Bu köpeklerin derdi ne allasen?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Mahallemizin Lessi kıvamında çok şirin köpekleri olduğunu düşünüyordum ilk taşındığımız zamanlarda.
Gündüzleri yürürken falan, gelip sırnaşırlar, çok sessiz sakinler falan.
Ama gece olunca bunların nevri dönüyo arkadaş, bildiğin canavarlaşıyolar, yaratığa çeviriyolar.
Köpek beslemiş bi insan da değilim, anlayan varsa bi söylesin alla aşkına bunların derdi ne?
Bakın sadece bu geceden bir örnek kaydettim, asdasf.
Bu sakin sayılır. Havlayana canım kurban, uluyana canım kurban.
Ama arkadaş arada bi canavarımsı ses çıkıyor işte onu anlamıyorum. Bunda sonlara doğru az duyuluyor. Bi de şu an başka sokaktalar ama bazen o canavarımsı sesleri bizim balkonun önünde yapıyo biri, gerçekten korkuyorum ya. Cidden ürkünç bi ses oluyo bazen.

https://clyp.it/v2i21e5o

Bizim buralardada öyle, birden kavga kıyamet kopuyor zannedersiniz birbirlerini yiyorlar.
Ben yabancı birilerini falan görüyorlardır da o yüzdentepki veriyorlardır diye düşünüyorum.
Bir zamanlar köpeğimiz vardı iki tane, bir gece kavga kıyamet kendini yedi bitirdi bağırmaktan.
Babam da camdan bir bakmış ki iki hırsız arabaların etrafında, babamı görünce kaçmışlar tabii.
Yani ben hep bu duruma yorarım, bizi koyuyorlar diye düşünürüm

Dinleyemedim ama bebek haykırışi veya kadın çığlığı gibiyse köpek değil, kedidir o.
öyle manyak kediler var sesi cikarirken görmesem inanmazdim.

Eheheh banada boyle olmustyu hatta bak ben yazlari balkonda yatiyordum., kopekler ses cikariyorlardi bende kalktim kovacam 10 kopekcik aralarinda bir dişi ayyy cok gulmustum birak boswer…
Seninkilrrinin aralarindada bir disi vardir onun icin kavga ediyorlardir utanmazlar…

Dinleyemedim ama bebek haykırışi veya kadın çığlığı gibiyse köpek değil, kedidir o.
öyle manyak kediler var sesi cikarirken görmesem inanmazdim.
Yok yok köpek bunlar, kesin bilgi.
Bi gece bizim balkonun önünde öyle bir ses çıkardı ki uykumdan uyandım. Böyle, inildiyor gibi, aradalarda da hırıltılı hırıltılı "hıhh" "hıhh" yapıyor manyak. Kalın bi sesle ama.
Bildiğin tırstım yani içine yaratık mı kaçıyor noluyor anasını satiym.

Yok yav, sizinkiler ev köpeğiymiş koruyolardır inanırım da, bunların derdi başka, yoksa o yukarıdaki tarif ettiğim sesi çıkarmaları neyin kafası bilemiyom yani.

yok anam havlıyolar .:)

Merak edip kalkıp dinledim korkunç değil bence yaw, o kadar canavar sayılmazlar soğuğun etkisiyle birbirlerine daha bir içten üstünlük kurmaya çalışıyorlar

Bizim evin yakınında var bir tane yemin ediyorum yaşlı ve şişman bir adamdan sesini ayırt edemezsin aynı öyle gibi hıçkırıp yemekten sonra ses çıkartıyor ilk taşındığımızda aksam pencereden gelen horultu sesleriyle şok olmustum ahaha, işin ilginci köpek dişi :)))

Son düzenleme:
Merak edip kalkip dinledim korkunc degil bence yaw, o kadar canavar sayilmazlar sougun etkisiyle birbirlerine daha bir icten üstünlük kurmaya çalışıyorlar
Bu ses kaydındaki halleri sakin sayılır, sadece havlama duyuluyor çoğunlukla, yaklayabilirsem kendilerinden geçtikleri halleri de kaydedicem asdasf

Yazın olan bi anımı getirdin aklımı.
Arkadaşta gece tersta oturuyoduk bir köpek tecavüz ediliyo sanırsın çığlıyo, havlıyo mu ne sesi çıkardığı belli değil ama çok sinir bozucu.

Adamın biri köpeğe " sahibini si....im" diye bağırdı köpek sustu:)

Sende dene belki işe yarar.

Kovmak falan geç, kayıt yapmak için bile korkumdan kapıyı açamadım, düşün yani.
Havlasa neyse de. O korkunç sesi çıkartırken bi şekilde yüz yüze gelsem, el pençe divan durur, evi komple onlara bırakıp kaçarım herhalde.

Olayı batıl inanca getirmedim dikkat ettiysen yat uyu.

Yok yav, sizinkiler ev köpeğiymiş koruyolardır inanırım da, bunların derdi başka, yoksa o yukarıdaki tarif ettiğim sesi çıkarmaları neyin kafası bilemiyom yani.
Bizimkiler de ev köpeği gibi değillerdi, dışarda duruyorlardı yani. Ama hep gece havlarlardı nedense vardır bir dertleri

Ayyy korkma onlarda senden korkuyor evde tekmisin. .
Insanlardan kork hayvandan korkma demis bir sair adini bilmiyorum
Havlayan kopek isirmaz bide var

Köpek iyidir köpek candır boşver. Sarhoş narası olacağına köpek gürültüsü olsun

Köpek sahibi biri olarak çok objektif davrandım di mi?

Bizim başımız da balkona dadanan kediyle dertte. Kokusunu bir alıyor benimkiler, balkon kapısına yapışıyor yavrularım.

Sokak köpekleri geceleri canavarlaşabiliyorlar evet ama bir araya geldikleri zaman .Sürü psikolojisi ile tek bir insanı gördükleri zaman yani savunmasız olduğunu anladıkları an allah verdi demeden girişebiliyorlar . Dikkatli olmakta fayda var .Ben bir ara köpek düdüğü almayı düşünmüştüm .Bazıları gerçekten korkutucu .

Bizim yavrular(!) da seninkiler gibi olsa bence de hiç sorun yok olm.
Korkuyom lan bildiğin, rahatsız olmak falan değil derdim yani, baya baya tırsıyom bazı hallerinden.

evet gece bi acayipleşiyorlar, sadece havlasalar falan canım kurban zaten.
O kadar acayip sesler duydum ki, artık ciddi anlamda tırsıyorum yani. Bu da böyle bi itirafımdır.

Şimdi kedi ve köpeklerin kızgınlık dönemleridir bunlar,yavaştan kur yapmaya başlayıp dişileri tavlama işine giriyorlar.
Özellikle kedilerde ses tam bir armoni içerir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…