- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
yok anam havlıyolar .:)Dinleyemedim ama bebek haykırışi veya kadın çığlığı gibiyse köpek değil, kedidir o.
öyle manyak kediler var sesi cikarirken görmesem inanmazdim.
Yok yok köpek bunlar, kesin bilgi.Dinleyemedim ama bebek haykırışi veya kadın çığlığı gibiyse köpek değil, kedidir o.
öyle manyak kediler var sesi cikarirken görmesem inanmazdim.
Yok yav, sizinkiler ev köpeğiymiş koruyolardır inanırım da, bunların derdi başka, yoksa o yukarıdaki tarif ettiğim sesi çıkarmaları neyin kafası bilemiyom yani.Bizim buralardada öyle, birden kavga kıyamet kopuyor zannedersiniz birbirlerini yiyorlar.
Ben yabancı birilerini falan görüyorlardır da o yüzdentepki veriyorlardır diye düşünüyorum.
Bir zamanlar köpeğimiz vardı iki tane, bir gece kavga kıyamet kendini yedi bitirdi bağırmaktan.
Babam da camdan bir bakmış ki iki hırsız arabaların etrafında, babamı görünce kaçmışlar tabii.
Yani ben hep bu duruma yorarım, bizi koyuyorlar diye düşünürüm
yok anam havlıyolar .:)
Bu ses kaydındaki halleri sakin sayılır, sadece havlama duyuluyor çoğunlukla, yaklayabilirsem kendilerinden geçtikleri halleri de kaydedicem asdasfMerak edip kalkip dinledim korkunc degil bence yaw, o kadar canavar sayilmazlar sougun etkisiyle birbirlerine daha bir icten üstünlük kurmaya çalışıyorlar
Kovmak falan geç, kayıt yapmak için bile korkumdan kapıyı açamadım, düşün yani.Eheheh banada boyle olmustyu hatta bak ben yazlari balkonda yatiyordum., kopekler ses cikariyorlardi bende kalktim kovacam 10 kopekcik aralarinda bir dişi ayyy cok gulmustum birak boswer…
Seninkilrrinin aralarindada bir disi vardir onun icin kavga ediyorlardir utanmazlar…
Kovmak falan geç, kayıt yapmak için bile korkumdan kapıyı açamadım, düşün yani.
Havlasa neyse de. O korkunç sesi çıkartırken bi şekilde yüz yüze gelsem, el pençe divan durur, evi komple onlara bırakıp kaçarım herhalde.
Bizimkiler de ev köpeği gibi değillerdi, dışarda duruyorlardı yani. Ama hep gece havlarlardı nedense vardır bir dertleriYok yav, sizinkiler ev köpeğiymiş koruyolardır inanırım da, bunların derdi başka, yoksa o yukarıdaki tarif ettiğim sesi çıkarmaları neyin kafası bilemiyom yani.
Kovmak falan geç, kayıt yapmak için bile korkumdan kapıyı açamadım, düşün yani.
Havlasa neyse de. O korkunç sesi çıkartırken bi şekilde yüz yüze gelsem, el pençe divan durur, evi komple onlara bırakıp kaçarım herhalde.
Film izlicem.Olayı batıl inanca getirmedim dikkat ettiysenyat uyu.
Köpek iyidir köpek candır boşver. Sarhoş narası olacağına köpek gürültüsü olsun
Köpek sahibi biri olarak çok objektif davrandım di mi?
Bizim başımız da balkona dadanan kediyle dertte. Kokusunu bir alıyor benimkiler, balkon kapısına yapışıyor yavrularım.
evet gece bi acayipleşiyorlar, sadece havlasalar falan canım kurban zaten.Sokak köpekleri geceleri canavarlaşabiliyorlar evet ama bir araya geldikleri zaman .Sürü psikolojisi ile tek bir insanı gördükleri zaman yani savunmasız olduğunu anladıkları an allah verdi demeden girişebiliyorlar . Dikkatli olmakta fayda var .Ben bir ara köpek düdüğü almayı düşünmüştüm .Bazıları gerçekten korkutucu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?