- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Merdumgirizz
Bugün halamlarda toplanacaktık kuzenimin kocası kendi annesigile gideceği zaman 6 da işten çıkıp geliyormuş zaten uzun zamandır halamlara gelmiyorlarmış bugün biz varız diye çağırdı yemek yaptık az önce kaçta geleceksiniz diye aradık kuzenimi 8 de eve gelirim evden annenler geçersiniz demiş kuzenim beni aradı ben önceden geleceğim dedi geldi az önce suratı asık biz mutfakta oturuyoruz
Kocası hep böyle yapıyormuş kendi annesigil gidecekleri zaman işten erken çıkıp geliyormuş halamlara gidileceği zaman da eve olabildiğince geç gelip bi de halamlara gidince erkenden kaldırıyormuş kuzenim ne yapsın sizce halamın da morali bozuldu anlayınca dedim biz cephe almayalım boşverin diye ama halam kuzenim ağlıyorlar
Kocası hep böyle yapıyormuş kendi annesigil gidecekleri zaman işten erken çıkıp geliyormuş halamlara gidileceği zaman da eve olabildiğince geç gelip bi de halamlara gidince erkenden kaldırıyormuş kuzenim ne yapsın sizce halamın da morali bozuldu anlayınca dedim biz cephe almayalım boşverin diye ama halam kuzenim ağlıyorlar