurta bu ay çatlamadı varsayalım obur ay çatlayabilir en sağlıklı olan kadının bile vücut fizyolojisi bozulabiliyor. Benim sana tavsiyem ovulasyon testi kullanarak takip yapman tatlım. Ben hiçbir problemim olmamasına rağmen kullandım tek seferlerde hamile kaldım ovulasyon testinin başarısına inanıyorum. Başlamadan soğan kuru yapabilirsin sık ilişki durumu varsa onu brz azaltabilir hareketli sperm elde edebilirsiniz sırf sen değil eşinde spermiogram versin ufak kürler yaparak çabalamanı öneririm tup bebekten önce aşılama tedavisi var neden bu şekilde hemen tup bebek dediklerini anlamıyorum bu doktorların para tuzağı tamamen. Sen brz çabala bacım olur Allah ın izniyle bak kadınlar kulubu gebelik bölümünde senin ilacın gir oraya ovu testi ateş takibi hepsine göz at rabbim bekletmesin inşallah
Prolaktin için ufak bir ilaç veriyorlar takılma ona değerler iner çıkar ama ilaçla düzeliyor kuru incir dengeliyormuş arada ye ondan da çok üstüne durursan da olmaz psikolojik olarak etkilenirsinAmin inşallah olur diyorum bugün doktora gittim yine problem çıktı şimdide süt hormonumun değeri fazla çıktı anlamadım bi aksiliktir gidiyor![]()