Bu konuyu kendim için açmıyorum (kuzenimin eşi)

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Bugün halamlarda toplanacaktık kuzenimin kocası kendi annesigile gideceği zaman 6 da işten çıkıp geliyormuş zaten uzun zamandır halamlara gelmiyorlarmış bugün biz varız diye çağırdı yemek yaptık az önce kaçta geleceksiniz diye aradık kuzenimi 8 de eve gelirim evden annenler geçersiniz demiş kuzenim beni aradı ben önceden geleceğim dedi geldi az önce suratı asık biz mutfakta oturuyoruz
Kocası hep böyle yapıyormuş kendi annesigil gidecekleri zaman işten erken çıkıp geliyormuş halamlara gidileceği zaman da eve olabildiğince geç gelip bi de halamlara gidince erkenden kaldırıyormuş kuzenim ne yapsın sizce halamın da morali bozuldu anlayınca dedim biz cephe almayalım boşverin diye ama halam kuzenim ağlıyorlar

Bana diyor ara enişteni böyle sevecenlikle erken gel enişte de ben demek istemiyorum

Ana kiz bas basa verip aglamalari abarti olmus sanki.
Kuzenim 3 ay önce gelmiş annesigile gizli gizli gelip gidiyormuş laf ediyormuş kocası marketleri var küçük her gün kuzenim işten çıkınca burası yoğun buraya gel diyormuş bile bile halamlara gitmemesi için çoğu zaman da 10 da marketi kapatınca annelerine götürüyormuş kızı kız çok dolmuş
Diyor başında durmasa elamanlar var elemanlar kapatabilir

Bence konu açmak için açıyor gibisiniz. Sizin yasadiklarinizin şokunu ben atamadim üzerimden ama siz bugün en basit olayı bile konu haline getiriyorsunuz
Benim için toplandık zaten birazda
Ben gerçekten umursamamaya çalışıyorum onlar ailecek sofra kurup whatsappa durum atıyorlar aile Saadet’i diye ne diye umursucam

Bence konu açmak için açıyor gibisiniz. Sizin yasadiklarinizin şokunu ben atamadim üzerimden ama siz bugün en basit olayı bile konu haline getiriyorsunuz
Kuzenim bana baskı yapıyor ara enişteni enişte seni çok özledik erken gel de diyo ben de demek istemiyorum beni azarlarsa falan altında kalmam

Kuzenim 3 ay önce gelmiş annesigile gizli gizli gelip gidiyormuş laf ediyormuş kocası marketleri var küçük her gün kuzenim işten çıkınca burası yoğun buraya gel diyormuş bile bile halamlara gitmemesi için çoğu zaman da 10 da marketi kapatınca annelerine götürüyormuş kızı kız çok dolmuş
Diyor başında durmasa elamanlar var elemanlar kapatabilir

Halan elini beline koyup bana bak damat diyemiyor mu. Yoksa kizinin "o benim kocam" demesinden mi korkuyor. Once ana kiz kendi aralarindaki durumu cozsunler. Kizimi mutsuz etmeye devam edersen cekip alirim onu demeyip oturup agliyorsa sizin yapacak cok da birseyiniz yok.

Halan elini beline koyup bana bak damat diyemiyor mu. Yoksa kizinin "o benim kocam" demesinden mi korkuyor. Once ana kiz kendi aralarindaki durumu cozsunler. Kizimi mutsuz etmeye devam edersen cekip alirim onu demeyip oturup agliyorsa sizin yapacak cok da birseyiniz yok.

Kendi karısı sözünü dinletemiyor sizin lafınıza mı gelecekmiş.
Ne saçma ..
Ben de dedim şimdi boşanacağım için ilişkilerde en son fikir danışılacak kişi olarak görünüyorum ben

Niye ağlıyorlar ki?
6da çıksın gelsin kendi annesigile gideceğinde, kuzeniniz de ağırdan hazırlansın buldursun dokuzu onu... Hatta bekletsin, sonra "Hadi sen önden git, ben gelirim" desin, gelemeyiversin.

Ufff şu damat suratını da gelin suratını da çok görmeye meraklı tipleri anlamıyorum.
El oğlu gelmezse gelmesin aman yaaa.
Kuzenin de akıllı olsun erken gelsin doysun anacığına kocası olmadan.
Bunun için ağlayan akla vah derim!

Niye ağlıyorlar ki?
6da çıksın gelsin kendi annesigile gideceğinde, kuzeniniz de ağırdan hazırlansın buldursun dokuzu onu... Hatta bekletsin, sonra "Hadi sen önden git, ben gelirim" desin, gelemeyiversin.
Ya kuzenim baya dertliymiş zaten anlattı durdu
Ben boşanma sebeplerimizi anlatınca o da benden destek aldı biraz kabak bana patladı gibi oldy

Ufff şu damat suratını da gelin suratını da çok görmeye meraklı tipleri anlamıyorum.
El oğlu gelmezse gelmesin aman yaaa.
Kuzenin de akıllı olsun erken gelsin doysun anacığına kocası olmadan.
Bunun için ağlayan akla vah derim!
Ben boşan dicem sen sus dicekler ondan hiç ses çıkarmıyorum boşver biz bizeyiz benim ki daha kötüydü diye teselli ediyorum :KK67:

Ya kuzenim baya dertliymiş zaten anlattı durdu
Ben boşanma sebeplerimizi anlatınca o da benden destek aldı biraz kabak bana patladı gibi oldy

Ben şunu da anlamıyorum bakın; ayıp olmasın diye insanların ora bura sürüklenmesi tuhaf geliyor. Adam açısından da düşünüyorum, kendi anneme daha erken gidesim gelir benim de. Ha eşit davranamıyor madem eşinin hatırı için bile olsa, o zaman eşi kendi çekecek ayarını. Kvlere erken gitmek istemiyorsa o da gitmeyecek zorla mı? Kendi 6da gitsin adam; kuzeniniz de halanıza gelsin sabahtan otursun isterse. Herkes evladıyla gidersin hasretini.

Ben şunu da anlamıyorum bakın; ayıp olmasın diye insanların ora bura sürüklenmesi tuhaf geliyor. Adam açısından da düşünüyorum, kendi anneme daha erken gidesim gelir benim de. Ha eşit davranamıyor madem eşinin hatırı için bile olsa, o zaman eşi kendi çekecek ayarını. Kvlere erken gitmek istemiyorsa o da gitmeyecek zorla mı? Kendi 6da gitsin adam; kuzeniniz de halanıza gelsin sabahtan otursun isterse. Herkes evladıyla gidersin hasretini.
Keşke dediğiniz gibi basit ve güzel olsa herşey

Keşke de, zorlaştırmak, kişilerin kendi tercihi oluveriyor bazen.
Şu konuda bakıyorum, anlattığınız gibiyse, anne kız oturup ağlaşmış yani. Ne gereksiz bir üzüntü.
Ağladılar sarılıp bazen annem beni sevmiyor diye düşünüyorum

Back
X